Formaların yaka kısmı hiç iyi durmuyor. Armanın yeride kotu.
GS ve EL armalarını neden bu kadar yukarıya yerleştirdik? EL'nin yeni forma kuralı mı diye düşündüm, ama bizden önce Kızılyıldız'ın medya günü vardı. Onların formasında böyle bir durum yok.
Sanırım Hummel yazısnın yeri yüzünden böyle bir tercih yapılmış, ama geçen sezon Laboral formasında böyle bir durum söz konusu değil.Gerçekten çok yukarıda olmuş bide yaka kısmı bir garip olmuş 3-|
Bunu photoshop ile kabataslak yaptım. Armalar böyle olmalıydı.
Hummel yetkilileri hatanın farkındaymış ve sonraki partide durumu düzeltecekmiş.
Hummel yetkilileri hatanın farkındaymış ve sonraki partide durumu düzeltecekmiş.
Yazıştığım yetkilinin söylediğine göre formalar ve antrenman ürünleri GSStore'da satılacak, ama Hummel mağazalarında satılıp satılmayacağı konusunda kesin bir bilgi yok. Ben geçen ay bir Hummel mağazasına uğrayıp sordum, çalışanlar "Bize bilgi verilmedi" dedi. Ama soran çok taraftar varmış.Yeni sezon formalarımızı storelardan veya hummel mağazalarından satın alabilecekmiyiz?? Bilgisi olan varmı bilgilendirirseniz sevinirim kırmızı formayı çok beğendim arma hatası da düzelince efsane olur bence biran önce almak istiyorum
Medya günündeki düz kırmızı forma ikinci formamız zaten. Birinci formamız da parçalı... Muhtemelen üçüncü bir forma daha olur.İKinci formamızı gören yada duyan var mı ?
Parçalı formamızın resimleri geldi. Sırtı düz kırmızı...