Yeni Sezon Formalarımız

Bu Hummel'ın arma ve logo yerleştirme konusunda sıkıntıları var gerçekten. Formanın solunda üstte galatasaray arması altında hummel logosu sağ tarafında da sadece basketbol süper ligi logosu olsa daha şık dururdu. Bu haliyle sağ tarafa gs arması üzerine lig logosunu sığdıramamışlar gibi sanki çok çirkin görünüyor bence. Euroleague için de yine sağ tarafta gs arması altında hummel logosu solda yalnızca euroleague logosu olması lazım.

Size katılıyorum logo konusunda ciddi sıkıntıları var..Dediğiniz gibi lig logosu olmamış sanki yama gibi durmuş onu düzeltmeleri lazım..Öte yandan renklerin tonunu ve fontları çok güzel yapmışlar..
 
Formada kulüp arması ve lig logosunun nerde, nasıl duracağını TBF belirliyor. Geçen sene de yerleşim bu şekildeydi. Farklı olarak bu sene lig logosunun şekli kareye çevrilince fazla göze batmış.

galatasaray-banvit-640.jpg



Aslında lig logosunu beyaz çerçeve içine almak yerine, etrafına border versek daha şık durur. Geçen sene ligde sadece Uşak Sportif bu şekilde kullanıyordu. Onlar da Hummel giydiği için, belki bize de bu şekilde yapılır diye ummuştum ama olmadı.


56ad27cac03c0e32340c3739.jpg
 
Bu videoda net görülebiliyor, armalar dikişli...


[video=youtube;eiSeFHQe-KM]https://www.youtube.com/watch?v=eiSeFHQe-KM[/video]
 
Formalarda güzel bir iş başarıldığını düşünüyorum . Sıkı bir Hummel giyinen olarak beklentimi karşıladır . İmkan olursa ben de alacağım bir tane .
 
Ben Hummel'in bu kadar kaliteli yapacağını ve renk tonunu bu kadar güzel ayarlayacağını düşünmezdim . Özellikle parçalı kültürümüzü bilmesi ve özen göstermesi önemli bir ayrıntı
 
Hummel'in formaları benim de beklentimin üzerinde oldu. Firmanın yanlardaki ikonik rütbe sembollerinin Trabzon, Uşak formalarındaki gibi boydan boya uzanmaması, sadece şortta sınırlı kalması beni mutlu etti. Diğer takımlara kıyasla bizim formalara baya bir özenmişler.

Bunun dışında Hummel genel tasarım hatlarıyla ve beyaz detaylarıyla bana Errea dönemindeki formaları anımsattı. O forma ilk Euroleague senemizde uğurlu gelmişti. Umarım Hummel de uğurlu gelir.

galatasaray-medical-park-lokomotiv-kuban-a-91-66-4109622_3640_o.jpg


gs_fb_basket_110412.jpg
 
Bizim parçalı formamız vardı ne oldu ona ? Bu sezon sadece 1-2 kez 1. formamızla çıktık. Geçen sezon da öyleydi. Ev sahibiyken kırmızı forma, deplasmanda beyaz formayla oynuyorduk. Parçalı formamız esas olmalıdır.
 
Bizim parçalı formamız vardı ne oldu ona ? Bu sezon sadece 1-2 kez 1. formamızla çıktık. Geçen sezon da öyleydi. Ev sahibiyken kırmızı forma, deplasmanda beyaz formayla oynuyorduk. Parçalı formamız esas olmalıdır.
Parçalı formanın amblem ve patchi hatalı basılmıştı. Sanırım o yüden kullanmıyoruz. Yeni parti ürünler ne zaman gelir, bilmiyorum.
 
Fiyatlar Hummel icin pahali, Nike olsaydi bir nebze kabul edilebilirdi.

Soylede bir durum var, artik tedarikci konusunda da istikrar saglanmali, simdi bunu al, seneye adidas giysin takim bi esprisi yok.

Hummel forma ve yan urunlere biraz daha ozenir, kuluple ozellikle tasarim konusunda isbirligi icerisinde olursa sureklilik saglamak lazim basketbol ve voleybolda.

Gerci ben her zaman Nike'dan yanayim ama sartlarini bilemiyoruz elbette.
 
Futbol takımına yapılan formalardan sonra umudum kalmadı. Yine abidik gubidik forma tasarımları bizi bekliyor.

Parçalı diye yamalı birşey yapmışlar.Bizim yönetime yakışan bir forma anlayışı; satacak arsa kalmadı formayı yamaladılar. 2-3 aydır nette dolaşıyordu bu kötü tasarım ve sonuçta gerçek çıktı. Belediyenin dağıttığı amatör lig takımı formalarına benziyor.
 
Galatasaray tarihinin en kötü başkanına da Galatasaray tarihinin en kötü formaları yakışırdı. . Dursun Özbek'in bu formalara onay vermesi bile vizyonunu gayet güzel yansıtıyor.Dünyanın en güzel forması Parçalı formamız sanırım ilk üretiminden beri bu kadar eziyet görmemiştir(!)


Yönetim 25-30 milyon taraftarımız var diye övünüp, mağazalarımız zarar ediyor diye boşuna ağlamasın. Sonuna kadar hak ediyorlar...(!)
 

Üst