mert-yılmaz' Alıntı:en son 20 sene önce şampiyon olan bir takım ve 20 senedir yanından geçmeyen bir takım,ben şampiyon olmanın reçetesini verdim süperstarlar getirirsin ve şampiyon olursun nasıl bayan takımımız augustusu getirdi ve avpura şampiyonu olduk tek başına bi takımı yendi 39 sayı atarak erkek takımınada böyle 2 yıldız getirirsin ve olur tamam yabancı oyuncu alamadık çok pahalı burasını anladım eeee türk oyunculardan ersin görkemi,asım parsı,ermal kuçoyu,engin atsürü,hakan köseoğlunu almakta mı imkansız ya ya bu yönetimde basketten anlayan adam yokmu caner,eren,polat kimdir yahu amaç ne açık açık söyleyin ey yönetim hedef ilk 10 mu?
Maalesef Bayan Basketbolundaki gibi 2-3 takımın tekelinde değil Beko BL! Turgay Demirel+Aziz Yıldırım ortaklığında alttan alta desteklenen bir FBÜlker bariz şekilde kollanıyor.
Hem Efes gibi yerli ve yabancı kadrosu iyi olan müthiş bir tecrübeye sahip bir takımda var.
Sen bu yıl ilgilenmeye başladın sanırım GS Basketbol takımı ile haşır neşir olmaya. Dee-Hite-Beşok tarzı yıldızlarla hüsran yaşadık. Yeni herşey oyuncu ile bitmiyor!
En başta lobin olacak. İyi bir kenar yönetimin olacak en sonda iyibi kadro...
Maalesf bizde hiç biri yıllarca olmadı. Para oldu ama diğer faktörler oluşmadı.