Hüseyin gitti artık oldu bitti..Bize bundan sonra gitmeseydi süper olurdu,kötü oldu gibi yorumlar yapmamak düşer..
Transferler için ise şöyle bir değerlendirme;
1-Simas Jasaitis:Jasaitis'i Eurobasket 2009'da hiç tanımasanda izlesen anlarsın nasıl bir oyuncu olduğunu..
Sisteme sadık kalan topu iyi döndüren Litvanya gibi takımlarda çok etkili oluyor.. Kendisi en önemli oyuncumuz önemli olan başı değil sonu Gurovic'i hatırlamak lazım..
2-Darius Washington:Ben kendisini çok izlemememe rağmen nasıl bir oyuncu olduğunu az çok biliyorum..
Yetenekleri muazzam disiplini ,takıma uyumu kötü olan bir oyuncu..
Okan hoca onu adam ederse bence ligin en yetenekleri oyunkurucusu umarım çok başarılı bir sene geçirir..
3-Mike Wilkinson:Mike Wilkinson son alınan yabancı olmakla beraber,en gerekli olan mevkii pivot mevkiine alınması gereken bir oyuncu değil..
Bu sene pivotlarımız Cemal Nalga ve Eren Beyaz..
Ama yinede ben pota altındaki en önemli silahımız olarak görüyorum kendisini..
4-Radoslav Rancik:Radoslav ilk alınan yabancı olmakla birlikte hiç izlemediğim bir oyuncu Can Akan iyi bir oyuncu olduğundan söz etmişti umarım öyledir..
Oyuncu ile ilgili bir bilgim olmadığı gibi,normal olarak yorumumda yok..
5-Can Akın:Her zaman ligin kalburüstü oyunkurucularından bir olan Can bizde patlama yapabilir..
Zaten son 3 sene içinde Efes Pilsen ve Antalya BB'de oynamış..
Transferlerimizden beklentilerin üzerine çıkacak en önemli oyuncu olduğunu düşünüyorum..Ancak imza töreninde söylediği bir söz çok can alıcıydı:
" Gelmeden önce Okan hoca bana hedefimizin ilk 4 olduğunu zaten söyledi.."
6-Eren Beyaz:Eren Beşiktaş'a geldiği ilk sezon onu izlemiştim canlı bir şekilde..
O zaman kendisinde bir ışık vardı..
Ama şu anda ligde 4-5 dakikadan öteye gidemeyeceğini düşünüyorum..
Her şeyi göz önüne aldığımızda takımda büyük bir 5 numara eksikliği var..