Yeni Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Turnuvalar

Takımın en büyük sorunu PG olmaması, Eric daha çok SG gibi oynuyor; oynatmiyor takımı, Şafak yetersiz, Sinan zaten 2 numara Göksenin de...
Diğer büyük problemde yerli kalitesi ki o da bütçe ile alakali.
Ben 4-5 rotasyonunun ise kısa oyunculara göre daha yeterli olduğunu düşünüyorum.

şimdi 4 numaranın değerini ve ersin dağlı nın değerini çok daha iyi anlıyoruz. yaz başından beri alınacak en önemli oyuncunun dudley olduğuunu söylemiştim ama maalesef alamadık :(

Şu takımda Dudley ve bir PG olsaydı her şey o kadar güzel olacaktı ki..
Ahah ahh..
Parasızlığın gözü kör olsun...

Takımın en büyük sorunu PG olmaması, Eric daha çok SG gibi oynuyor; oynatmiyor takımı, Şafak yetersiz, Sinan zaten 2 numara Göksenin de...
Diğer büyük problemde yerli kalitesi ki o da bütçe ile alakali.
Ben 4-5 rotasyonunun ise kısa oyunculara göre daha yeterli olduğunu düşünüyorum.

Care Marcus Williams. Cezasi biter bitmez kadroya dahil etmek lazim. Hem hizli hucuma hem set oyununa yatkin. Sutu iyi degil ama iyi olmasina da gerek yok zaten.

Sanirim 4 aydi cezasi. Kadro yapimiza tam uyar diye dusunuyorum. Maksimum 500 bin dolara hallolur transferi.

İbb maçındada dünde iyi geri döndük ama bu sürekli böyle gitmez. Kötü oynadığımız anları iyi analiz etmemiz lazım. Ama takım ne olursa olsun umut veriyor. Ahh birde iyi bir Pg daha alabilseydik çok iyi olurdu. Eric'in yanına daha çok takımı oynatacak biri harika olurdu. Caleb'i 5 numara oynattığımız anlarda takım daha etkili gözüktü. Daha iyi baskı yapıp, daha hızlı hücum edebiliyoruz. Ama tabii ki bunuda sürekli yapamayız. Yinede ben takımdan çok ümitliyim. Daha Micov'un şutları girecek, Dorsey uçmaya başlayacak, Schilb ve Caleb takıma iyice ısınacak. Şampiyonluklar için yeter mi bilmiyorum ama çok keyifli bir takım olacağız.

mccollum çok enteresan bir adam, durduk yere faul alıyor. bazen çok iyi atarken bazen topu sanki potaya yetiştiremeyecekmiş gibi atıyor. mccollum fark yaratırsa, schlibb ve lasmeyle birlikte takımın en önemlileri olacaklar gibi duruyor. ve tabii ki sinan kaptanımızla. olacak olacak. şampiyonluk beklemeyin diyen bir mesaj var gerilerde. ben de diyorum ki bekleyin arkadaşlar. sezon içerisinde bir pota altı takviyesi. bir tane de guard ile şampiyon olunur.

en büyük sorun maalesef kızamadığımız ergin atamanda. takım maçtan kopana kadar katiyen mola almıyor. hiç bir şey yapmasanız molada. beyler napıyorsunuz kendinize gelin deseniz bile işe yarar. az çok basketbol oynamış olan bilir. ama mantıksız anlayamıyorum?

Erick'den beklentimiz yüksek lakin zaman zaman o kadar çok hezeyani şut tercihleri var ki, topun gidişi neticesi hakkında fikir veriyor! İnşaallah bu sezon, takımın sayı lideri ve önderi olur.

Hazırlık maçlarında skor zaten önemli değil, hele birde nba takımıyla olursa hiç önemli değil bence.
2012 de boston celtics i yenmişti ama o sene sonunda Galatasaray şampiyon olmuştu.

Bence bu tür maçlarda galibiyet, bizim gibi çok büyük başarı yakalayamamış ve ekol olamamış ülkeler için önemli. Sponsorlar isimlerini duyurabildikleri için seviniyorlardır. 7'den 18 yaşına kadar gençler için de rol model. Maddi olarak FBÜ ve Efes klasmanına çıkarsak bir gün, faydasını anlarız. ( Bu yorumu FBÜ'nün başarısını küçümsediğim ya da kıskandığım için yapmıyorum. )