Yeni Sezonda Murat Özyer Başarılı Olabilecek mi?

Yeni Sezonda Murat Özyer mi Erman Kunter mi?

  • Murat Özyer

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    22
Yeni Sezonda Murat Özyer başarılı olabilecekmi?

Açıkçası M.hoca nın bu seneki performansı onun içinde bizim içinde çok önemli.
Geçen sene darmadağın bjk'nin playoff maçlarında başında m.didin olsaydı eleyecemeyeceğimizi düşünüyordum.
Bjk bütün idari sorunlarına rağmen m.didin'in koçluk vasıfları sayesinde çok iyi maçlar çıkardılar ve hatta daha bir takımdılar bize oranla.
Biz ise fitch üzerine kurulu oyun sistemimizle daha dağınık bir görüntüdeydik, oyuncu kalitemizle kazanıyorduk maçları.
Graves gelene kadarda pota altını hiç kullanmıyordukda diyebiliriz.
Bu sene hocamızın takıma daha hakim olması gerektiğini vede top paylaşımını daha eşit olarak yaptırması gerektiğini düşünüyorum.
Bir oyuncunun bireysel yetenekleri ile bir şeyler yapmasını beklememeliyiz, Set hucümlarını genele yayıp topu çok dolaştırmalıyız en uygun şutu,kişiyi bulana kadar.
pota altındaki uzunlarımıza iyi toplar indirip onlardanda katkı almalıyız.
Savunmayı ise bu sene çok daha agresif yapmalıyız, a.örs ülker'de final serisinde resmen bir savunma resitali çekti.
Bizde savunma anlayışımızı yukarı çekip takımın geneline yaymalıyız, bunların çözümünü m.hoca bulmalı.
Sonuçta ben m.hoca'ya bir şeyler öğretebilecek bir durumda değilim.
İyi bir taraftar olarak gördüklerimi ve göremediklerimi yazdım, bunlar nasıl düzelir bilmem!
Haydi M.HOCA bize yenilmez armadayı izlet:)
 
eyüp abi haklı olarak galatasaray basketbol takımı yerine gerald fitchi izlemekten mutsuz ama bu sene alınan tüm oyuncular fitch ayarında+daha tecrübeliler herkes çapını bilerek oynatacak yıldızlar karması olan ülkeri başarıya ulaştırdı.şimdi sıra bizde bu ligi sallıyacaz
 
Arda abi sallıcaz diyo.Bende sallıyarak yıkarız diyorum.Niye olmasın?
Hüseyin Beşok ve 2 yabancımız gelince herşey çok güzel olucak.Buna yürekten inanalım bu sene bir bütün olalım bizim bileğini bükemeyeceğimz takım yok düşüncesindeyim.
Her ne kadar transferlerin geç yapıldığından yakınsamda herşey oluyo.Sabretmeye alıştım artık.
Bu sene güzel şeyler bizi bekliyor!
 
Yeni Sezonda Murat Özyer başarılı olabilecekmi?

bütün olma işini hocaya sahip çıkarak başlamalıyız transfere göre değil sahadaki yaptığı işe göre değerlendirmeliyiz ki transferin yönetim işi olduğunu bilerek konuşmalıyız
 
Evet sonuna kadar arkasında olucaz Murat Özyerin.
Galatasaray taraftarıyla,koçuyla,oyuncularıyla ve oyunuyla bir bütün olucak.
Bu sene her şey çok güzel olucak
İnşallah...Amin :)
 
Yeni Sezonda Murat Özyer başarılı olabilecekmi?

Bundan önceki yorumlarımda murat.özyer'i eleştirdiğimde oldu onun arkasında durduğumda ama bu sezon başarılı olacakmı sorusuna cevap veremem.Bu sezon onun için bir sınav olacak her zaman arkasında olmalıyız bu yolun dönüşü yok ve unutmayın ki Murat Özyer'in başarılı olması demek GALATASARAY'ın başarılı olması demek ...
 
Yeni Sezonda Murat Özyer başarılı olabilecekmi?

tamam işte gelin bu saınavda önce 3 hafta ilk 3 hafta arkasında duralım gerisi gelecek zaten ya
 
Yeni Sezonda Murat Özyer başarılı olabilecekmi?

Murat Özyer'in her zaman yanındayız ! Unutmayalım ki Murat Özyer geçen yıl son 4-5 yıldır orta sıralardaydık başarılarımız vardı ama geçen yıl ki kadar değildi ve gecen yılla beraber 4. ve uleb cup'a katılmaya hak kazandık oyuncularımızın ve Murat Hocamızın gayreti,sabrı ve inancıyla oldu.. Transfer konusunda her ne kadar geciksede bizi çıldırtsada Murat hocanın doğru transferler yaptığına ve geçen yıldan daha başarılı olacağımıza inanıyorum .. Biz Sabırsız taraftarız :D
.. Hepimiz yanındayız senin Murat Hoca!
 
murat hoca aldığı molalarla oyuna katkısı büyüktü geçen sene onun içinde önemliydi head cocluk'ta 2.ci senesiydi bu sene daha başarılı olacaktır.
 
Re:

Bülent Aydın' Alıntı:
murat hoca aldığı molalarla oyuna katkısı büyüktü geçen sene onun içinde önemliydi head cocluk'ta 2.ci senesiydi bu sene daha başarılı olacaktır.
geçen sezon bazı maçlarda geriden gelip oyuna ortak olmuştuk telekom maçı buna örnek fbülker y.final son maçı örnek yani murat özyer oyuna olumlu etki yapabiliyo bu sene takımı ya birinci yapacak ya 2 ilk 2 bizimdir ..
 
bu seneki transferler çok iyi murat özyer çok zeki bir antrenör oyunu çok iyi okuyor geriye düştüğümüz zaman mola alıp oyuna ortak olmaya çalışıyor yani tanjeviç gibi değil :) geçen sene fazla sayı opsiyonumuz yoktu yani fitch mitchell atardı oyununun tıkandığı zamanlar olurdu sayı atamazdık bu sene böyle olmayacaği kesin alınan bütün yabancılar avrupa kariyeri olan transferler sayı opsiyonumuz oldukça fazla ayrıca yerli transferlerimiz çok çok iyi febeş ülkerden ne farkımız var bence türkiye kupasında iyi sonuçlar alırsak ligede o kadar iyi başlarız buda bizim için iyi olur.
 
Umarım Murat Hoca geçen senden tecrübe alarak bu sene geçen sene yaptığı hataları yapmayacaktır. Geçen sene Fitch yüzünden doğru dürüst bir sisitemimiz yoktu bu sene daha farklı oluruz Bu sene Murat Hoca ve takımımız için daha iyi olur umarım...
 
Re:

Burak Barut' Alıntı:


sen sene başından beri ön yargı ile konuşuyorsun sevgili burak ne yapsak etsek vazgeçemedin.
sonuç?
ligde 4. sıradayız ve liderle aramızda 1 galibiyet var.onun dışında şampiyonluktaki rakiplerimizden sadece efese yenildik.arada sırada terslik olmadımı?oldu. ama bu olumsuzlukları tüm takımlar yaşadı.hayranı olduğun ergin hocanın takımı deplasmanda o baskılı ortamda akıllı basketbol oynatarak çok büyük bir galibiyet hediye etti camiaya.


avrupada 10 sene sonra bir organizasyona girdik.grupta girona hemofarm sipriou takımları vardı.bunların hepsi senlerdir avrupada oynayan takımlardı.ama biz bu gruptan 2.çıktık.

bence artık sende gerçekleri gör burak. sen sezon öncesinde hocaya istifa topici açmıştın :)
 
Olmazsa ben sevinmem keşke başarılı olsun bunu herkes kadar bende isterim.Bjk deplasmanında maç alırken diğer kolay deplasmanlarda da maç kaybetmesin diyoruz biz.Ayrıca ekledimiz birşey daha var ki Gs için her zaman başarı Şampiyonluktur.

Sene başında İstifa d,ye başlık açtığım günlerde oldukça haklıydım.Oyak Reno ve bizim yerlerimize ve bütçelerimize bakarsak Türkiye Kupasında olamamanın üzüntüsünü hala yaşıyorum.Şampiyonluk kazanabilrdik günlük performanslara göre.
 

Üst