Yeni Sponsorumuz Odeabank

Evet, yönetilerin yapması gerekenler bunlar işte; Bir de kendimize ait gelir getiren spor salonu yapma için çalışsalar.İnanın bu olaylar çok zor değil.Yeterki çalışırsın.

Medya Bilgilendirme

Galatasaray Spor Kulübü ile Türk bankacılık sektörünün genç oyuncusu Odeabank arasında imzalanacak sponsorluk anlaşmasıyla Odeabank, Galatasaray Kadın Basketbol Takımı’nın İsim Sponsoru oluyor.

Galatasaray Spor Kulübü ve Odeabank arasında imzalanacak sponsorluk anlaşmasının imza töreni; 24 Eylül 2013 Salı günü, saat 11.00’da, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Basın Toplantı Odası’nda gerçekleştirilecektir. İmza törenine; Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Ünal Aysal, Galatasaray Spor Kulübü İcra Kurulu Başkanı Sayın Lutfi Arıboğan ve Odeabank Genel Müdürü Sayın Hüseyin Özkaya katılacaklardır.

Töreni takip etmek isteyen medya mensupları akreditasyon için en geç 23 Eylül 2013 Pazartesi günü saat 18.00’e kadar basinoperasyon@galatasaray.org e-posta adresine başvuruda bulunmalıdır.

Medya mensuplarının bilgisine sunulur.

Program

Tarih: 24 Eylül 2013, Salı
Yer : Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Basın Toplantı Odası
Saat: 10.00 – Karşılama
11.00 – Basın Toplantısı

Teşekkürler Odeabank. Umarım verdiğiniz paranın takibini yapıp çar çur edilmemesini sağlarsınız.

Güzel haber ama geç kalınmış bir haber transfer sezonu bitti gibi bir şey zaten şu anda inanın bu sezondan umudum yok sadece istediğim şey planlı düzenli br şekilde ilerlemek umarım güzel meblağlar vermişlerdir ve güzel bir planlar yapılmıştır ..

Sağolsunlar, kendileri olmadan Zellous transferini bile yapamadık minnettarız. Reklamlarından dolayı bana hep antipatik gelmişti, favorilerim arasına aldım :) Umarım uzun süreli olur.

Acaba yıllık ne kadar para verecekler.Umarım para akışında sorun olmaz birde mutlaka verdikleri parayı takip etsinler.Bu şubenin klasiğidir para arada çar çur edilir.

İnşallah Bu Yeni Sponsor Verdiği Paraların Hesabını Ve Denetimini Yapar..Geçen Sezon ki Ödeme Skandalları ile karşılaşmayalım bir daha...

1 senelik banka olmasına rağmen fena gitmiyorlar.En iyi 14. banka konumundalar.Reklam konusunda Hülya Avşar stratejik bir hata olsa da umarım bizim takımımız onlar adına güzel bir anlaşma olacak.

Borsaya bildirilir heralde yıllık ne kadar olacağı.
Hayırlı olsun, çok sevindirici.

Keşke daha erken olsaydı böyle bir anlaşma Dumerc+sağlam bir uzun alsaydık..

"Verdikleri parayı inşallah takip ederler!!" demiş bir çok kişi. Bu çok üzücü ama bir o kadar da doğru bir temenni. Neden üzücü olduğunu da GS yönetimi düşünsün. Lütfi abilerine yakın, CV'sinde GS Titr'ine sahip birilerini daha bulurlar böylece kulübe proFOSyonel olarak.

Sponsorun vereceği para Borsaya bildirimeyecek. Çünkü GS basketbol şubelerinin, Borsaya bağlı Futbol AŞ ile bağı yok. Bu yüzden de Borsaya bildirsek de Borsa bana ne bundan der.

Son olarak Odea Bank'a çok teşekkürler. Ülkenin zayıf karnına güzel bir yatırım yaptılar. Kadın basketbolu önümüzdeki yıl dünya şampiyonasına ev sahipliği yapacak. Türk sporununun ve haliyle kadın basketbolunun en önemli markasına yaptıkları bu yatırım onlara iyi bir geri dönüş sağlayacaktır.

NOT: Reklamlarından falan bahsedilmiş. İnanın ne seyrettim ne böyle bir Banka olduğunu biliyordum. Bu yüzden şimdiden iyi bir yatırım yaptıklarını hissediyorlardır

sponsorluk iyi güzel de neden her seferinde takım ismi de dahil ediliyor sponsorluğa anlamış değilim :(

Takım ismi dahil olmazsa para etmiyor mu sponsorluk

Eyüp Yıldız ‏@eyupyildizz17 dk
Arkadaşlar Odeabank GS'ye 5 yıl boyunca 2 milyon avro verecek toplam 10 milyon avro yani. Kadın takımı için bence yeterli bir sponsorluk.kap da henüz bir şey göremedim.