Yeni Teknik Danışmanımız Koray Mincinozlu

Galatasaray'ın know-how'ını olsturacak kisiler bu kadarsa işimiz var. Kimse alınmasın saygısızlık yapmam istemem ama zamanında Yalçın Granit'in, geçen yıl Nur Germen'in gelmesi ne fayda sagladı ne kadar dogruydu, şimdi de Koray Mincinozlu. Levent Topsakal'ın gorevi neydi? Gorevini yapamadıgı için mi gonderildi? Cok mu zor sahaya inmeyecek bir dusunce takımı olusturup, yapılanmak bu kadar insan kaynagına sahip degil mi Galatasaray...
 
Koray Hoca bizde en son görev aldığı 01-02 yılında ligte küme düşme yoktu
yanılmıyorsam ligte ilk 5 maçı kaybettik daha sonra yabancı takviyesiyle
7 maçlık seri yaptık.ne olduysa bu seriden sonra şampiyonluğa oynuyoruz
diye Wulongovski ve Cris Herrın getirildi onlarda Telekom maçına çıktı o maçı kaybettik ve toparlanamadık takımın kimyası bozuldu Koray Hoca 7 maçlık seri yapmış takıma güvenmedi takviyeler terstepti Daçka ve yabancısız Beşiktaş'tan 20 sayı fark yedik. Sezon başı açıklşamalarda biz
bu sezon gençleri yetiştireceğiz denmişti.
Yerli Kadrosu
1-Tamer 2-Serdar 3-Kemal Tunçeri 4-Ersin 5-Önder 6-Şemsettin 7-Ahmet Yılmaz bu kadroda o zaman genç diye bir Ahmet ve Önder var Ahmet koca
sezonda bir maç oynadı oda 20 sayı fark yediğimiz 0/0 100 yerli Beşiktaş'a
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Benim anladığım kadarı ile Murat hocanın işine karışacak, oyuncuları ve oyun sistemine vs... müdahale edecek!!!

Böyle bir şeye gerek varmıydı?

Bir Halil Uner eksik bu takımda.Onuda cagirdik mi,ortaya guzel bir sutlac cikar. Koray Mincinozlu-Halil Uner-Murat Ozyer ve assolist Ahmet Dedehayır.!!!

Gurovic kacmassa bu takımdan iyidir!
 
Cem GUVENER' Alıntı:
Teknik Danisman nedir? Ne yapar? Basketbolun Kalli"si midir? Kime rapor edecektir? Ona kim rapor edecektir? Levent Topsakal goreve geldigi gun de yazmistim, ayrilirken de yazmistim, simdi de yaziyorum.

Genel Menajer, Teknik Menajer, Teknik Danisman, Takim Menajeri vs... Bu gorevlerin tanimi var midir acaba klubumuzde? Hani kurumsallasmaya calisiyoruz ya... Acaba ileriki gunlerde atiyorum bu pozisyonlardan biri bosalirsa orasinin doldurulmasi gerekecek mi is akisinin sorunsuz gitmesi icin? Cunku bosalan pozisyon Teknik Menajer pozisyonuydu, doldurulan pozisyon Teknik Danismanlik. Bu ikisi ayni mi?

Yillar sonra insallah bu sorularin cevabini herkes kolayca verebilcegi, kurumsal yapiya ulasmis bir Galatasaray ve Galatasaray Basketbol Subesi gorecegiz...

Aynı durum voleybolda da var. Işık Menküer ilginç bir şekilde teknik danışman oluverdi. Sıfatı teknik danışman olan Levent Topsakal ki camiamıza Koray Mincinözlü ve Işık Menküer 'den çok daha uzak gönderilip şubelere birer birer tanıdık isimler gelmesi , fb'deki Aziz Yıldırım diktasının benzerinin dolaylı yollarla Galatasaray'ımızda uygulanması mıdır ? Bunun cevabını bir türlü bulamadım.

-Koray Mincinözlü başarılı veya başarısız olmuştur tartışılır , benim Galatasaray basketbolunu takip etmeye başladığım , her maç mücadele eden basketbolun Paidar Demir'i Orhun Ene'li kadronun hocasıdır bu yönüyle benim için önemlidir.Umarım art niyetli bir olay yoktur , umarım Mincinözlü bir maşa değildir ve yine umarım Galatasaray'a faydalı olur.

Ve son bir şey daha unutmuştum bunu :
K.H. Feldkamp , Işık Menküer , Koray Minzinözlü futbol , voleybol ve basketbola genel menajer olarak geldiler . Çok bariz ortaklıkları var . Üçü de teknik direktör , üçü de sezon ortasında geldi !
 
Selçuk Kahveci' Alıntı:
bence yeni teknik danışmana gerek yok yeni hocaya gerek var
Sevgili Selçuk , Murat hoca sene sonuna kadar bizde kalacağı için başına birinin getirilmesi gerekiyordu. O yüzden Koray bey göreve başladı. Sponsor geliri diye birilerinin eline düşüyorsak bu görev atamalarını normal karşılıyorum. Önemli olan soru Koray bey göreve niye getirildi ve görev tanımı nedir ? Bunların cevaplarını alabilirsek daha iyi bir yorum yapabiliriz. Adnan Polat bu olayları nasıl görmez yada görüp niye çözüm üretmez. ? Yazık oluyor bu kadar harcanan paraya :(
 
Çok eleştirilebilir ama faydası olacak takıma özellikle bazı oyuncuların performasında belli bir artış olacak koray mincinozlu'nun gelişiyle ..
 
Şimdi bu bir operasyonun ilk aşaması,Koray hocayı taraftara ve camiaya alıştırıyorlar.Aslında uzun süre basketboldan ayrı kalmasaydı bunlara hiç gerek yoktu.Ama durumlar farklı.Sanırım lk yarının ardından Koray hoca başa geçecek!!! bu ne kadar doğru bilemem ama şimdiki hocadan daha iyi olduğu kesin.Gerçi herkes ondan iyidir o da ayrı bir konu.
 
Mithat Duran' Alıntı:
Şimdi bu bir operasyonun ilk aşaması,Koray hocayı taraftara ve camiaya alıştırıyorlar.Aslında uzun süre basketboldan ayrı kalmasaydı bunlara hiç gerek yoktu.Ama durumlar farklı.Sanırım lk yarının ardından Koray hoca başa geçecek!!! bu ne kadar doğru bilemem ama şimdiki hocadan daha iyi olduğu kesin.Gerçi herkes ondan iyidir o da ayrı bir konu.

:) :) :)
Orhun Ene boştayken bari onu getirin.Dizide en son set çiziyordu sonra bir gün çıktı geldi, Galatasaray'a hoca olmak bu kadar kolay olmamalı.
 
Mithat abi yanımda konuşurken birileriyle daha beter olur diyordunuz ne oldu o konuşmalara :) Millete gaz vermeye çalışıyor olmayasın :)

Bu arada yemek borcun var hepimize ;)
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Mithat abi yanımda konuşurken birileriyle daha beter olur diyordunuz ne oldu o konuşmalara :) Millete gaz vermeye çalışıyor olmayasın :)

Bu arada yemek borcun var hepimize ;)
Bende tek başına Koray abinin gelmesine karşıyım Kerem sanırım fikrimi senin yanında yaptığım telefon konuşmasında belirttim.Niye gaz vereyim ben zaten bu olayı aylar önce yazdım.

Sevgili Burak Murat hoca ilk geldiğinde nasıl gelmiş bir bak istersen.Yunan takımına giderken uçağı korsanlar tarafından kaçırılıp florya'ya indirdiler oda mecburen bize hoca odu .Yoksa yunan takımıyla kesin antlaşmıştı. :p :p kısmet işte o korsanlar olmasaydı!!! sevgili hocan da olmayacaktı.
 
Mithat abi maşallah herşeye bi cevabın var abicim fakat Kerem'in bize yemek borcun var lafı karşısında sessizliğini koruyosun abi :) yer ve zamanı açıklamanı bekliyoruz senden abi.
 
Basketbol bilgisi üst düzey, ikili ilişkileri soğuk biridir. Basketbola da ara vermişti. Ama şunu söyleyebilirim. Ülker, Murat Özyer, Yiğit ŞARDAN, Hakan AYDINOL.. Hakan AYDINOL, Levent TOPSAKAL, Ali TÜRSAN, Koray MİNCİNÖZLÜ...

Yanii kulüp ikili ilişkilerle şubeye yürütüyor.. Bakkal hesabı..
Bu arada bu olay çok net belliydi, tribünlerde gözlemlemiştik. Perşembenin gelişi Çarşambadan durumu yanii.

Daha ne süpriz isimler göreceğiz acaba... Lost dizisi gibi şube :))))
 
Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Mithat abi maşallah herşeye bi cevabın var abicim fakat Kerem'in bize yemek borcun var lafı karşısında sessizliğini koruyosun abi :) yer ve zamanı açıklamanı bekliyoruz senden abi.


Yemek borcumu? var diyorsanız vardır. :) Siz ne zaman isterseniz arkadaşlar,yalnız aslında sizin bana yemek ısmarlamanız lazım sezon başı ne dediysem hepsi oldu yanılan siz oldunuz.Ama tebrik ediyorum Eyüp abiniz gibi geri vites hala yapmıyorsunuz.
 
Mithat Duran' Alıntı:
[quote="Şamil Turançiftçi":9bfsufqu]Mithat abi maşallah herşeye bi cevabın var abicim fakat Kerem'in bize yemek borcun var lafı karşısında sessizliğini koruyosun abi :) yer ve zamanı açıklamanı bekliyoruz senden abi.


Yemek borcumu? var diyorsanız vardır. :) Siz ne zaman isterseniz arkadaşlar,yalnız aslında sizin bana yemek ısmarlamanız lazım sezon başı ne dediysem hepsi oldu yanılan siz oldunuz.Ama tebrik ediyorum Eyüp abiniz gibi geri vites hala yapmıyorsunuz.[/quote:9bfsufqu]

Bu yemeğin içinde bende olacakmıyım?? :) :)
 

Üst