Kendisine güven olmadığını en iyi Murat Özyer biliyordur sanırım.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Benim anladığım kadarı ile Murat hocanın işine karışacak, oyuncuları ve oyun sistemine vs... müdahale edecek!!!
Böyle bir şeye gerek varmıydı?
Cem GUVENER' Alıntı:Teknik Danisman nedir? Ne yapar? Basketbolun Kalli"si midir? Kime rapor edecektir? Ona kim rapor edecektir? Levent Topsakal goreve geldigi gun de yazmistim, ayrilirken de yazmistim, simdi de yaziyorum.
Genel Menajer, Teknik Menajer, Teknik Danisman, Takim Menajeri vs... Bu gorevlerin tanimi var midir acaba klubumuzde? Hani kurumsallasmaya calisiyoruz ya... Acaba ileriki gunlerde atiyorum bu pozisyonlardan biri bosalirsa orasinin doldurulmasi gerekecek mi is akisinin sorunsuz gitmesi icin? Cunku bosalan pozisyon Teknik Menajer pozisyonuydu, doldurulan pozisyon Teknik Danismanlik. Bu ikisi ayni mi?
Yillar sonra insallah bu sorularin cevabini herkes kolayca verebilcegi, kurumsal yapiya ulasmis bir Galatasaray ve Galatasaray Basketbol Subesi gorecegiz...
Bence gerek varEyüp YILDIZ' Alıntı:Benim anladığım kadarı ile Murat hocanın işine karışacak, oyuncuları ve oyun sistemine vs... müdahale edecek!!!
Böyle bir şeye gerek varmıydı?
Sevgili Selçuk , Murat hoca sene sonuna kadar bizde kalacağı için başına birinin getirilmesi gerekiyordu. O yüzden Koray bey göreve başladı. Sponsor geliri diye birilerinin eline düşüyorsak bu görev atamalarını normal karşılıyorum. Önemli olan soru Koray bey göreve niye getirildi ve görev tanımı nedir ? Bunların cevaplarını alabilirsek daha iyi bir yorum yapabiliriz. Adnan Polat bu olayları nasıl görmez yada görüp niye çözüm üretmez. ? Yazık oluyor bu kadar harcanan parayaSelçuk Kahveci' Alıntı:bence yeni teknik danışmana gerek yok yeni hocaya gerek var
Mithat Duran' Alıntı:Şimdi bu bir operasyonun ilk aşaması,Koray hocayı taraftara ve camiaya alıştırıyorlar.Aslında uzun süre basketboldan ayrı kalmasaydı bunlara hiç gerek yoktu.Ama durumlar farklı.Sanırım lk yarının ardından Koray hoca başa geçecek!!! bu ne kadar doğru bilemem ama şimdiki hocadan daha iyi olduğu kesin.Gerçi herkes ondan iyidir o da ayrı bir konu.
Bende tek başına Koray abinin gelmesine karşıyım Kerem sanırım fikrimi senin yanında yaptığım telefon konuşmasında belirttim.Niye gaz vereyim ben zaten bu olayı aylar önce yazdım.Kerem SEÇER' Alıntı:Mithat abi yanımda konuşurken birileriyle daha beter olur diyordunuz ne oldu o konuşmalara Millete gaz vermeye çalışıyor olmayasın
Bu arada yemek borcun var hepimize
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Mithat abi maşallah herşeye bi cevabın var abicim fakat Kerem'in bize yemek borcun var lafı karşısında sessizliğini koruyosun abi yer ve zamanı açıklamanı bekliyoruz senden abi.
Mithat Duran' Alıntı:[quote="Şamil Turançiftçi":9bfsufqu]Mithat abi maşallah herşeye bi cevabın var abicim fakat Kerem'in bize yemek borcun var lafı karşısında sessizliğini koruyosun abi yer ve zamanı açıklamanı bekliyoruz senden abi.