Yeni Teknik Direktör Kim Olmalı?

Ben daha çok Mancini yorumunu gündeme bakarak söyledim.

İtalyan ve İngiliz gazeteleri anlaşıldığını yazıyor.Daily Mail ve La gazette Dello Sport'ta Mancini Galatasaray'da haberleri var.

Menajeri de Eurosport'a röportaj verip teklif aldık demiş.

Mancini gelirse üzülmem aksine Türkiye yapısına uymadığını düşündüğüm ve bunun da birçok örneği bulunan İspanyol ve Hollandalı hocalardan birisi gelmediğine sevinirim.Bu arada Lippi şu anda takım çalıştırıyor.
 
Mancini'nin bence en büyük handikapı çalıştırdığı takmlarda otorite kurmakta zorlanmasıdır. Özellikle de bizimki gibi bir ülkede, hem de Terim gibi bir hocadan sonra dikiş tutturması çok zor olur. Gerçi Tevez ve Balotelli gibi problem çocuklarla çalışmak zorunda kalması da biraz onun şanssızlığı ancak bize her türlü adamı idare edebilecek, otoriter bir hoca lazım.
 
Lippi keşke gelse ama takımı Çin Ligi'nin en iyi takımı kadro olarak ve şampiyon olmalarına bir kaç hafta kaldı.Asya Şampiyonlar Ligin de finale kaldılar büyük ihtimal.Büyük paralar alıyordur tahminime göre.

Almanlar sezon ortasında takım çalıştırmaz.Disiplinli,planlı adamlar.

En iyi seçenek her ne kadar istemesemde Mancini gibi.Umarım bu kaostan çok şey kaybetmeden çıkarız.

Takımın desteğe ihtiyacı var bazı şeyleri unutup renklere verelim kendimizi,kulaklarımızı tıkayalım destekleyelim oyuncularımızı.
 
Bu saatten sonra da adaylar içinde Mancini kabul edilebilir duruyor. Diğerleri Lippi ve Jupp Heynckes birer olta aldatmaca gibi geliyor oyunun 2. ve son perdesi artık Fatih TERİM'i gönderenler onun planını çoktan yapmışlardır. Sadece oyalama göz boyama yapıyorlar !..

Mancini gelicek büyük ihtimal. M.City Şampiyonluğu ve büyük bir tecrübe ile geliyor. İtalya ve İngiltere liginde şampiyonluk yaşamış bir isim ama Türkiye'de ne olur görüp bakıcaz. 6+0+4 kuralı gibi saçma düzende neler yapabilecek göreceğiz ? Ki ben çok zorlanacağını sanmıyorum.

Muslera, Melo, Wesley,Drogba, Eboue, Bruma bunları kullanacaktır. Amrabat, Dany, CHEDJOU olur gibime geliyor.
 
Dick Advocat veya Manchini gelirse Aysal gidene kadar futbol maçlarına gitmem.Fatih Terim'in gidişinden sonra hoca önerirken de hafif bir suçluluk duygusu oluyor ama ben Guus Hiddink ve Di Matteo diyorum.Bu 2 hoca hariç takımı kimse toplayamaz bana göre Hiddink hem yabancıların saygınlığı kazanır hem yerlileri tanıyor Di Matteo ise gelir gelmez kendini Drogba'nın kanatları altında bulur ismi geçen diğer hocalara nazaran bu ikisi daha iyi olur
 
Şenol Güneş gelsin çünkü hangi yabancı gelirse gelsin ben Türk oyuncularımızın ve Eboue, Melo gibi Terim'e bağlı yabancıların yürek koyacaklarını ve istekli olacaklarını düşünmüyorum, hatta bazıları sezon sonu giderim düşüncelerine girmiştir bile belki...Burak, Selçuk başta olmak üzere Türk oyuncuların Şenol hocayı sevdikleri ortada...Düzgün kişiliği ve türk oyuncuların desteğiyle yabancı oyuncularla da bir sinerji oluşturabilir...Yabancı hoca gelecek takımı tanıyacak kaosu düzeltecekte çok uzun süreç ve sezonun ortasındayız...En azından sezon sonuna kadar Şenol Hoca denenebilir... Olmazsada sezon sonu seçenekler çok daha fazla olacaktır...
 
sxtwit_968_Image24.jpg


Mancini-Tulun görüşmesiyle ilgili böyle bir fotoğraf basında yer alıyor.Bu fotoğraf bile birçok şeyi açıklıyor sanırım hayırlısı olsun diyelim.

Bazı sitelerde Mancini çok para istedi falan yazıyor konuşulan paralar doğruysa Mancini kibarca reddetmek istemiş sanırım.

Ama çok bilgi kirliliği var çok saçma isimler bile ortada.

Bu şartlarda kaliteli bir hoca getirmemiz çok zor umarım iyi bir hoca bulabiliriz ama şartlarımız kötü gerçekten.
 
Mancini kesinlikle gelmesin. Bugüne kadar hep büyük kadrolara konan ama elle tutulur bir başarısı bulunmayan bir adam Mancini. Bielsa veya Luce gelsin isterim ama Luce dolu . Kim gelirse gelsin tam bir sistem adamı olmalı. Çünkü bu saatten sonra kim gelirse gelsin takıma alışmasıydı, sistemini oturtmasıydı derken hem ligden hem de CL'den koparız büyük ihtimalle ki en azından gelecek sezona sistemi oturmuş bir takım olarak gireriz
 
Sağda solda hoca aramaya gerek yok bence, bu hafta maçları bittikten sonra Hamza Hamzaoğlu'na veya Ertuğrul Sağlam'a teklif götürülürse ikisi de bu teklifi kabul eder ve verilen görevi aslanlar gibi yaparlar.

İkisi de görev yaptıkları takımlara doğru futbol oynatan hocalar.
 
italyana kesinlikle karşıyım
inanılmaz paralar alıyorlar ve birşey verdikleri yok
şuan ismi geçen hiç bir isim beni heyecanlandırmıyor
boşu boşuna günü kurtarmak için avuçla para verip bir yabancı hoca alacağımıza ben şenol güneş e dünden razım....
 
Yerli Hoca olarak adaylarım Şenol Hoca ve Hamza Hoca. Abdullah Avcı aman ha akıllarına bile gelmesin yönetimin.

Yabanca hoca olarakta Lucescu,Bielsa ve Gerets 3lüsünden 1si gelse de beni memnun eder...
 
Sene başında olsaydı keşke bu durum.
Böyle olacağı da belliydi açıkçası.
Keşke sene başında olsaydı da Semione-Klopp ve Conte'den birisini getırebilseydik.
Neyse Allah utandırmasın ne diyim...
 
İNTERLE 3 LİG ŞAMPİYONLUGU 2 İTALYA KUPASI 1 SÜPER KUPASI

LAZİO 1 İTALYA KUPASI

MAN CİTY 1 LİG SAMPİYONLUGU 1 FA CUP ŞAMPİYONLUGU

1 SÜPER KUPA ŞAMPİYONLUGU

Elle tutulur basaridan kasit nedir bilmiyorum,Bu kariyer kolay elde edilicek bir kariyer degil.
 

Üst