Yeni Teknik Direktör Kim Olmalı?

Inter sampiyonluklarini saymayin. City şampiyonluğu ise manu yeniden yapilanmasi sayesinde oldu. Mancini hep kovuldu. City den giderken 28 milyon avro aldı.
 
İNTERLE 3 LİG ŞAMPİYONLUGU 2 İTALYA KUPASI 1 SÜPER KUPASI

LAZİO 1 İTALYA KUPASI

MAN CİTY 1 LİG SAMPİYONLUGU 1 FA CUP ŞAMPİYONLUGU

1 SÜPER KUPA ŞAMPİYONLUGU

Elle tutulur basaridan kasit nedir bilmiyorum,Bu kariyer kolay elde edilicek bir kariyer degil.
Mancini Inter ile lig şampiyonu olurken İtalya'da şike skandalı patlamış; Juve ve Milan devre dışı kalmıştı. Zaten kazanılan 3 şampiyonluğun 1 tanesi Juve'den alınıp Inter'e verilen şampiyonluk...

İngiltere'de ise 3 sene de 1 lig şampiyonluğu alabildi; o da son dakika mucizesiyle...

İşin asıl dikkat çekici yanı, Mancini'nin hem Inter hem City'de çok zengin, gösterişli kadrolarla çalışmasına rağmen, Avrupa'da elle tutulur bir başarısının olmamasıdır.

Mancini'nin bizim kadro yapımızla ve ligdeki 6+0+4 kuralıyla başarılı olma ihtimali bence çok yüksek değil... Seneye AB işi hallolur ve zengin bir kadro kurulursa belki...
 
Ağabey Dick sizce bizim gibi bir takımı kaldırabilecek bir hoca mı?
Lig Tv ve Hakan Şükür de teknik direktörün İtalya'dan geleceğini ve bu isminde Mancini olacağını söylediler.
Kim Galatasaray'ımız hakkında hayırlıysa o gelsin inşAllah...

Dick'in yaptıklarını pek hatırlamıyorum. Mancini'yi kesinlikle istemem. Şimdi de Bielsa'nın Mancini'nin alacağı ücretin daha azına gelmeye ikna oldugu gibi söylentiler var. Bakalım ne olacak.
 
Advocaat'ın istediğimiz seviyede olmadığını düşünüyorum.Uefa kupası falan kazanmış olsada son yılların en eleştirilen teknik direktörlerindendir diyebiliriz.Hollanda yarı final oynatırken bile kendisi turnuva sonrası yerden yere vurulacak kadar kötü olmuşluğu var.Belirlediği isimler dışında fazla rotasyon yapmaması oyuncuları unutması özellikle Roy Makaay ve Robben'i 2004'te oynatmaması çok eleştirilmişti mesela.

Bielsa'yı ise bizim ülkemizde anlamayabilirler diyorum Dünya futbolunda son 10 yılda gelmiş en iyi taktisyenlerden birisidir.Takımlarına iyi futbol oynatır.
Genellikle 3'lü defans kullanır.Yada kendisi rakip forvet sayısından 1 fazla stoperle oynadığını söylemişliği vardı.

3 Stoperli-Oyun kuruculu ve 3 forvetli bir anlayış genellikle en sık kullandığı taktikti mesela bu tarz denemeleri bizim gibi bir ülkede nasıl karşılanabilir bilemiyorum.
 
Ben frank rijkaard yanayım o gelsin...Barıs özbek ,mustafa sarp,sabri ,ayhan`lı orta sahası olan takımdan...Melo.Selcuk,Bruma,Snejder,Yekta,Engin daglar kadar fark var.

Kalede Muslera gibi güvenilir oyuncusu olcak

Forvette Drogba ,Burak,Umut

Defansda istedigi tarzda oyuncular mevcut .

Bu sefer kıvırcık saçlı basarılı olur :)

(MANCİNİ istanbulda benimkisi temenni )
 
"Profesyonel Futbol Takımımız Teknik Direktörlüğü için Şirketimiz ile Roberto Mancini arasında 2013-2014 futbol sezonundan başlamak üzere 3 futbol sezonu anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Teknik Direktör'e, 2013/14 sezonu için 3.5 MEUR, 2014/15 ve 2015/16 sezonlarının herbiri için yıllık 4.500.000 EUR ücret ödenecektir. Eğer A Futbol Takımı bir futbol sezonunda Türkiye Ligi Şampiyonluğunu kazanır ve aynı sezonda UEFA Şampiyonlar Liginde çeyrek final oynamaya hak kazanırsa bir sonraki sezonun yıllık ücretine 300.000 EUR daha eklenecektir.

Ayrıca, Türkiye Ligi Şampiyonluğu durumunda 2013/14 sezonu için 1.250.000 EUR, 2014/15 ve 2015/16 sezonlarının herbiri için de Teknik Direktör'e 1.000.000 EUR prim ödenecektir. Türkiye Kupası Şampiyonluğu durumunda ise Teknik Direktör'ün görevde bulunduğu ve kazanılan her kupa için prim tutarı 500.000 EUR'dur. Şampiyonlar Ligi primleri; Teknik Direktör'ün görevde bulunduğu ve oynanan Çeyrek Final için 350.000 EUR, Yarı Final için 500.000 EUR, Final için 1.000.000 EUR, kazanılan Kupa için 2.500.000 EUR'dur (rakamlar kümülatif değildir). Avrupa Ligi primleri; Teknik Direktör'ün görevde bulunduğu ve oynanan Final için 300.000 EUR, kazanılan Kupa için 1.150.000 EUR'dur (rakamlar kümülatif değildir).UEFA Süper Kupa primi; Teknik Direktör'ün görevde bulunduğu ve kazanılan Kupa için 500.000 EUR'dur.FIFA Kulüpler Dünya Kupası primi; Teknik Direktör'ün görevde bulunduğu ve kazanılan Kupa için 300.000 EUR'dur."

Hayırlı olsun...
 
HAYIRLI OLSUN ! ARTIK DESTEK OLMAKTAN BAŞKA YAPACAK BİRŞEY YOK :)


t54rh.png




İlk Antrenman Videosu arkadaşlar...


[video=youtube;oJ3NEmHNofU]http://www.youtube.com/watch?v=oJ3NEmHNofU&feature=youtu.be[/video]
 
Yardımcısı Tugay Kerimpğlu olacak sanırım.

Alt Yapı'nın başına da Bülent Ünder getirildi.

Bu arada Mancini akşam ki ilk antrenmanına çıktı.

Hayırlı olsun.

Allah utandırmasın inşaAllah...
 
Tafi kalmıs sanırım,Tugay yardımcısı olucakmış.

En cok üzülücegim scott piri giderse cok üzülürüm ,Dünyadaki sayılı kondisyoner vede oyuncu gelisimi sağlayan bir hoca idi
 
Tafi kalmıs sanırım,Tugay yardımcısı olucakmış.

En cok üzülücegim scott piri giderse cok üzülürüm ,Dünyadaki sayılı kondisyoner vede oyuncu gelisimi sağlayan bir hoca idi

Scott piri büyük ihtimal gidecektir .Çünkü İvan Carminati geldi .Mancini ile Lazio-İnter ve City'de çalışmış.

Avrupada şöhretli bir kondisyonerimiz oldu bugünkü idmanda Sneijder ile beraber çalışmışlar bir ara fotoğrafları da vardı resmi olarak açıklanmasa da takımda olacak.
 

Üst