Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Cem hocanın ismini sürekli atıyosunuz ama Cem hoca olmaz, bize Uleb'de de TBf de baskın bi karakteri ve iyi ilişkileri olan bir isim olmalı Arıboğan cuk oturur bence bu iş için. Oktay hocada olur ama onu parkede istiyoruz o yüzden tek adayım Arıboğan'dır, ikna edilmeli.
Lütfi Arıboğan Federasyondan kesin olarak ayrılacak olsa bence kendisinden başka bir alternatif olmamalı.Onun bize katabileceği çok şey var açıkçası.O anlamda bize katkı verdikten sonra o sürecin sonunda Oktay Hoca o pozisyona geçebilir, çokta iyi yapar bu işi ama şu anda Oktay Hoca'nın bize kattğı o pozitif havayı, güven duygusunu verek tek koç yok dünya üzerinde.
Adam başlı başına taraftarın salona gitme sebebi yahu var mı ötesi
Sonunda beklediğimiz açıklama geldide içimiz rahatladı. Son gelişmelerden sonra Oktay hocamıza olan saygım, sevgim, güvenim kat be kat arttı. Umarım kendisiyle yıllardır özlemini duyduğumuz şampiyonluğa ulaşırız.
Daha önce de yazdık.Cem Akdağ çok sevdiğimiz bir insan kuşkusuz ama lobi faaliyetlerini yürütebilecek üst düzey ilişkilere haiz değil.Dahası ben yeni yapılanmada ceo olacak kişinin koç kökenli olmaması gerektiğini düşünüyorum.
O yüzden daha önce de yazdım ve yine yazıyorum,Ceo'luk görevi için benim adaylarım Lütfi Arıboğan ve Nur Gencer'dir..İkisinden birinin bu göreve getirilmesi benim için başarılı bir adım olur.Nur Gencer son yaşananlardan sonra yeniden görev alır mı bilmiyorum.Lütfi arıboğanın ise futbol aş nin yapılanmasında görevli olduğunu okumuştum sanırım bir yerlerde,pek tabi buraya kaydırılabilir.
Yalnız resmi siteden yapılan açıklamada 2011/12 sezonu için deniyor, sanırım burda imalı olarak sadece bir seneliğine ertelendiği belirtiliyor bu değişimin.
Bu sene benchte olması iyi oldu, ama zorlama bir şekilde benchte kalacaksa olmaz (Mahmuti zorla birşey yapmaz gerçi). Ayrıca eğer bu yapılanma tepkiler için bir sezonluğuna erteleniyorsa bu da doğru değil. Oktay Mahmuti hep benchte kalmalı !