• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yenilmez Armada Özel T-Shirtleri Galatasaray Store´da

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur Yavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
çok beğendim ve hemen aldım.gerçekten çok hoş olmuş. çadırda gördüğüm kadarıyla uzun kollu seçeneği henüz piyasada yok ama kısa kollu da çok hoş duruyor.

Bir tane kısa kollu güzel durur ya :).

Uzun kollusuda var neredeyse 1 hafta önce aldım uzun kollu. Belki tükenmiştir, malum kış mevsimindeyiz.

Kısmetse ben de yarın bir uzun kollu alıyorum.Salı günü Caserta maçı kıpkırmızı olsa salon..

Bende yarın alacağım tişörtü uygun bir fiyat ve basketbola taraftarn verdiği desteğinde görülmesi yönünden önemli satışlar ...

Umarım uzun kollu tükenmemiştir.

Pepsi Caserta maçında salonda satılması çok güzel bir fikirdi, diğer maçlarda da yapılmalı bu uygulama.

Alacaklar dikkat etsin dar kesim t shirtler. Valla XL aldım iyice şişiyorum ya :D. Umarım maçlarda bu t shirtleri giyen bir sürü insan olur. Fiyatları da çok makul. Bunu tasarlayanlara teşekkürler.

Herkesin alması gereken bir t-shirt !

geçen hafta uzun kollusundan aldım üzerinde çok uğraşılmış ve çok kaliteli(kötü değil ama çok iyi de diyemem) bir ürün olmasada yinede güzel bir atılım ve taraftarın baskete ilgisini göstermek adına herkesin alması gereken bir ürün

Kısa kollusu tükendi mi acaba ? Nette yok yani bulamadım storelarda var mı ?

Bugün armada gsstore sordum. sadece 2xl kalmış.

Ben bugün kısa kollusunu Suadiye GsStore'dan aldım. Sadece 2XL bedeni yok Suadiye'ye... Diğerlerinden 1er 2şer kalmıştı...

Bu tisort bir isaret benim icin :) Kaldigim yerden devam ...

Geçenlerde bizim burada ki Galatasaray Store'a gittim. Kasiyerin üstünde bu t-shirtten vardı. Bunlar bayağı satıyor galiba dedim o da en çok satanlardan biri bu dedi. Mesajı almışlardır umarım.

Ya kısa kollusu yok yok yok arkadaşlar avrupa yakasında nerde bulabilirim ?

Ben arkadaşlarım için de almayı düşünüyorum ama internet sitesinde ürünlerin tekrar satışa çıkması gibi bir durum söz konusu mu , yoksa illa elden mi almamız gerekiyor ?

Kısa kollu olanı istiyoooorum :)) !

Geri