Yenilmez Armada Özel T-Shirtleri Galatasaray Store´da

istanbul bahçelievler metroport alışveriş merkezinin içindeki galatasaray store'da kısa kollu olanlardan vardı,ilgilenenlere duyurulur.

Arkadaşlar, bu gün bench arkasında, sizler çok şıktınız, resmen imrendim. Yanınıza gelmek istedim ama utandım, inşallah sizin gibi insanlar tribünde çoğalır, tek dileğim bir gün o salonun tamamen sizin gibi olması.

kardeşim valla yiyorumda alamıyorum :) small sipariş ettim kısa kollu arkadaşlar 29 tl kargo ücreti ile 34 tl ye çıkıyor bir bakın isterseniz harbiden güzel atkı şapka ve yenilmez armada t-shirti .

Uzun kollu vardı ama havalar ısınınca bir de kısa kollu alayım dedim ve internetten "Yenilmez Armada Özel Paketi" sipariş ettim ama stok sorunu nedeniyle 1 haftadır ulaşmadı elime.

Üstad, sanırım stokları büyük ölçüde bitirdik...

Bakırköyden aldım ben vardı kısa kollu herkezin almasını isterim basketbola verdiğimiz değeri gösterelimki gerekli önemi göstersinler

Taksim deki otobüse,bir de Cevahir'deki gs storeye sordum.İkisinde de yoktu.Zaten her gidişimde çeşitsizlik yüzünden kendimi zorluyorum bir şeyler almak için,bi de istediğimi bulamıyorum.

Yıllardır özellikle Feneriumdan çok geride olduğumuz bi alan ve inatla geliştirmiyoruz..Ben maalesef Gs Store girdiğimde bişey beğenmiyorum ki alayım..Birileri şu işe bi atsa da biz de severek alsak artık..

Bu arada şu an Ender imzalı açık artırmada olan gri Aslan Tshirt'ü var mı bi yerlerde bileniniz var mı? Gs Store'un web adresinde yok..