Keyifli bir program oldu ama tanıdık isimleri görseydik daha da güzel olurdu.
Ben aynı bunu yazcaktım ama Barış yazmış benim yerime. İmzamı attım bu iletinin altınaBarış Yavruoğlu' Alıntı:Keyifli bir program oldu ama tanıdık isimleri görseydik daha da güzel olurdu.
Ethem abi durumu çok güzel açıklamış..Baya iyiydin yine sıkıntı yokEthem Gürtepe' Alıntı:merhaba arkadaşlar,
volkanında dediği gibi uzun zamandır yazdığım yok. uA da ise hangi konularda yazdığımı ortada hangi kimlikle dolaştığımı sanıyorum yine kendisi iyi bilir.
Bana katıl dendiğinde kimse ne gsbasketi nede galatasaray ımızı temsil edeceğimi söylemedi zaten yapımcı ve sunucularda nerdensiniz ve derdiniz geldiğiz yeri anlatmakmı gibi bir beklentisi yoktu. Evvela iyi bir Galatasaray lı sonra genel olarak sporsever, ehh biraz fazla basket sever ve ilgili olunca ağzında iki çift laf yapınca bu programda buldum kendimi.
haklısınız ne forumda, salonda yada tv de eyüp, gökçe ve kerem kadar göz önünde değilim ve banada sorsalar kimler katılır sence diye aynı isimleri sayardım sanıyorum. benim gibi iş temposu yoğun, evli ve çocuklu 38 yasında bi adamın gözünüzün önünde her platformda olması hakikatten cok zor.
eyüp baslıktan sonra katılacakları gizemli kılınca acıklamayıp sanıyorum beklentiler yüksek oldu ve hayalkırıklığı yarattığımı anladığım an Şamili arayıp ben katılıyorum dedim foruma nasılsa yazarda yavaştan haberiniz olur diye.
bir sonraki programa birlikte hazırlanırsak belki kurumsal olarak GSbasketi yada Galatasaray ı temsil etmeye yetmesemde bireysel olarak siz arkadaşlarımın fikirlerini yada sorularını yayına taşırım diye düşünüyorum. şimdilik hoşcakalın...
Ethem Gürtepe' Alıntı:Şamilcim benide gönder mümkünse. her söz aldığımda senden bahsederim Ankara deniz gitmeli artık derim.
Sühan Cem' Alıntı:Bağış ve Banu enerjisi yüksek dünya tatlısı insanlar. Ama o programda istediklerini söylemekten ziyade sorulana yanıt verdiğinden demek istediklerini açıklayacak zamanın olmuyor. Havayı dövüyorsun bir zaman sonra.
Kerem Seçer' Alıntı:Ünsal'ı görmek isterdim ben ya
Gelmiş konu okuyor bir de burda
Eyüp Yıldız' Alıntı:28 Ağustos cumartesi saat 12.20 yayınlanacak programa
Gsbasket.org'u temsilen 3 arkadaşımız katılacak.
Düşüncelerinizi, önerilerinizi buradan paylaşabilirsiniz.
Katılacak arkadaşların kim olduğu süpriz