Kutay Çamcı' Alıntı:
''İstifa '' kelimesini ''Verem'' sayıp ''ince hastalık''a çeviren forun yönetimi/yöneticilerinin yaklaşık yarım gündür ''şaklabanlık'' kelimesine yönelik herhangi bir tasarrufta bulunmadığı görülüyor. Demek ki ''şaklabanlık'' kelimesi gayet ince! bulunmuş forum yönetimi tarafından. Kendi adıma istifa kelimesine mühahale edilen bir ortamda ''şaklabanlık'' kelimesinin saatlerdir yeri yerinde durmasının forum yönetimin ne kadar nesnel,tutarlı ve adil olduğu konusunda çok şey anlattığını düşünüyorum.
''İstifa etmek'' ile ''bırakmak'' ifadeleri arasındaki nüansa hassasiyet gösterip doğrudan veya dolaylı olarak bir forum üyesine yönelik kullanılan ''şaklaban'' ifadesine göz yummak hassasiyet gösterilen konu başlığının içeriği ve ''şaklaban'' ifadesine muhattap olan kişinin açtığı konu başlığının içeriği gözönünde bulundurulduğuna aslında kendi içinde bir tutarlılık arzediyor. Ne yazıktır ki bu tutarlılık nesnellik ve adalet kavramlarını iyiden iyiye zedeliyor !
Kutay Bey Kutay Bey kendinize gelin.
Doğrudan ve dolaylı laf atmayız kimseye, bu sitede adalet kavramı Murat İnal'ın gittiği günden itibaren zaten yok.
Gelelim şaklabanlığa çok bozlmuşsunuz,
Şaklaban:Basit şakalar yaparak herkesi güldüren, şakacı kimse.
Bu mudur büyük hareket bu mudur ?
Yoksa 24 saat Murat Özyer'in kişiğine saldıran ancak salona gidince 'kedi' olanların yaptıkları mı hakarettir?
Bu arkadaşın amacı Murat ÖZyer'in yetersizliğini göstermek midir yoksa çıkarları mı vardır?Neden sürekli bu tür konular açmaktadır?
Konu açıldı diyelim içi doldurulmadan neden yzaılar yazılmalıdır.İstifa nedenini 29148239147 tane açıklarım diyor açıklasın görelim bakalım.
Ancak Yensen de Yenilsen de diye konu açarsan ben gülerim ve şakacı bulurum bu başlığı da demokratik forum altında açarsan da tavrımı koyarım.
Bu konu üstünden kimseye prim yaptırmam, gerekirse gelin özel mesaj yoluyla anlatın sorunlarınızı...
Şaklabanlık; kelime anlamını anlattım bilmeyenler öğrensin.
3. kere yazıyorum sizde iyice öğrenin Kutay Bey !
Şaklaban:Basit şakalar yaparak herkesi güldüren, şakacı kimse.
Not: Ben kimseye şaklaban da demedim, demokrasinin adı şaklabanlık olmuş dedim.Hakaret öyle olmaz başka türlü olur.