Yerlilerimiz

Şuanki yerlilerimiz..
Cüneyt.erden
Murat.kaya
Tufan.Ersöz
Erdem.Türetken
Cemal.nalga
Fatih.solak
(mithat.demirel'in durumunu bilmiyorum )
Yorumum:Baktığım zaman yerlilerimizde kısalar yeterli olarak gözüküyor.Ama uzunlar yetersiz.Gelecek 3 yabancı'dan 2'si buraya transfer edilecek.Bence 1 yerli oyuncu daha transfer edebiliriz..
 
Murat Kaya mutlaka daha fazla süre almalı.Çok iyi bir şutör fakat geçtiğimiz sezon yeterince süre alamadı.Ben daha fazla şans verilirse çok önemli bir isim daha kazanacağımız düşünüyorum
 
Arkadaşlar belki katılmazsınız ama cemalin yerine daha tecrübeli ve daha güçlü yerli bir uzun alsak daha iyi olmazmı? Çünkü bu sene takımımız şampiyonluk istiyor.Ben Cemal Nalgayı bu takım için yeterli bir oyuncu olarak görmüyorum.Geçtiğimiz sene hedeflerimiz doğrultusunda bu takımdaydı.Ama bu sene hedefler biraz büyüdüğü için daha offensive bir uzun alınabilir.
 
ben yerlilerimizin yeterli olduğunu düşünmüyorum ve yerli transfer süresini kötü geçirdik.gelecek 2 veya 3 yabancınında bu takıma faydalı olacağınu sanmıyorum
 
Re:

Mert Yigit Kazan' Alıntı:
Arkadaşlar belki katılmazsınız ama cemalin yerine daha tecrübeli ve daha güçlü yerli bir uzun alsak daha iyi olmazmı? Çünkü bu sene takımımız şampiyonluk istiyor.Ben Cemal Nalgayı bu takım için yeterli bir oyuncu olarak görmüyorum.Geçtiğimiz sene hedeflerimiz doğrultusunda bu takımdaydı.Ama bu sene hedefler biraz büyüdüğü için daha offensive bir uzun alınabilir.
Cemal yeterli değilse Fatih hiç yeterli değil ona bakarsan. ;)
 
Re: Re:

Gökce Başaran' Alıntı:
[quote="Mert Yigit Kazan":8e858]Arkadaşlar belki katılmazsınız ama cemalin yerine daha tecrübeli ve daha güçlü yerli bir uzun alsak daha iyi olmazmı? Çünkü bu sene takımımız şampiyonluk istiyor.Ben Cemal Nalgayı bu takım için yeterli bir oyuncu olarak görmüyorum.Geçtiğimiz sene hedeflerimiz doğrultusunda bu takımdaydı.Ama bu sene hedefler biraz büyüdüğü için daha offensive bir uzun alınabilir.
Cemal yeterli değilse Fatih hiç yeterli değil ona bakarsan. ;)[/quote:8e858]
Fatih iyidir hoştur kendisini çok severiz ama biraz fazla kalastır. :) Söylediğim hakaret gibi algılanmasın. Bu bir gerçek. Kendini nerdeyse hiç geliştiremeyen birisi Fatih Solak. Savunması iyi ama çok çabuk faul problemine giriyor. Hücumda ise çok çok zayıf. Cemal ise şu anda bile Fatih'ten daha iyi bir oyuncu düşüncesindeyim. Üstelik yaşının genç olması da kendisini geliştirebilmesi açısından önemli bir fırsat. Eğer şu anda yeterli şansı bulursa, önümüzdeki yıllarda daha da iyi olacaktır.
 
Emre'nin fatih ve cemal icin yazdıklarına katılıyorum bence de cemal fatihten daha umut verici..
Yerli oyuncuları yazalım bi; Mithat Cuneyt Tufan Murat Erdem (Tolga-Burak) Fatih Cemal.. 8 yerli 4 yabancı olacagına gore..
Parantez icinde yazdıgım Burak ve Tolga'nın yas,askerlik gibi sorunları gecersek performansları nedeniyle yollarımızı ayırmamız gerekir.Tamam Tolga gecen yılın son bolumu formdaydı ama sadece sutları soktu..İkisi de statik oynuyor drive o olmazsa pas ozellikleri zayıf..pozisyon yaratma becerileri kısıtlı.
7 yerli bellidir bence..1kisilik bos yere iyi bir oyuncu alınabilirdi 2 yada 3 numara olabilir.Caner Öner telekoma gitti,Mutlu Akpınar forma bulacaksın diye kandırılabilirdi :)
 
murat özyer her demecinde mithatı göklere çıkaran açıklamalar yaptı.bırakacağını sanmıyorum.mithat ta zaten geçen senenin sonunda istatistiklere yansımasada çok iyi savunma yaptı.
birde yerli transfer sezonu kapandı diye biliyorum.oda kimseyle anlaşmadı.büyük olasılık kalmıştır net bilgisi olan varsa paylaşırsa güzel olur
 
Arkadaşlar bence yerlilerden Burak gönderilmeli.Kendisi zaten yaşlandı.Tolgan ın gönderilmesi fikrine katılmıyorum.Zaten kendisini geçen yılın sonunda buldu.Bence bu sezon daha da artıracaktır performansını.
 
Arkadaslar 4 numara pozisyonunda cidden yetersiz kalmisiz keza 5 numara da oyle bu takima ii 3 yabanci alinsa bile maclari belki uzunsuz tamamlayabiliriz burakta gitti sanirim ???
 
İlk 5te Fatih ve Tufan bu takımın en güvenili isimleri.Fatih bu takımın Ilgauskası desem.Bnce öyle ya ne biliyim pota altında fatihin olması güven verir insana.Futbolda da Servetin olması mesela.(Emre arkadaşımızın dediği gibiler ya ondan)
Arkadaşlar ama beni düşündüren bir nokta var buda Tolga kalsın diyen,cemal kalsın diyen arkadaşlarımız var.Peki yerlileri göz önünde bulundurursak geçen seneden tek farkı cüneyt ve erdem mi olucak.Erdem iyi bi yedek dediniz onu kabul ettim.Ama şampiyonluk için yerlilerde biraz daha fark olmalıydı.En azından alınması muhtemel bu son yerlimiz çok kaliteli olsun.Düşünceleriniz nedir?
 
Burak ve Tolga yerine, Bekir Yarangume Mutlu Akpınar veye Caner Topaloglu olabilir.İkisi telekomda zaten bunların alamazdık.Fakat sponsorumuz ulkerin takımı alpelladan CANER ÖNER'i alabilmeliydik.
Transferin son gunu telekom aldı caneri beykoza kiraya verdi.Ulkerin bize yapmadıgını telekom beykoza yaptı.Yerli tarnsferi bitti zaten ancak kiralayabilirsin.
Mert acıkcası Fatih yorumuna katılmıyorum.Basketbol tek pota oynansaydı belki fatih is yapardı. :) Fundamentalı cok kotu , oyun zekası dusuk. Hucum gucunu gectim,...steps..bos turnike kacırma..
sonuc : top kaybı.
Play-offdaki fb maclarında cok sayıda hucum ribaundu yaptık ama skora donusemedi.Her 2 toptan biri ancak potaya ulasabiliyor;her 3 toptan biri sayıya donusuyordu.Boyle olmaz.
 
Yani bu sezonu nerden tutsak elimizde kalıo..Hadi yabancılar için ümit varda yerli oyuncu alamayızda artık napalım alışacaz fatihe bi süre sonra boş turnike kacırdıgında gülecez yoksa başka türlü bitmez bu sezon :D:D
 
Dün gece yatmadan düşündümde yerlilerimiz aslında iyi.Cüneyt erden:son 2 takımı ülker ve efes..Tufan:Hangi takımda böyle bir oyuncu varki efes pilsen bile talip olmuştu tufan'a...Murat.Kaya:Türkiye'nin en iyi şutörlerinden biri olarak gösteriliyor ve bu oyuncu bizim takımımızda yaşıda oldukça genç...Erdem Türekten:Diğerleri kadar etkili bir oyuncu olmasada takıma katkı sağlayabilecek bir oyuncu bütün sezon yedek klübesinde oturmayacağı kesin.. Fatih & cemal:Cemal çok genç ve Çok iyi bir fiziği var pota altında çok güçlü ribauntlarda etkili bir tek skor yönü oldukça zayıf ama zamanla skor yönünüde geliştirecektir daha çok genç..Yerlilerimiz içinde en zayıf halka belki fatih.solak ama oda milli takımdaki tek oyuncumuz ..
yani kadromuzdaki yerli oyuncular çok iyi ve yeterli..İş gelecek yabancılara düşüyor..avery sınıfı geçti bence kaliteli bir transferdi şimdi gelecek 3 oyuncu gerçekten kaliteli olursa bu takım'ın önü açık..
 
TÜRKİYE (100): Ogün Sevinç 2, Sinan Güler 21 (6 ribaund, 3 asist), Murat Rıfat Kaya 9 (8 ribaund, 3 asist), Caner Topaloğlu 2 (5 ribaund), Cem Coşkun 4 (1 ribaund), Serhat Çetin 13 (5 ribaund, 4 asist, 3 top çalma), Berent Kavaklıoğlu 27 (2 asist), İsmail Esmeray 10 (7 ribaund), Caner Şentürk 12 (2 ribaund).

LİTVANYA (89):


transferde yaprak kımıldamıyor ama görünen o ki bu yıl en büyük kazancımız murat kaya olacak.
 
helal olsun murata zaten geçen sene fitchin arkasında oynayamamıştı bu sene coşar artık kendisi bi maöta efese 10 tane üçlük sokmuş adam :D...bence artık burak sezgin takımda menajer falan olması lazım
 
Transer forumunda da yazmıştım ama yineleyeyim .Cemal ve Murat bence çok yetenekliler kendilerini değerlendirirken yaşlarını unutmayalım. İkisinden de çok ümitliyim
 

Üst