Yiğit Arslan

Gerçekten iyi ki takıma katılmış diyorum her geçen gün. İlk devre özellikle çok iyiydi bugün. Yetenek olarak en iyi yerli guardlardan biri bence ve daha 23 yaşında. Böyle devam Yiğit :)
 
Orhun Ene ona çok katkı verdi. Umarım Ertuğrul Erdoğan da gelişimine pozitif etki eder.
Yiğit, uzun yıllar Galatasaray formasını taşıyabilecek ve takımın önemli parçalarından biri olabilecek bir oyuncu.
Biraz daha penetre-pas üzerine çalışırsa oyunu bir seviye daha yukarı çıkacak.
 
Takımdaki rolünü alması gerekiyor, Eurocup yolunda ona çok ihtiyacımız var.
 
Ayakta uyuduğu bir dönemden sonra Malaga ve Ormanspor maçlarıyla kendine geldi. Savunma katkısı ,hücum katkısı kadar değerliydi.
 
Sadece üçlüklerini değil, oyunu organize edebilmesi ve sorumluluk almasıyla da bu takım için çok önemli. Yokluğu Eurocup'a mal oldu bile diyebiliriz hatta belki Türkiye Kupası'na. Olsun, neticede döndü ve aslan gibi döndü.
 
Hoşgeldin Arslan Yiğit. senin ve arkadaşlarının Yokluğunda takım çok çekti. Şimdi sıra artık daha güzel günler görmekte.
 
Hem oyunu yönlendirmede hem de savunmada seviye atlamış. Sahada olduğu sürede takım 21 sayı öne geçmiş ki onun dışında +- istatistiğinde çift haneli kimse yok. Geçen sezon sakatlandığı 1.5 ayda ligde 2 önemli yenilgi almış, Eurocup'ta elenmiş ve Türkiye Kupası'nı yarı finalde kaybetmiştik. Bu sezon kaçıracağı 1 maça bile tahammülümüz yok. Kendisine çok iyi bakmalı.
 

Üst