Yıldız Bayan Takım

Aslında yıldız bayan takımı da 3-4 kez seyretmiştim;ancak konu açmamıştım.Play-offlar başlıyor,konuyu da açalım.

İlk turda Üniversite ile eşleştik,normal sezondaki 2 maçı da kazandığımız için 1-0 önde başlayacağız.

Üniversite ile ikinci maçımızı izlemiştim.Yanlış hatırlamıyorsam 52-41 gibi bir skorla kazanmıştık,yaptığımız alan savunmasına hücum etmekte zorlanmışlardı.

İlk maç cuma günü 17'de Bayrampaşa'da.Gökçe gitmeye çalışacak,giderse izlenimleri yazar.Gitmezse ben yapacağımı bilirim. :)

Ben 8-9 gün kadar İstanbul dışında olacağım için hem yarınki genç bayan maçına hem de bu maça gidemeyeceğim.29'un da küçüklerin şampiyonası olduğundan bir hafta maç yapılamaz sanırım yıldız kategorsinde de zaten.Bizim takımda küçük takım oyuncuları da oynuyor.Geldikten sonra gittiğim maçlarla ilgili birşeyler yazarım yine.

Takıma da bu zorlu süreçte başarılar.
 
herkese selamlar,
ıkıncı devre maclarında cıddı bır dusus yasayan yıldız takımımız play off serısıne i.ü takımı ıle baslıyor. seride 1-0 öndeyiz...normal sezon maclarına gore daha zorlu maclar oynayacagız. ben ve oyuncularım sizlerin desteği ile beraber bu serının altından kalkabılecegımıze ınanıoruz.. galatasaray altyapısında bu sene ıle beraber cok guzel gelısmeler oluyor kucuk takımımızın ıstanbul derecesı ve ortaokul sampıyonlugu,yıldız takımımızın ve genc takımlarımızın cıddı ıvme kazanması ve ozellıkle mınık takım organızasyonunun cıddı bır sekıle gırmesı gercekten umut verıcı... özellikle oyuncu gelişiminin baz alınması ve antrenor ekıbının ıstıkrarı emınım kı galatasarayı eskıden oldugu gıbı oyuncu fabrıkasına cevırecektır... destek olan tum forumdakı arkadaslara sevgıler... maclara beklıoruz...
 
Yıldız Takım coachumuz Anıl Tağtekin'e değerlendirmesinden dolayı teşekkür ederiz.

Son Beşiktaş maçımıza gitmiştim,19 sayıdan geri gelmiştik;ancak klişe tabirle süre yetmemişti.En azından oyuncularımız kendilerinden beklenen savunma direncini ortaya koyunca ne kadar iyi bir takım olduklarını hem biz izleyenlere gösterdiler,belki de kendileri de bir kez daha görmüş oldular.Kısacası benim takıma güvenim tam. :p
 
NBA ve TBBL play-offlarının oynandığı bugünlerde,aslında çok çekişmeli geçtiğine emin olduğum vce skorlara bakıldığında da belli olan bir play-off eşleşmesi de yıldız takımımızın Üniversite ile olan eşleşmesi.

İki gün önceki maçı 70-61 kaybedince 2-1 geri düşmüştük;ancak bu sabah oynanan maçı 72-69 kazanmışız.HEr şey son maç belli olacak.
 

Üst