Yönetim İstifa!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugüne kadar görülmemiş bir karar ile Galatasaray takımı derbiye seyircisiz çıkartılıyor.
Ve bir tane Galatasaray yöneticisi bile buna dur diyemiyor.
Yazıklar olsun.
İstifa İstifa İstifa...

Sadece Ülker maçı değil, Banvit maçıda seyircisiz... olacak iş değil bu nasıl adalet? Murat Özyer sen ne işe yarıyorsun? Ayrıca olay çıkaran taraftarlarımızada yazıklar olsun. çapulcuların eline prim verirseniz bunu mutlaka değerlendirirler. nitekim değerlendirdiler ve sonuç ortada...

Sınava çalışıyordum, haberi duydum bütün konsantrasyonum dağıldı, çıldırdım.

TEPKİ GÖSTERİN, SESİNİZİ ÇIKARTIN ARTIK. YETER!

Twitter'dan @coachozyer (Murat Özyer) bey'e tepkimi belirrttim. azcık onurlu gururlu bir insansa istifa eder! diyeceğim ama nerde....

Benzer olaylar, emsal kararlar varken şu kararın çıkmasına etken olunamaması tam bir rezalettir.

Sadece Murat Özyer yetmez, şube yönetimi görevi bırakmalı ya da bıraktırılmalı! Başta Ünal Aysal olmak üzere kulüpte etkinliği olan bütün isimler kendine gelmeli, Galatasaray´ın bir Spor Kulübü olduğunu hatırlamalı, hatırlatmalı. Şu cezaya engel olamamak basiretsizliğin dışa vurumudur.

Bu iş Murat Özyer'i falan çoktan aştı. Konu Murat Özyer olmamalı.

Konu Galatasaray Spor Kulübünün şamar oğlanına dönmesi. Futbolda, voleybolda, basketbolda; her branşta. Hakem hataları, skandal federasyon kararları.

Galatasaray taraftarı patlamak üzere, cinnet hali yakındır.

Aklını başına al ey yönetim.

Hey Allah'ım 2 maç ceza gelmiş.Ulan beceriksiz yöneticilerimiz bari 1 maç aldırsaydınız şu cezayı.Ortada 2 maçlık bir şey yok.Bari itiraz edin 1 maça düşürün.Ama onu bile yapamazlar.Arkadaş hiç mi otoriter yöneticilerimiz yok 2 telefon görüşmesiyle işi halledicek?Murat Özyer artık bir zahmet bazı şeyleri kendisine yediremesin ve onuruyla istifasını sunsun.Olmadı bundan sonraki maçlarımızda kendisini istifaya davet ederiz.Belki alınır gücenirde gider.Özyer'e mutlaka protestolar olmalı.

Her alanda masa başı oyunlarına kaybeden GALATASARAY YÖNETİMİ / BASKETBOL ŞUBESİ ,

Niteliksizlikte sınır tanımayan, bedavadan kulübün parasını yiyen MURAT ÖZYER ,

Maç sonu en yapmaması gereken anda taraftarı suçlayarak bu cezaya çanak tutan ERGİN ATAMAN ,

Çok bir şey istemiyorum :

İSTİFA , İSTİFA , İSTİFA !!!!!!!!!

Her alanda masa başı oyunlarına kaybeden GALATASARAY YÖNETİMİ / BASKETBOL ŞUBESİ ,

Maç sonu en yapmaması gereken anda taraftarı suçlayarak bu cezaya çanak tutan ERGİN ATAMAN ,

Ergin Ataman da mi ? Çok şey istiyosunuz. En gúnasız adamı suçlu yaptınız. O halde o kavgayı çıkaran taraftarlar da istifa etsin !!

Gorkem fırsat mı kolluyordun Ergın ATAMAN'a sallamak ıcın

Ergin Ataman niye istifa ediyor ? En önemli 3 oyuncusunu kaybedip, yıl içinde sayısız sakatlık yaşayıp 30 milyon bütçeli rakibinin önünde lider olduğu için mi ?

Yok ya! Maçtan sonra koçunuz çıksın taraftara demediğini bırakmasın, bunların hepsi 6222'den yargılansın desin, sonra burada federasyonun verdiği cezaya itiraz edin. Kendinizle çelişmeyin yahu. Adamlar fırsat kolluyordu, koç da maç sonu açıklamalarıyla yürüyün dedi. Şimdi ağlamayın.

Galatasaray camiasının gücü turgay demirel üzerinde etkili değil. Bunu kabul etmek lazım. Biz camia olarak Turgay demirel'i gönderemeyiz. tepkiyle filan olacak işler değil bunlar. herkesinin ipini tutan birileri vardır. Turgay'ın ipini tutanlarda var. Biz o ipi tutanlar üzerinde etkili değiliz. Bugün fenerbahçe istese medyasıyla, siyasetiyle saniyesinde turgay'ı idam sehpasına gönderir. Bizim basketbol medyamızda yok, siyasi camia üzerinde etkimizde yok. Yaklaşık 20 yıldır basketbolda Galatasaray düşmanı birisi federasyon başkanlığı yapıyorsa o alanda biz güçlüyüz diyemeyiz. Kimse kendini kandırmamalı. Bu iş yönetim, hoca, taraftar işi değil topluca camia işidir. Bizim camianın; ne Turgay demirel üzerinde ne de basketbol camiası ve basketbol medyası üzerinde gücü ve etkinliği yoktur.

Sadece futbolda değil basketbolda da iyi gidişimiz belli kesimleri rahatsız etmiştir.Bundan dolayı bu cezalar ağırlaşmıştır.Ancak takımımız en güzel cevabı verecektir rakiplere de M.Özyer'e de ..

1- Ceza neden bu gün bu saatte açıklandı?

2- Normalde en ağır sözlerle federasyona tepki veren Ergin Ataman neden hafif bir açıklamayla geçiştirdi bu cezayı?

3- Sizce kulüp içinde bu cezadan memnun olanlar var mı?

4- Aklını kullan Galatasaray'lı! Herkes koltuk peşinde, herkes oyun peşinde. Yapılanları gör!

Bizim camianın içinde belli nedenlerle efesin şampiyonluğunu görmeyi arzu eden azınlıktada olsa bir kitle var. bu tür cezalar onları sevindirecektir, çünkü bu takımın engellenmesi için birileri de yardım ediyor belli. fakat esas sorun Turgay demirel ve onun ipini tutanlar. Turgay'ın ipini tutanlara ulaşmak gerekiyor. eskiden efes yani tuncay özilhan, turgay demirel'in iplerini tutuyordu, şimdi ise büyük ihtimal ülker ve siyasi güç o ipi tutuyor. Sorunun kaynağı da bu. basketboldaki güç dengeleri ne yazık ki bizim çok aleyhimize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...