Yönetim neden susuyor?

Ünal Aysal geldiğinden beri bu şubeye üvey evlat muamelesi yapıyor. Ha pardon unutmuşum CSKA maçından sonra tebrik falan etmişti, yönetimle iyi şov yaptılar o gece.

edit: Tüm bu sorunların çözülmesinin en kestirme yolu Efes maçı öncesi yönetimin kulaklarını sert bir şekilde çınlatmak. Hem hakem hataları hem de ödeme konusunda. Başka çaresi yok, en azından kısa vadede.

Yok ya. Ben anlamıyorum. Geçen sezon sonu yönetimin saçmalıklarına sessiz kalanlar, gazetelere yalan haber servis edenlere inananlar şimdi yönetim diyor. Bir laf vardır böyle başa böyle tarak diye. Çok bile bu yönetim bu taraftara. Aynı maddi olaylar geçen sene de vardı beyler. Ama kaçınızın haberi oldu? Şimdi neden herkesin haberi oluyor? Bir düşünün derim!

Ortalıkta takım ile ilgili bu kadar yorum var. Oyuncuların ihtarname çektiği, kaçtığı söyleniyor resmi siteden tık yok. Nasıl bir site bu. Herkes bir yorum yapıyor bizde haber yok. Hatırladığım kadarı ile resmi sitede düzenlemeler yapan, yazıları yazan forum üyeleri var. Durum ile ilgile neden sessiz kalındığı konusunda bilgi verebilirler mı? Sadece 1-2 kisi twitter hesaplarından yazdıkları cumlecikler ile mı geçiştirecek bu konuları yaziktir yahu... Nereye tepki verebiliriz. Yönetime yakın olduklarını yazanlar bunları okutsaniza yakınlarınıza!

Biz forumda 1-2 pozisyona takılmıştım ama kaya pekerin yaptıklarının açıklaması yok. Hakikaten tam ayıp, Engin'in kolundan çekiyor ve teknik faul çalınmıyor. Mehmet Keseratar pozisyonu görüyor, eli ile müdahale ediyor ama teknik faulü çalmıyor. Yazıklar olsun

Ben şu camiada çok şey gördüm federasyon nezdinde çok şeye tanık oldum ve şuna eminim ki kaya Peker denen şahıs kişisel olmasa da genel anlam da birilerinden bu maçta kollanacaksınız her türlü pisliği yapın şeklinde direktifler almasa bunu yapmaya cesaret bile edemez.zaten ne kadar korkak olduğu şuan oynadığı kulüp taraftarından Efes de oynarken dayak yememek için ergin atamanın arkasına sığındığı görüntüleri herkes çok net hatırlar

Sene başında bu organizasyon kurulurken ki ciddiyet ve yaklaşım hepimize büyük bir heyecan katmıştı ... Takım İlkan olayına rağmen öyle bir karakter koydu ki açıkçası bu olay bile hiçbirimizi derinden etkilemedi ... Turkiye'nin en iyi savunmacısını kaybettik sineye çektik, ligi tek başına domine edecek skorerimiz sezonu kapattık kader dedik... Tam herşeye rağmen yolumuza devam ediyoruz dedik Hawkins olayı patladı bunada eyvallah dedik... Buraya kadar gelen olaylar hayatın içinde olabilecek problemler dedik takımı desteklemek için her maç salona koştuk (üstüne alınan alınsın tabi buna) ... Ancak bu olay nedir ya... Bu olur mu... Ünal Aysal gibi bir başkanın bulunduğu yerde bu nasıl bir ciddiyetsizlik aklım almıyor ... Hadi onu geçtik Türk Basketbol tarihinin en önemli adamlarından Lütfü Arıboğan'ın olduğu bir yerde bu ne dir ya? Nedir bu sıkıntının sebebi Medical Park mı ??? Biz Galatasarayız... Türkiye'ye basketbolu aşılayan kulüp... Dersin kardeşim bana bu parayı ödeyemeyeceksen çık söyle beni rezil etme ismimi lekeleme... Şuna bak Whalen gidiyor çıt yok ... 3 senedir bu takımda canla başla oynayan babasını kaybettikten sonra profesyonelce gelip maçlara çıkan Fowles Cuma'ya kadar yatmazsa giderim diyor (Haklı olarak) ... Bir tane delikanlı kalmadı mı şu Basketbol İdare heyetinde bu sorunu çözecek... Yazıklar Olsun ...

bu sene oyuncu bonservislerine çok para harcadık bütçeyi çok zorladık doğal olarak ödeyemeyecek durum varsa neden sürekli bonservisli adamlar alındı kı planlama yanlış baştan

Beyaz Tv'de Derin futbol (!) adlı bir programı vardı. Yöneticilerimizden Sedat Dogan konuktu. Basketbolla ilgili sıkıntılarımızdan da bahsettiler. Ahmet Çakar da 10 milyon euro gibi paralara Drogbaları Sneijderleri alacaginıza basketbol takımınızın parasını verin dedi. Tescilli şikecilerin yöneticilerinden Ömer Temellinin basketbol takımımızda ki krizle ilgili twitini gösterdiler. Tek kelimeyle rezil olduk ama iyi oldu bu. Artık duymayan kalmamıştır yöneticilerimiz başkanımızda dahil. İzlerken ben utandım artık onlarda (yöneticiler) utanırlarda gerekeni yaparlar diye umut ediyorum.

Önümüzdeki sezon için çok korkuyordum ..Her yerde de dile getirdim bu kadar yatırım yapılmasın, ben bu filmleri izledim, yatırımın karşılığını alamazsak önümüzdeki sezon şube kapatalım laflarına kadar gider bu iş, çok sıkıntı yaşarız diye ama bu sezon bunları yaşayacağımızı ummuyordum...Büyük hayal kırıklığı...Sezonun ortasında oyuncular parasını alamıyor...Kimler yaptıysa bu hesap hatalarını yazıklar olsun...CEO'muz basketbolcu bide en çok kırgın olduklarımdan biri o...Futbolu basketbol kadar sevmem ama burada olan iş yarın öbür gün orada da olur..Hadi burada olanın altından kalkılır orada olanın altından da kalkılmaz..Basketbolda çok bonservis dediğimizi orada maç başı diye dağıtıyoruz her hafta...Basketbolda 5-6 ayda bu kadar basit bir hesap hem erkek hem bayanda bu hallere geliyorsa güvenim kalmadı benim yarınlar için bu yönetime fazla...

Hani körü körüne de eleştiri yapmakta istemiyorum ama ne biliyim sezon başından beri bir sıkıntı dalgası basketbol şubesinde git gide yayılıyor İ.karaman olayı , forma mevzusu kulübün resmi kanalının yeni transfer oyuncuyu hava alanında karşılamasına rağmen resmi sitenin lütfedip günlerce haber yapmaması basketbolla ilgili her haber sitede yer almıyor bur da bir arkadaşın dediği gibi şubeyle ilgili haberleri daha çok twitter adreslerinden takip ediyoruz Galatasaray ayarında büyük camialarda olmaması gereken sorunlar bizde yaşanıyor maalasef bu tür şeyler belki ilk başlarda dikkat çekmiyor olabilir ama sonradan yönetimin şubeye yeteri kadar ciddiyetle yaklaşmadığı izlenimi veriyor .Tutku ya bir teşekkür bile edilemezmiydi ve ya Sezon başında Cem Akdağ a yapılan yanlış neyse .... Hekesin dikkatini çeken farklı sorunlar olabilir. Galatasaray gibi büyük bir kulübün bir yıl içinde bu kadar çok sorunla haber olmaması lazım

Tüm Türkiye duydu hatta dünya duydu.İnanılır gibi değil ya herşey güllük gülistanlık değildi belki ama bu yapılanlar emeklerini alamaması oyuncuların.Çok büyük krizler kapıda yarın maaşlar ödense ne olacak ki ?

fft104mm2133415.jpg

Mesela drogba sağlık kontrolünden geçti arkadaki hastane ismine bakın normalde bize medikal park sponsor değilmi olayı tam bilemiyorum ama demekki rada bir sıkıntı olabilir. Sonuçta ortada bir sözleşme var ve bu sözleşmeler ha dedimi bozulamıyor var birşeyler ama yakında çıkar kokusu ben sponsorla bir sorun olduğunu tahmin ediyorum.

fft104mm2133415.jpg

Mesela drogba sağlık kontrolünden geçti arkadaki hastane ismine bakın normalde bize medikal park sponsor değilmi olayı tam bilemiyorum ama demekki rada bir sıkıntı olabilir. Sonuçta ortada bir sözleşme var ve bu sözleşmeler ha dedimi bozulamıyor var birşeyler ama yakında çıkar kokusu ben sponsorla bir sorun olduğunu tahmin ediyorum.

Sorun var fakat Drogba'nın resminin arkasında adı yazan sağlık kuruluşu M.P.'ın bir alt kuruluşudur.

Medical Parkın verdiği para Galatasaray Basketbol bütçesinin % 25'ne denk geliyormuş. Eurosport Türkiye'nin web sitesinde Ergin Ataman röportajı var. Okumanızı tavsiye ederim. Ergin hoca Galatasaray basketbol takımlarının bütçesi 27 milyon dolar dedi. Sadece oyuncu ücretleri ve bonservisler 12 milyon dolar. Vergilerdi seyahat ücretleri falan filan derken tutar 18-19 milyon dolar oluyormuş. Detaylı bilgi için röportaja bakın. Bugün Cumhuriyet gazetesinde gördüm bir yönetimiz konuşmuş; Basketbol voleybol gibi branşlar bagımsız yönetiliyormuş. Sorun bütçe aşımından kaynaklanıyormuş.