Yönetim neden susuyor?

Transferler yapılırken dahi bazı taraftarlar rahatsızdı harcanan paralardan, onlara kulübün muhasebecisi ben miyim tepkileri de oldu. Gelinen noktada anladık ki taraftar yeri gelince muhasebeci de olup tepki göstermesi gerekiyormuş, yüz kızartıcı bir durumla karşılaşmamak adına.

"Suskunluğumuz asaletimizdendir" başlıklı bir açıklama bekliyoruz(!) Ayrıca yapılan ayıbın üstünü örtmese de ödemelerin bir an önce yapılmasını...

Ünal Aysal amatör şube söz konusu olduğunda aciz bir başkandır ve yönetimi de onun kadar acizdir.

Sneijder ve Drogba transferleri susmamı(zı) gerektirmiyor. Biz Galatasaray'ı sadece futbol yüzünden sevmedik.

Yazıklar olsun böyle elit başkana da yönetimine de.

Bence tepki verirken kontrolü kaybetmemeliyiz. Yönetimin bu konuda eksiklikleri var tabii. Misal kulübün Voleybol'dan sorumlu yöneticisi kim bir çok kişi biliyor. Peki Basketbol yöneticisi kim? Kulübün lokomotif branşı futboldan sonra en büyük katarı basketbol konusunda bir yöneticisinin olmaması Üzücü değil mi sizce de?

Evet kulüp kurumsallaşmak istiyor. Bu yüzden şubeleri profesyonellere bırakma istencinde. Voleybolda Orkun Darnel gibi nispeten iyi bir profesyonele takımı emanet ederken gene de başına Mehmet Cibara'yı koyabilen yönetim peki yetersiz olduğu daha en başından bir çok kişi tarafından bilinen ve söylenen Murat Özyer'e Basketbol şubesini emanet ederken (üstelik başına yönetici de yok) ne düşündü?

Şu gerçek Ünal Aysal sanılanın aksine Amatör şubelere önem veren bir başkan. Bilmediği konularda ahkâm kesmeyen biri. Ama bildiği bir konu var başkanın. Bir işi yapabilecek yöneticiyi gözünden anlayacak birikime sahip. Merak ettiğim, Başkan Murat Özyer ile hiç göz göze geldi mi? Murat Özyer'e "Basketbol?" dediğinde M. Özyer "Erkek takım?" demiş midir?

Kulüplerde, şirketlerde likidite sorunu her daim vardır. Bugün Arçelik'e gidin illaki Likit sorun çeker. Yöneticiye zaten bu yüzden ihtiyaç vardır. Gerektiği zaman o likiti halledecek adamdır yönetici. Eğer bunları hallederniyecekse zaten kalan işler için o adama ihtiyaç yok. Sporcu sözleşmelerine ve ilişkilerine bakacak biri, Yolculukları konaklama rezervasyonlarını ayarlayacak biri, TBF ile yazışmaları yapacak biri ile transferler için söz sahibi olacak yöneticiye bilgi vereCek biri. Yani düşük maaşlı 4 eleman alıp işi bitiririm.

Para varken iş yapmak herkesin yapacağı iştir. Peşin paran Varsa misal Finans şubesine de gerek yok. Ticari Mali peşin alıp peşin satacaksan gerek var MI finansa? Muhasebe kayıtIarını tutmak kafi:)

Aaa sahi şube koordinatörünün görevi takımdan giden yıldız oyuncunun gidişini Kamuya duyuranı araştırmak. Taraftara şiirler okumak olsa gerek:))

Sonuç olarak yönetim şu an belki susmuyordur. Ama konuşması gerekenlerde "boş" konuşmasın. Takımdan gidenler ve sakat alınan oyuncular için (Dinlendirilecektir) yalanlar söylemesin. Gitsin TBF masalarına yumruk atsın elimizden alınan kupaların hesabını sorsun o hakemleri ifşa etsin!

Lindsay 6 ay GS'da Oynayacak aylık 25. 000 $ yani yıllık 150.000 $ alıyor. Hiç bir iş yapmayan "yönetici" aylık 35000TL yani yılIık 420.000TL yaninin yanisi 240.000 $ alıyor yıllık. Ne var bunda diyenlere şöyle diyim. GS futbol takımı menajeri futbol takımının yıldızını geçtim vasat oyuncusu kadar para kazanıyormudur?

işte bu sebeplerden dolayı yönetim sussun. Konuşacaksa şubeyi tekrar koordine etsin. GS Liseli o kardeşlerinin yönetim gücüne güveniyorlarsa kendi şirketlerinde iş versinler. Ama GS söz konusuysa işin hakkını verecek kişileri görevIendirsinler!

GS'dan hiçbir Çıkarım beklentim yok tabii ki. Tanıdığı kişilerin hatalarını görmeyip bunu dillendirmeyen üstüne sırf tanıdıgı için bu kişileri kollayanIara da belâ anıyorum. Umarım amatör şubeler çiftlik olmaktan, birilerinin çıkar kapısı olmaktan çıkar. Görevi layıkıyla yapacaklar geIir.

SON DAKİKA: Ünal Aysal pota krizine el koydu, Aralık alacakları basketçilerin hesaplarına yatmaya başladı.. Bu ay toplam 3 milyon $ ödeniyor

@ibrahimseten

ibrahim seten'den masallara benziyor. Sayın Aysal sponsora çözüm bulsun. Ayrıca profesyonellikten bahseden Sayın Başkan Whalen'i değil o'nun ihtarlarını dikkate almayan yan gel osman burası bostan zihniyetli kişileri göndermeli.

Şu Galatasaray'da kimsenin parası kalmaz lafı yalandır. Diğer kulüpler içinde geçerlidir. Çalışanlar ihtar çekmediği sürece uzatırlar da uzatırlar.

Ödeme sorunu işin yalnızca yarısı. Bu şubenin alacağı kupalara hakemler tarafından devamlı olarak engel çıkarılıyor ve bu yönetim hep susuyor. Sorunlar ödemeyle kalsa yine iyi ama daha biz hakkımızı arayamıyoruz ki? Tek bir resmi tepki yok. GS TV'de ne olduğu beni ilgilendirmiyor, kaç kişi izliyor ki zaten! Ama çıkarsın resmi sitenden açıklamanı yaparsın veyahut bir basın toplantısı düzenlersin ve ses getirirsin.

Yapanın yanına kar kalıyor bütün namussuzlukları.

Fanatik'te de Aysal'ın duruma el koyduğu yazıyor. Ayrıca ;

Tamika Catchings veya 23 yaşındaki yetenek Maya Moore olduğu ve bu iki isimden birinin transferinin önümüzdeki günlerde biteceği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.