Yönetim uyuma basketbola sahip çık!

Sahip çıkmak mı? Yönetimin elinden gelse amatör şubeleri yarın kapatır. Ataman da istifa ederse, küçülme için her şey hazır demektir. (y)

Eğer Ergin Hoca'nın dediği gibi tüm yabancılar serbest kalmış ise o zaman durum çok daha vahim.

Allah korusun...

Yeryüzünde GSYİAD isminde bir dernek var.Ama var işte sadece varlar yani.Yaptıkları 2 3 tane somut eylem var. 1) Koreografiler için pankart hazırlatıp pankartın üstüne imzalarını çakmak. 2) Pilav günlerinde tıka basa tavuklu pilav yemek. 3) GS Adası'nde beleş çay içmek için genel kurullarda bir taraflarını yırtmak.
Futboldaki borcu eritmek bu adamları aşar, hadi futbol takımının maliyeti de aşar diyelim de basketbol şubesine çıkıp bir destek versinler yahu.Verecekleri 5 6 milyon lira.Hepimiz için rüya gibi bir para ama onlar için değil.Hele bir araya gelseler hiç değil.Ama yok işte icraat.

Ünal Aysal sözde bırakıp kaçmıyordu.GS Global projesinden falan bahsediyordu.Furkan alacaklarını alamayıp buradan kalkıp ABD'ye gidiyor, tüm Avrupa'da konuşuluyor.Bunun adı global rezillik değil de nedir? Ergin Ataman'ın çağrısına kulak vermeyip bıraktığı enkazı kaldırmak için en ufak bir girişimde bulunmazsa ona da yazıklar olsun.

Bu işin tek çıkar yolu liv hospital ile ayrılıp,yarından itibaren eline çantayı alıp kapı kapı gezerek,ilişkileri kullanarak,bu takıma sıcak para verebilecek sponsor bulmaktır.Kulüpte 5 kuruş kalmamış durumda,para olsa zaten prandelliyi kovacaklar.parasızlıktan kovamıyorlar.

Ünal Aysal sponsor olsun basketbol takımına. Yaptığı beceriksizlikleri bir nebze olsun temizlesin. Daha ne skandallar çıkacak bakalım. Lafta iyiydi de icraate gelince sıfır. Yazık gerçekten..

Bugün yaşananlar hiç şaşırtıcı değil...Buna benzer ancak daha hafif krizler, transfer dönemlerinde ve sezon içinde sürekli yaşandı..Yapılan pansumanlarla üstü kapatıldı ve bir kesim tarafından da kabul gördü...Yeri geldikçe durumu eleştirdik ekonomimizdeki sayısal verileri vererek ancak pansumanları bize göstererek bakın boşuna sallıyorsunuz denildi bazıları tarafından...Yeni yönetim çok çalışmazsa bu günleri arar hale geliriz...Ekonomik durumumuzun kötülüğü bir yana , idari olarak saldım çayıra mevlam kayıra felsefesi hakim kulüpte...Yarında paralar ödenir , ismi cazip gelen bir pivot alınırsa sorunlar çözüldü gibi algılanmasın lütfen...Yapılması gereken çok iş var daha...Dillere pelesenk olan kurumsallaşmadan bahsetmiyorum daha temel yönetim prensipleri bile yok ortada...

Tarihi 17 Haziran duruşu da ne yazık ki sürdürülemedi. Galatasaray camiasının -gerek içeriden yöneticiler gerekse dışarıdan federasyon ve şikeci lobisine rağmen- en başarılı şubesini bu hale dönüştürenler camiaya ihanet etmiştir.
Duruş diye de bizi kandırmışlar.

Yönetim uyumayıp önce kendine sahip çıksın daha sonra basketbol belki akıllarına gelir. Bu yönetim ekibinden ciddi bir aksiyon beklemeyin.

Saygılar.

"Ataman'ın açıklamaları talihsizliktir"
Galatasaray Yöneticisi Can Topsakal, basketbol şubesindeki ödeme kriziyle ilgili Spor Merkezi'nde Özgür Buzbaş ve Ercan Taner'in sorularını yanıtladı.
Ergin Ataman'ın, "Arroyo hariç tüm oyuncular serbest kalabilir" açıklamasına değinen Topsakal, "Her takım gibi bizde de bazı ödeme problemleri olabiliyor. Ancak şu anda bir sıkıntımız yok. Ergin Ataman maalesef, heyecandan şanssız bir açıklama yapmıştır. Biz yönetim olarak, gelir gelmez basket takımına 5 milyon ödeme yaptık. Bundan sonra da ödemeleri, gecikmeli de olsa yapacağımızı söyledik.
Ataman'ın, kendilerine idari konularda açıklama yapmayacağına dair söz verdiğini ifade eden Can Topsakal, "Arroyo'ya 5 kuruş borcumuz yoktur. Diğer oyuncularla ise 2 ay gecikmeli gidiyoruz. Bunu oyuncularla konuştuk. Her ay maaşları ödenecektir. Olan borçlarımız da en kısa zamanda kapatılacaktır. Bu konuda bir sıkıntı yoktur. Ergin Ataman'ın açıklamaları talihsizliktir, bundan sonra idari konularda açıklama yapmayacaktır. Spor dışında kendisi bir açıklama yapmayacak, bu konuda bize söz vermiştir" şeklinde konuştu.

Ataman'a da ayar vermişler yani. Furkan parasını aldığı halde gitti öyleyse, biz de yedik. Ataman'ı bilmem de futbol ve basketboldaki sıkıntıları çözene kadar herhangi bir yönetici açıklama yapmayacağına dair söz verse. Açıklama yapmaktan icraat yapamıyorlar. Yakında bunlar da başlar çilek, şeftali demeye.

Arkadaş bunlar herkesi keriz sanıyorlar. Madem bu paralar ödeniyor, madem kimse serbest kalmayacak, Furkan nereye gitti? İşin en kolayı antrenöre saldırmak. Ergin Hoca'nın yerinde başkası olsa bugün bırakmıştı yemin ediyorum. Adam hala ne şartta olursa olsun kafaya oynayacağız diyor. Hanginizde var bu yürek? İdari açıklama yapmamalıymış. Adam olsaydınız da siz veya Özyer yapsaydı açıklamayı. Hala Furkan konusunda bir açıklama yapabildiniz mi? Liv Hospital ile ilgili durum zaten evlere şenlik, ne anlama geldiği belli olmayan bir şeyler geveledi Murat Özyer, bir de Web sitesinde Süleyman Demirel'i aratmayan bir demagojik açıklama. Siz şuna "Takıma para mara ödemiyoruz, oyuncular gidiyor, en iyi iki oyuncumuz sakat, ona rağmen takım takır takır oynuyor, önüne geleni deviriyor, hem Euroleague'de hem de Lig'de iddiasını devam ettiriyor, seyirci de salonu hemen hemen her maç dolduruyor, ama biz o kadar çapsızız ki bu tabloya rağmen bir sponsor bulamadık" desenize. Ama bu yönetim sıkıntıları kucağında buldu değil mi? O zaman aday olmayacaksın kardeşim. Alp Yalman seçilecek ve beceremezse bu eleştirileri ona yönelteceğiz. Yılda 100 milyon Euro'dan fazla geliri olan bir kulüp bu beceriksiz, tembel ve aymaz yöneticiler yüzünden sürüm sürünüyor. Şampiyonlar Liginde futbolcu ücretleri sıralamasında neredeyse ilk 10'da bir takım var. 18'e giremeyen adamlara yılda 3 milyon Euro veriyoruz,rezilliğin bini bir para, kaç senedir yüzümüzü yere eğdirmeyen, şampiyonluklar kazanan, finaller, F8ler oynayan, her kupayı sonuna kadar kovalayan şu mütevazi bütçeli takıma gelince para yok. Yazık bu Hocaya ve oyunculara. Ben olsam Ataman'ın yerine inadına konuşurum.

Bunlar hakikatten utanmaz arlanmaz adamlar ya. Özyer'ine de Topsakal'ına da lanet olsun. Bu kadar sorumsuzluk olmaz. Abdi İpekçi'de tepki olmalı artık bu işbilmezlere.

Basketboldaki krizle çalkalanan Galatasaray Kulübü, sponsporluk konusundaki iddialar konusunda önemli bir bildiri yayınladı.

Sarı-Kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Kulübümüz ile Medical Park - Liv Hospital arasındaki işbirliği, 2010-2011 sezonunda başlayan Erkek Basketbol Takımı isim sponsorluğu sözleşmesinin yanısıra, kulübümüz bünyesindeki diğer şubeleri de kapsamaktadır.
Medical Park ile kulübümüz arasında, Galatasaray futbol, basketbol, voleybol A takımlarımız ve altyapılarının sağlık hizmetlerinin sağlanmasını da içerisine alan geniş kapsamlı bir işbirliği bulunmaktadır.
İşbirliğimizin 4. yılında da Medical Park ile olan işbirliğimiz verimli ve memnuniyet verici bir şekilde devam etmektedir.
Türk sporuna ve Galatasaray Spor Kulübü'ne desteğini her zaman veren değerli iş ortağımız ve sponsorumuza teşekkür ediyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü"

Ataman'a bir nota da resmi siteden geldi.
Yazıklar olsun size.

Furkan neden gitti diye sorarlar da bunlar da cevap verecek yüz var mı? Ne liseymiş arkadaş mezunu olunca kulübü batırsan laf yemiyorsun. Bülent Tulun murat Özyer. Ne güzel dünya.

Bayan şubemizin geçen sezon ki yakaladığı Tarihi başarılardan sonra geldiği nokta ortada. Bu sezon da erkek takımımızın iç işleyiş konusunda geldiği nokta içler acısı ve hala ne hikmetse yönetimden Ergin Hocayı yalanlamak (sponsor konusunda) dışında bir hareket görmedik. Yazacak cümle bulamıyorum artık. Avrupa da A lisansı kovalarken geldiğimiz nokta bu, yazıklar olsun. Payı ve emeği olan herkese çok teşekkür ederiz !

Arkadaşlar Ergin Hoca'yı yanlız bırakmamalıyız. Ben ne yazık ki şu anda İstanbul'da değilim, ancak tüm taraftarımız maçı beklemeden ilk antrenmana gidip Florya'yı veya İpekçi'yi inletmeli. Cümle alem bilsin ki Ergin Hoca'yı bu çakallara yedirmeyeceğiz. Hodri meydan.

Bu adamlar Ergin Hoca'yı da göndermeye çalışıyor burası belli oldu artık, niyetleri de iyice ayyuka çıktı. Kulüpte körlerle sağırlar birbirini ağırlar tarzı yönetim olduğu için bizim tepkimizi duymazlar, görmezler.