Arkadaş bunlar herkesi keriz sanıyorlar. Madem bu paralar ödeniyor, madem kimse serbest kalmayacak, Furkan nereye gitti? İşin en kolayı antrenöre saldırmak. Ergin Hoca'nın yerinde başkası olsa bugün bırakmıştı yemin ediyorum. Adam hala ne şartta olursa olsun kafaya oynayacağız diyor. Hanginizde var bu yürek? İdari açıklama yapmamalıymış. Adam olsaydınız da siz veya Özyer yapsaydı açıklamayı. Hala Furkan konusunda bir açıklama yapabildiniz mi? Liv Hospital ile ilgili durum zaten evlere şenlik, ne anlama geldiği belli olmayan bir şeyler geveledi Murat Özyer, bir de Web sitesinde Süleyman Demirel'i aratmayan bir demagojik açıklama. Siz şuna "Takıma para mara ödemiyoruz, oyuncular gidiyor, en iyi iki oyuncumuz sakat, ona rağmen takım takır takır oynuyor, önüne geleni deviriyor, hem Euroleague'de hem de Lig'de iddiasını devam ettiriyor, seyirci de salonu hemen hemen her maç dolduruyor, ama biz o kadar çapsızız ki bu tabloya rağmen bir sponsor bulamadık" desenize. Ama bu yönetim sıkıntıları kucağında buldu değil mi? O zaman aday olmayacaksın kardeşim. Alp Yalman seçilecek ve beceremezse bu eleştirileri ona yönelteceğiz. Yılda 100 milyon Euro'dan fazla geliri olan bir kulüp bu beceriksiz, tembel ve aymaz yöneticiler yüzünden sürüm sürünüyor. Şampiyonlar Liginde futbolcu ücretleri sıralamasında neredeyse ilk 10'da bir takım var. 18'e giremeyen adamlara yılda 3 milyon Euro veriyoruz,rezilliğin bini bir para, kaç senedir yüzümüzü yere eğdirmeyen, şampiyonluklar kazanan, finaller, F8ler oynayan, her kupayı sonuna kadar kovalayan şu mütevazi bütçeli takıma gelince para yok. Yazık bu Hocaya ve oyunculara. Ben olsam Ataman'ın yerine inadına konuşurum.