G
Guest
Misafir
27 MART da kapanıyor!Ömer H.' Alıntı:Hayır; transfer sezonu kapanmamış mıydı yav?
27 MART da kapanıyor!Ömer H.' Alıntı:Hayır; transfer sezonu kapanmamış mıydı yav?
arda öztürk' Alıntı:adam için boyu kısa filan denilmişte tam bi oyun kurucu fiziği var şutuda iyi bana göre 1.turdan draft edilir
bu arada tribünlerde dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama tüm tribünün rengi aynı sarı giyinmişler biz ahmet cömertte öyle bi organizasyon yapabilsek piskolojik olarak 10-0 başlarız
spencer hawes çok zor 2007 draftinda ilk siralardan seçilmesi bekleniyorTolga Altınoluk' Alıntı:ilk önce uzun skorer hedefimiz ama eğer ncaa'den guard alınacaksa arizona'dan mustafa shakur diye bi eleman var adam hiçbişey yapmıyosa 8 asistle bitiriyo maçı ayrıca istediği zaman aaron kadar da topu eline yapıştırabiliyor ama önce uzun aradığımız için washington'dan spencer hawes'ı düşünebiliriz ortalamaları 23 sayı 10.5 ribaunttu en son baktığımda ama washington'ın elinde tek bu oyuncu olduğu için bu kadar yüksek ortalamalara sahip olabilir iyi bi scout raporu gerekiyor
Ünsal Y.' Alıntı:Youtube'dan oyuncu alınmaz Eğer alınsa Arda abiniz şimdi Nba deydi Aaron vasat bir adam, kötü bir gard değil, yetenekli ama oyun bilgisi çok zayıf. Türkiyede ancak ilk 8 in altındaki takımlarda oynayabilir şu an....
Can Işık' Alıntı:Bunu söylerken hiç Mitchell'ı geçirdinmi kafandan veya türkiyedeki ilk sekiz takımın guardlarını =) Bence biraz haksızlık olmuş bu adama.
Hayır Mitchell'ı NCAA de seyretmedim. NCAA de oynarken bu halinden çokmu üstündü ? Üstünsede beni ilgilendirmiyor, Türkiye ligindeki performansı ortada. Ha diyorsanki bize guard mı lazım; hayır. Sadece mukayese ediyorum. Tabiki bize dört numara lazım.Ünsal Y.' Alıntı:Yav nasılsa gard getirmicez, üzerinde durmiim diyorum da sen hiç Mitchell'ı NCAA de seyrettin mi? Zannetmiyorum. Açık ve net kanımca Brooks mitchell'dan daha vasat bir Ncaa oyuncusu , Türkiyede de sadece Beşiktaşta belki oynayabilir Reese'in yerine. onun dışındaki bütün ilk 8 takımın gardları - Snow dahil- daha iyi. Evet, hepsini aklımdan geçirdim, sana da tavsiye ederim
Selim S.' Alıntı:Praskevicius'un su anki durumu hakkinda bilgisi olan var mi? 33 yasinda ama halen cok buyuk katki saglayabilir bize.