Yönetime Tepkimizi Nasıl Gösterelim / Göstermeliyiz ?

Alperen ortalığı karıştırma alıntı yapıp. Elimde önemli deliller var forumla paylaşmayayım senin için kötü olur :)
 
Kerem Seçer,

Emre Abi gibi benim de Beşiktaş formalı fotoğrafımı mı koyacaksın abi? :) Delilmiş. :)

Can Akan,

Ayrıca ben tepkinin ortaklaşa verilmesi gerektiğine inanıyorum ama bu kombine yoluyla olmamalı. Basın açıklaması yapalım yürüyüş yapalım birşeyler yapalım ama bu kombine olmasın.

İki kafadar başımı aldılar. :)
 
Kerem ve Can!

Arkadaşlar yıllardır kombine alıyoruzda sanki bu sene almayalım diyorsunuz, ilk defa 2 sene önce 1200 kombine satıldı, onun dışında tarihte basketbol kombinesi aldığımız oldumu hiç??

Bu senede 100 yıldır yaptığımızı yaparakmı tepki vereceğiz???

Bu tepkimi olacak sizce?

Yoksa böyle gelmiş böyle gidermi olacak???

Futbol için kombine almayarak tepki gösterebiliriz, keza milyarlarca liradan binlerce kombine satılıyor, bu tepkinin bir anlamı olur!

Basketbolda ise kombine almak, salona gitmek tek tepki seçeneği bana göre.

Diğer bir önerimde küçülme ile ilgili bir pankart yapıp ilk maçta açalım.

Böyle yaparsak bence doğru tepkiyi vermiş oluruz!

Bu zihniyet gitmeden şubeden birşey olmaz diyip kestireceksek, o zaman değerli zamanlarımızı bu forumda harcamakta gereksiz, önder ve Arda forumu kapatsınlar, kerem modluğu bıraksın, bizlerde dağılalım, zihniyet gidince tekrar toplanırız!!!

Bir çok tecrübem oldu hayatta ama şunu çok iyi öğrendim, önce sahip çıkacaksın!
 
Eyüp Abi,

Yönetim de taraftara sahip çıkacak mı?

Maçlara bedava girilecek mi, yerimize oturacak mıyız, polisler insanlık dışı muamele yapacak mı?

Bu yaşananların üstüne kombine almamak gayet normaldir. İki senedir yaşadıklarımızı görünce, kazıklandığımızı hissediyorum. Anneannemin bir lafı var o kadar da uzun boylu Musa değil diye, hakikaten değil. Artık, yeter.
 
Sarp'ın dedikleri çok doğru.
Yönetimsel anlamda değişen birşey yok.Kombine sadece salona girerken işe yarıyor ya sonrası hani nerede koltuklar hani nerede pembe hayaller.

Yapılmasını önerdiklerim;

1-Bir adet dahi kombine alınmama.
2-Güzel bir pankartla tepkinin dile getirilmesi.
3-Galatasaray Yönetimini e mail yağmuruna tutulması.
4-Ülker'i protesto etmek.
5-Maçların ilk 1-2 dakikası ya beyaz mendil ya da alkışlı protesto.


Bu ve buna benzer eylemleri gerçekleştirirsek aşkımıza ihanet etmiş olmayız.
Aşkımıza sahip çıktığımızı göstermiş oluruz.
Onu küçültmek isteyenlere siz büyültün bakın neler oluyor diyebilmeliyiz.
Ne yazık ki biz büyüdüğümüzde de desteği veremedik, küçüldüğümüzde de tepkiyi doğru dürüst veremeyeceğiz.
 
Sevgili Kerem, ender yazarım bilirsin ama küsmüş gibi bir havan var. Eyüp başka türlü düşünüyor çünkü onun doğrusu o ve inandığı birşeyleri yapmak istiyor. Senin düşündüklerin de senin doğruların ve belkide haklı olabi,leceğin konular. Ne olur fikirlerini ortaya koy, burada tartışalım hem basketbol hem de voleybol elden gidiyor. Artık bir birlik olalım ve gerçek gücümüzü gösterelim.
 
Serdar abi özelliklere bizle dalga geçen liseliler olmak üzere Galatasaray'ı yöneten insanlara küstüm ben. Zamanında Murat Hoca'nın gitmesi için ellerinden geleni yapanlar şimdi takımın başarısı için hiçbir şey yapmıyorlar. Sonra gelip salondan s...n gi..n diyorlar. Tabi onların küme düşmeye oynayacak takımları bile çalıştıramaz dedikleri Murat Hoca için geçen sene önce Efes'le sonra da Beşiktaş'la anlaştı haberlerini yayıp taraftarı kışkırtmaya çalışıyorlar, tabi çocuklar yiyor sadece bunu. Murat Hoca'yı kovanlar, kovduranlar sonra vizyonsuz ve çağdaş basketboldan uzak insanları takımın başına geçirip küçüleceğiz açıklamaları yapıyorlar. Bu koç meselesi tabiki.

Kombinelere gelelim. 2 sene önce aldım. Her maça kombine göstermeden girdim. (Bu sene de biletsiz girdim. Delikanlı gibi de yazmak lazım.) Yerime herkes girdi. Polis yerimizden kaldırdı. Yönetim izledi. Güya çekiliş yapılıp oyuncularla yemek ayarlanacaktı. Güya forma verilecekti. Güya girişler sadece kombinelilere olacaktı. Güya biletsiz girilmeyecekti. Güya şu olacaktı, güya bu olacaktı.

Gelelim yönetim anlayışına. Ahmet Dedehayır istifa etmedikçe bizim yönetimin çıkardığı kombineleri almamız hiçbir şey ifade etmez. Bu istifa çözüm değildir ama taraftara güven verir. İçeri adam sokmayacağım diyip sokmak, pembe koltukları açtıracağım diyip açtıramamak, size özel kombineler çıkaracağım diyip liselilere özel kombineler çıkarmak, 5 yaşındaki çocukların, GS armasını taşıyan sporcuların ön sıradan kaldırılmalarına çaresizce bakmak, tepki koyunca ayağa kalkıp susun demek ama asıl tepkiyi kendi adlarına verememek, federasyona tepki verir gibi durup seçimlerde oy vermek, Avrupa Şampiyonluğu madalyalarını federasyon başkanına verdirtmek, kulüpte hiçbir yetkisi olmayan insanların taraftarı kovmasına tepki vereceğine destek vermek, Avrupa Şampiyonluğu'nun arkasına sığınıp başarısızlığını örtmek, başarılı olduğunda reklamını yapıp başarısız olduğunda suçu oyunculara atmak, kulübe gönülden bağlı insanları gönderip yerlerine başarısız yada armamıza yakışmayacak insanları getirmek vs. Uzar da gider. Önce sayın Dedehayır istifa etmeli sonra konuşalım konuşacaklarımızı.

Neden istifa etmeli Sayın Dedehayır? Yada bu destek kampanyasında mantıksızlık nerede ona gelelim. Biz kombine istiyoruz. Niye istiyoruz? Takıma destek yönetime tepki için. Kombineleri bize kim çıkartacak? Kimden kombine çıkarmasını istiyoruz, görüşmeler yapıyoruz? Yönetimle. E tepkiyi de onlara vermeyecek miydik? Onların yardımıyla mı tepki vereceğiz. Kombine nedir ki koskoca bir yalan. Biletle girmek sanki zor, sanki bilet bitiyor devamlı. Sanki toplam bilet fiyatı kombine fiyatını geçiyor da karlı çıkacağız.

Tepkimi zaten bu sene 1 kere bile aramamakla, ilgilenmemekle, basketbol kombinesi almamakla, dediklerine inanmamakla, kendilerini ve görevlerini taraftar olarak tanımamakla ve herkese bunları öğütlemekle veriyorum zaten.
 
Hepimizin tek ortak paydası var o da artık gerekli tepkinin (uyarının) verilmesi gerektiği.
Şubede olup bitenlerden taraftarın memnuyetsizliğinin artık dile getirilmesi gerektiği.

Evet artık zamanı geldi!

Bizleri kandırılacak koyun gibi görenlere,

Temsil ettikleri kuruma yakışmayacak hedeflerle ortaya çıkanlara,

Taraftarına küfreden profesynel % ametör(!) çalışanlarına göz yumanlara,

Başarıda ortalıkta cirit atıp, başarısızlıkta köşe bucak kaçanlara

GEREKEN TEPKİ VERİLMELİDİR!!!(VERİLECEKTİR!)
 
Öncelikle yönetime nasıl bir tepki vermemiz konusunda uzlaşmalıyız.Çünkü birlikten kuvvet doğar.Ve birlik içinde verilecek tepkinin çok büyük ses getireceğine inanıyorum.Ve tepkimizi iş işten geçmeden vermemiz gerektiğine inanıyorum.Bende kombine almamayı düşünüyorum.Evet maçlara geleceğim takımımı destekleyeceğim.Ama kombine almak bana sanki yönetimin yaptığı bu yanlışları desteklemek gibi geliyor.
 
Kombine almak ekmeğe yağ sürmek olur bence. Hele Kerem in söylediği gibi önce yönetime kombineleri ucuzlatın diyerek bir pazarlığa girilirse. Kombine almadan maça gidilmiyor mu ben bunu anlamıyorum. Sırf politika için kombine almayanlara salona gitmiyor muamelesi yapılmasın.

Kombine almadan o salon dolsun. Ama tepki için. Ama doğru hedefe tepki için. Bakın neler değişiyor.
 
Faruk Tanrıyar' Alıntı:
Tepki işi geçti beyler...

Gaines'ler - Hite'lar elini kolunu sallayarak giderken birileri işi gücü bırakmış "Büyük Başkan Devam Diyoruz" pankartı açtırıyordu takıma...

Kaç kişiydik o gün "ses çıkartma" cesareti gösteren tribünde?.. Bir avuç...

Bugün neye - kime tepki göstereceğiz ki? Vasat oyuncular alınacak işte... Hepsi de iyi niyetle ilk 4'e oynayacak.

Maalesef basket hiç benzemiyor futbola. Playoff sistemi de hesaba katıldığında, sürprize hemen hemen hiç yer yok.

O yüzden taşkınlık önermiyorum elbette ama yönetimi / sponsoru sıkı bir sarsmak lazım.

Çünkü küçük kafalar küçük sonuçlar üretir. En baba kadrolarımızla bunu bizzat yaşayıp gördük.
imza..
gecen sene seri maglubitler alırken efes maclarında verilmeliydi tepki ölum varmıs korku varmısı ninni gibi soyleyıp uyuttular trıbunleri
 
Murat İNAL' Alıntı:
Kombine almak ekmeğe yağ sürmek olur bence. Hele Kerem in söylediği gibi önce yönetime kombineleri ucuzlatın diyerek bir pazarlığa girilirse. Kombine almadan maça gidilmiyor mu ben bunu anlamıyorum. Sırf politika için kombine almayanlara salona gitmiyor muamelesi yapılmasın.

Kombine almadan o salon dolsun. Ama tepki için. Ama doğru hedefe tepki için. Bakın neler değişiyor.
imza...
Kombine almayarak ve salonu doldurarak en iyi tepkiyi veririz...
 

Üst