Serdar abi özelliklere bizle dalga geçen liseliler olmak üzere Galatasaray'ı yöneten insanlara küstüm ben. Zamanında Murat Hoca'nın gitmesi için ellerinden geleni yapanlar şimdi takımın başarısı için hiçbir şey yapmıyorlar. Sonra gelip salondan s...n gi..n diyorlar. Tabi onların küme düşmeye oynayacak takımları bile çalıştıramaz dedikleri Murat Hoca için geçen sene önce Efes'le sonra da Beşiktaş'la anlaştı haberlerini yayıp taraftarı kışkırtmaya çalışıyorlar, tabi çocuklar yiyor sadece bunu. Murat Hoca'yı kovanlar, kovduranlar sonra vizyonsuz ve çağdaş basketboldan uzak insanları takımın başına geçirip küçüleceğiz açıklamaları yapıyorlar. Bu koç meselesi tabiki.
Kombinelere gelelim. 2 sene önce aldım. Her maça kombine göstermeden girdim. (Bu sene de biletsiz girdim. Delikanlı gibi de yazmak lazım.) Yerime herkes girdi. Polis yerimizden kaldırdı. Yönetim izledi. Güya çekiliş yapılıp oyuncularla yemek ayarlanacaktı. Güya forma verilecekti. Güya girişler sadece kombinelilere olacaktı. Güya biletsiz girilmeyecekti. Güya şu olacaktı, güya bu olacaktı.
Gelelim yönetim anlayışına. Ahmet Dedehayır istifa etmedikçe bizim yönetimin çıkardığı kombineleri almamız hiçbir şey ifade etmez. Bu istifa çözüm değildir ama taraftara güven verir. İçeri adam sokmayacağım diyip sokmak, pembe koltukları açtıracağım diyip açtıramamak, size özel kombineler çıkaracağım diyip liselilere özel kombineler çıkarmak, 5 yaşındaki çocukların, GS armasını taşıyan sporcuların ön sıradan kaldırılmalarına çaresizce bakmak, tepki koyunca ayağa kalkıp susun demek ama asıl tepkiyi kendi adlarına verememek, federasyona tepki verir gibi durup seçimlerde oy vermek, Avrupa Şampiyonluğu madalyalarını federasyon başkanına verdirtmek, kulüpte hiçbir yetkisi olmayan insanların taraftarı kovmasına tepki vereceğine destek vermek, Avrupa Şampiyonluğu'nun arkasına sığınıp başarısızlığını örtmek, başarılı olduğunda reklamını yapıp başarısız olduğunda suçu oyunculara atmak, kulübe gönülden bağlı insanları gönderip yerlerine başarısız yada armamıza yakışmayacak insanları getirmek vs. Uzar da gider. Önce sayın Dedehayır istifa etmeli sonra konuşalım konuşacaklarımızı.
Neden istifa etmeli Sayın Dedehayır? Yada bu destek kampanyasında mantıksızlık nerede ona gelelim. Biz kombine istiyoruz. Niye istiyoruz? Takıma destek yönetime tepki için. Kombineleri bize kim çıkartacak? Kimden kombine çıkarmasını istiyoruz, görüşmeler yapıyoruz? Yönetimle. E tepkiyi de onlara vermeyecek miydik? Onların yardımıyla mı tepki vereceğiz. Kombine nedir ki koskoca bir yalan. Biletle girmek sanki zor, sanki bilet bitiyor devamlı. Sanki toplam bilet fiyatı kombine fiyatını geçiyor da karlı çıkacağız.
Tepkimi zaten bu sene 1 kere bile aramamakla, ilgilenmemekle, basketbol kombinesi almamakla, dediklerine inanmamakla, kendilerini ve görevlerini taraftar olarak tanımamakla ve herkese bunları öğütlemekle veriyorum zaten.