Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Paylaş paylaş....Kerem SEÇER' Alıntı:Alperen ortalığı karıştırma alıntı yapıp. Elimde önemli deliller var forumla paylaşmayayım senin için kötü olur![]()
imza..Faruk Tanrıyar' Alıntı:Tepki işi geçti beyler...
Gaines'ler - Hite'lar elini kolunu sallayarak giderken birileri işi gücü bırakmış "Büyük Başkan Devam Diyoruz" pankartı açtırıyordu takıma...
Kaç kişiydik o gün "ses çıkartma" cesareti gösteren tribünde?.. Bir avuç...
Bugün neye - kime tepki göstereceğiz ki? Vasat oyuncular alınacak işte... Hepsi de iyi niyetle ilk 4'e oynayacak.
Maalesef basket hiç benzemiyor futbola. Playoff sistemi de hesaba katıldığında, sürprize hemen hemen hiç yer yok.
O yüzden taşkınlık önermiyorum elbette ama yönetimi / sponsoru sıkı bir sarsmak lazım.
Çünkü küçük kafalar küçük sonuçlar üretir. En baba kadrolarımızla bunu bizzat yaşayıp gördük.
imza...Murat İNAL' Alıntı:Kombine almak ekmeğe yağ sürmek olur bence. Hele Kerem in söylediği gibi önce yönetime kombineleri ucuzlatın diyerek bir pazarlığa girilirse. Kombine almadan maça gidilmiyor mu ben bunu anlamıyorum. Sırf politika için kombine almayanlara salona gitmiyor muamelesi yapılmasın.
Kombine almadan o salon dolsun. Ama tepki için. Ama doğru hedefe tepki için. Bakın neler değişiyor.
Arkadaşlar güzel bir dille yazılacak bir mesaj çok yerinde olur. altınada gsbasket imzamızı atarız. hatta en altada isimlerimizi yazarız. Site yöneticilerden bir girişim bekliyoruz.Burak Akın' Alıntı:mail atarak da gösterebiliriz tepkimizi
Klüp e-posta: oneri@galatasaray.org
mail atmak isteyenler bu adrese atabilirler