Yonja.Com / GSBasket

GSpoison' Alıntı:
Yonja anormalleşti
Artık kafana göre adam ekleyemiyorsun galiba

soyadi ya da email adresini bilmen gerekiyor.
baskalarini rahatsiz etmeyi onlemek icin bir onlem.

82 olmuşuz ;)

Listedeki herkese testimonial yazmaya çalışıyoruz ama bazı arkadaşlar nedense kabul etmiyor. Acaba daha farklı yorumlar mı isteniyor? Genelde aynı yazıyı yazıyoruz da, herkesi memnun edemiyoruz sanırım :roll:

Yonja mail adresimizi tekrar edelim : mailto:yonja@gsbasket.org

arda bu olayı sen yapıyuomussun onder dedı 1 zahmet benı de eklermısınızzz yada nasıl yapılıosa ayrıntılı yazın anca anlarım pls.

Sevgili arkadaşlarım; bu yonja accountunu ben açtım ve ben yönetiyorum. Maksadım hiç bir zaman kişisel çıkarlar ya da kendime adıma bir hareket olmamıştır. GSBasket' in adına yakışır şekilde davranmaya ve seviyeli olmaya uğraş verdik.

Ancak son zamanlarda bir takım duyumlar aldım ve bu da çok keyfimi kaçırıyor. Bazı insanlar normal şekilde bulamayıp ulaşamayacağı listemizdeki bayanlara listemiz yardımıyla ulaşıp rahatsızlık veriyorlarmış. Özellikle bir olaya şahit de oldum, şimdi adını vermek istemiyorum ama böyle bir sıkıntımız varsa lütfen bana bildirin. Listemiz her geçen gün daha kalabalıklaşıyor ve kontrol etmek de bir o kadar güçleşiyor.

Lütfen özellikle bayan basketbol takımımızın oyuncuları bu konuda rahatsızlık duyuyorlarsa bana ulaşsınlar. Ilginize teşekkürler ...

Suc kesinlikle onda degil.
Ona KANANlarda, onun gibilere bu imkani verenlerde.

Baskada diyecek birseyim yok.
Her yol Bagdat!

X' Alıntı:
Suc kesinlikle onda degil.
Ona KANANlarda, onun gibilere bu imkani verenlerde.

Baskada diyecek birseyim yok.
Her yol Bagdat!

Bizim aileye de taş atılıyor gibime geliyor :roll:

Her yokuşun bir inişi vardır kardeş ;)
Arda şimdilik sessiz kalıyor, biz anadolu yakası çocuğuyuz bu yakada istenirse herşey yapılır ;)