Yonja.Com / GSBasket

sımdı taam ben kazmayımda gonderdıgınız testımanıoal ı acıp accept dıom sora acılan sayfada There are no Pending Testimonials dıyo aglıcam ya
kısaca naapmalıyım ???

Firat sorun yok.
O pending demesi onay bekliyen test. lardan bahsediyor.
Yani sen accept dediyse sorun yok.O senin infonda gozukuyordur merak etme ;)

Sanal âlemdeki 'âlem' yakalattı

"Tutuklanan İrem Okan'ın yakalanma süreci ise şöyle açıklandı. "Merkezi San Fransisco'da olan ve iki Türk gencinin kurduğu YONJA adlı bir İnternet sitesi var. Yüz binlerce üyesi olan bu sitede dünyanın her yerinden gençler üye olup her konuda iletişim kuruyorlar. Bazı kötü niyetli kişiler ise bu evrensel ağın içine tuzaklar kurup uyuşturucu, terör ve fuhuş konusunda adeta bir sanal pazar yeri açıyorlar. Yine de denetlemek için elden gelen her şeyi yapıyoruz. Ancak yasalar daha fazlasına el vermediği için uygulanan operasyon ve soruşturmalar yetersiz kalıyor. Nitekim söz konusu öğrenci kız İrem'in de bu siteye üye olduğu, kendi adına açtığı sayfadan yüzlerce uyuşturucu tutkunuyla görüşmeler yaptığı belirlendi. İrem yakalandı. "

Bugünkü Sabah gazetesinden

Yaa işte sevgili Yonja nelere kucak açmış , GsBasket'e sözümüz yok tabi o ayrı..Ama son dönemde ortamın çok bozulduğu kesin yalan dolan bir yer oldu çıktı..Bende alacağımı aldıktan sonra kapadım hesabımı hakkını da yemiyorum yine de güzel bir oluşum. ;)
İzlerimizi kaybettiğimiz benim için özel birini orada buldum mu ..buldum..

Allah herkese aradığını bulmayı nasip etsin ben sadece 2 tane ilkokul arkadaşımla kız kardeşimi!!! bulabildim :p (ya nerde bu insanlar)

ya fıratcım emin ol bi bulmaya başlayınca herkesleri bulcaksın .. sora vay anasını diceksin bu herifler bilgisayar kullanmayı biliolarmıydı ...arada kardeşini bende buldum ;)

En büyük anti yonjacılardanımdır :) Nedenlerim ise kendime göre çok sayıda var, ilşk günlerindeki hali yok kesinlikle yonja'nın zaten kuruluştaki ilk amaç ABD deki öğrencilerin birbiriyle iletişime geçmesiydi şimdi ise 1001 yöne hizmet ediyor ve bunun türevleri arttı bir anda. Geçen Mayıs ayında en yakın arkadaşımın annesinden azarı işittiğimden beri ne info ne resim hiç bir şey yok öyle duruyor üyelik, bazı arkdaşlarım da benimkinden giriyor bazı insanları kontrol etmek için :)

Tequila' Alıntı:
demin birini daha onayladım 270 olduk :)

Gördüm gördüm; yoklugumda fena calısmamıssın ama benim altyapı calısmalarımı da göz ardı etme sakın :) Gider ayak altyapıyı saglam temeller üzerine kurmustuk :p