Younes Belhanda

Seversiniz, sevmezsiniz orası tartışılır ancak şu şekilde gönderilmesi skandal. Zaten sezon sonunda yolları ayıracağın oyuncunun sözleşmesini 3 ay kala feshetmek ancak MC yönetiminin yapabileceği işti. Gider ayak yapacaklarını yaptılar gene.
 
Haklı fesih diyorsun sonra sözleşmenin kalanını ödüyorsun o zaman bu haklı fesih olmuyor. Sezon sonu zaten sözleşme bitiyor ne gerek var bu feshe? Eğer geçmişten gelen bir alacağı yoksa tazminat falan çıkmaz.
 
Bu kadar iş bilmez bir yönetim gelmedi bence bu hatalı karar büyük iş açacak kulübe, sabah antrenmana çıkmış futbolcu sözleşmesinin feshini sonradan öğreniyor. İstediğin kadar haklı olun disiplinsizliğin cezası uyarı, kadro dışı bırakma, para cezası gibi seçenekler olmalıydı. Futbolcu kesinlikle FİFA'ya gidecektir, şimdi sen gönderdiğin için tazminatta vermelisin ayrıca sezon sonuna kadar alacaklarını da alacaktır. Yazık..
 
Belhanda'nın açıklamalarının ana konusu, kendisinin verimsizliğini ve yönetimin becereksizliğini örtmüyor. Al birini vur ötekine misali... TFF'ye gönderilen belgede 335.000 Euro para cezası kesildiği de yazılmış, gerçi hukuksal işler olduğundan doğruyu yanlışı zaman gösterecektir. İyi yanından bakarsak, bu adamla sezon sonu es kaza sözleşme yenilenecek diye taraftarın ciddi endişesi vardı, o giderilmiş oldu.
 
Büyük hata olmuş göndermek. Şimdi hem parasın ödeüyoruz hem de faydalanamıyoruz. Takım onun eksikliğini çok arıyor.
 
Faruk Süren: "Belhanda konusunda çok yanlış bir karar verildi. Şampiyon olamamamızın bir nedeni de bu karardır. Yetenekli bir oyuncu."

Katılıyorum.
 

Üst