Younes Belhanda

Gideceği gün hepimizin bayram günü olacak.
Lemina iyileşse de kesse...

Ben de oynamaması taraftarıyım da herkes iyileşiyor, kulübede yığınla adam var yine Belhanda oynuyor ama siz oynatanı değil yine oynayanı eleştiriyorsunuz. Çok enteresan geliyor bu bana. Dün de demiş zaten çıkarmayacaktım normalde diye. Benim görmek istemediğim bi oyuncu hakkında bu dense ben diyeni eleştiririm ama sanki gaipten ses duymuşum gibi hissediyorum. Komik de duruyor artık :)
 
Ben de oynamaması taraftarıyım da herkes iyileşiyor, kulübede yığınla adam var yine Belhanda oynuyor ama siz oynatanı değil yine oynayanı eleştiriyorsunuz. Çok enteresan geliyor bu bana. Dün de demiş zaten çıkarmayacaktım normalde diye. Benim görmek istemediğim bi oyuncu hakkında bu dense ben diyeni eleştiririm ama sanki gaipten ses duymuşum gibi hissediyorum. Komik de duruyor artık :)

Üstelik bu adama geçen sene çok iyi bonservis kazanacağımız teklif geldi, hoca sattırmadı. Aklımızla alay ediyorlar.
 
Ülkemize gelen Suriyelilerden hiç bir farkı yok ! Takım yanarken kendisi saçını tarıyor. Her sene aynı halt ! Nefret ediyorum şu adamdan NEFRET ! O sahadaki vurdumduymaz, bi yerlerini kaldırmadan avare yürümesi yok mu, bi insan ancak bu kadar itici olur! Aldığı paranın yarısından fazlası haram. Eşek yüküyle para alıyor, yaptığı iş 0 a yakın. Yeter artık kurtulun şundan yeter. Bulun bi tane daha Oğulcan falan ne buluyorsanız genç bi çocuğa şans verin.

Belhanda'dan sözleşme açıklaması!

Younes Belhanda: "Burası zor bir deplasman. 4 sezondur ilk kez kazandık. Gurur duyuyorum ve çok mutluyum. Sözleşmem henüz bitmedi. Kalmayı çok istiyorum. Tabi ki bu sadece bana bağlı bir şey değil. İlerleyen zamanlarda göreceğiz.

Muhammed kalmak istiyor beyefendi 😀
İnşAllah öyle bir hata yapmayız...
 
Maaşını 2-2.5 milyon Euro bandına çekeceksek halayla zurnayla sözleşme yenilerdim ben olsam. Artıları ve eksilerini tekrar tekrar saymaya gerek yok, hepimiz biliyoruz zaten. Belhanda kalitesinde birini şu maddi imkansızlıkla bonservisle almaya çalışırsak kapıyı çift haneden açarlar. Artık Avrupa'da pazar bu. Bedava Belhanda'nın da Avrupa'dan bir çok alıcısı olur. CV'si iyi, sürekli kendine bakan, sakatlanmayıp her sezon belli bir standardı gösteren bir oyuncu.
 
Feghouli'yi tutup kendisinden derhal kurtulmamız gerekiyor. Diğer bir ihtimalse ikisini de elden çıkarmak ama ben kimsenin öyle ciddi meblağlar ödeyeceğini sanmıyorum.
 
5 yaşındaki çocuğun yanındakine rahatça atabileceği bir pası vurdumduymaz umursamaz halleri yüzünden rakibe verdi, rakip forvet de kalecimizle karşı karşıya kaldı ama neyseki atamadı. Ve eminim 1-2 olsa skor, Galatasaray’ın dünkü maçta bocalayıp 3 puan bırakma ihtimali yüksekti. Bi insanın faydası olmaz anlarım, normaldir. Ama zararı oluyorsa ve kasten yaptığı umursamaz hareketlerden oluyorsa bir an önce gönderilmeli. Ben bu arkadaşı ne FB ne BJK ne TS maçlarında gördüm. Arada bir Anadolu takımına çıkar 1 gol 1 asist yapar sonra da milyonları cebe atıp hayatına bakar. O yokken mis gibi galibiyetler aldık, dün geldi 10 kişi kaldık ama kazandık. Allahtan Trabzon boşları atamadı ve güçlü bir takım değildi dün sahada.
 
Sözleşmesi fesh edilmiş. Adama zaten parasını ödeyeceksin ve elinde doğru düzgün orta saha sayısı belli. Hiç mantıklı değil.
 
Adamlar kulübe değil, kendine yönetici... Taraftara sövdüğünde yollamadıkları oyuncuyu kendilerine laf söyleyince anında kapının önüne koydular.

Belhanda'ya bayılmıyorum, hatta gitmesine sevinecek biriyim. Ama şu aşamada onu takımdan göndermek; şampiyonluk yolunda takımın topuğuna sıkmaktır. Hem de böyle haksı bir gerekçeyle... Umarım takım arkadaşları olumsuz etkilenmez.
 
Son düzenleme:
Tudor zamanında ilk haftalar oynadığı futbol dışında 4 senede iyi oynadığı maç sayısı elin parmaklarını geçmez. Puan kaybettiğimiz çoğu maçın ve derbilerin de sorumlularından. Vurdumduymazlık seviyesi ve verdiği zarar insanı sinir hastası yapar. Gönderilmesine sevindim, haksız bir sebeple gönderilmiş, bu konuda haklı. Twitter'da güzel twitlerden biri de şu ''Belhanda'yı yollamak için 102 tane sebep sayarsın ama siz gidip 103.sebep yaratmaya çalışmışsınız.''
 
Belhanda'yı gram sevmem yollamak için onca haklı sebep varken, adamın haklı olduğu sebepten yollamak. AYIP.
 
Olay oyuncunun gönderilmesi değil. Sözleşme birimine 3 ay kalmış adam. En kötü kadro dışı bırakırsın. Şimdi oyuncu dava ettiği anda kazanacak. Alacaklarını geçtim üzerine tazminat bile verebiliriz.
kararı verenler cebinden karşılar umarım.
 

Üst