Younes Belhanda

Beklenti o kadar düşük ki, düzgün bir pas atınca insanlar övgüler dizmeye başlıyor. Sneijder'in göbeği (!) bu faydasızdan daha iyi oynardı.
Vallaha dün yine hiçbir şey yapmadı, kaptırdığı kritik toplarla sürekli kontra atak tehlikesi gördük kalemizde. İki tane çalım attı, topuk pası attı bizim Belhanda fanboyları coştu süper oynadı diye. Dediğiniz gibi beklenti o kadar düştü ki 2 tane pas yapınca süper oynadı diyorlar. Demek ki Hagi'yi falan canlı izleselermiş bu galaksiden değil diyeceklerdi.
 
FB'nin 2. golünde adamını takip etmeyerek gole zemin hazırladı. Maç sonu Soldado ile yaşadığı gerilim olayların da fitilini ateşledi. Adam safi zarar... Milyonlarca euro harcayıp bunu transfer edenlere selam olsun.
 
Ben de Belhanda'yi cok tutan biri degilim. Dun Soldado olayinda payi var ancak Firat Aydinus'un hatasi daha buyuk. Onlara itisirlerken 90+5 de bakiyor ve goruyor ama birsey yapmiyor. Oysa en azindan ikisinin yanina gidip birer sari kart gosterse dun mac sonu olanlar olmazdi.
 
Takımda en fazla mücadele eden, topu alıp sorumluluk alan tek oyuncu. Son kaybedilen Fener ve Schalke maçlarının da en iyi oyuncusu. Evet hata yapıyor ama takım adına birşeyler yaparken hata yapıyor diğerleri gibi sorumluluk almaktan kaçıp kaçak oynamıyor.
 
Yorum birakmaya gerek olduğunu sanmıyorum :)

Yahu Furkan, acaba daha once yazdin mi diye geri donup baktim ama orada da bisey yok. Bir zahmet anlamayanlar icin yani benim icin yorum birakman gerekiyor :) aksi taktirde forumda anlamsiz mesajlarin trend oldugu bir yili yasiyoruz gibi dusunmeye baslayacagim.

Yazar burada bizlere ne anlatmak istiyor olabilir ?
 
Galatasaray’ın yediği en büyük kazıklardan. Her maç inanılmaz gözüme batıyor. Hiç bir şey beceremeyip bu kadar laubali takılan adam görmedim sahada. Sen kimsin, hangi formayı giyiyorsun da bu kadar umrunda değil. Çoluk çocuk gibi gaza gelip tekme atıp sarı kırmızı kart görmesi de cabası. Umarım en kısa sürede yakamızı kurtarırız kendisinden.
 
Umarım iyi bir paraya satarız.
Onun yerine daha golcü ve daha iyi duran top kullanan bir 10 numara bulabiliriz inşAllah 🙏
Benim de kendime göre bir hayalim var, hülyalarım var.
Talisca 😏
 
Hala neden takımda tutup para verdiğimizi anlamadığım bir oyuncu. 4 milyon maaş alıyorsa 3 milyonu haram en az. O göbekli Sneijder seni onla çarpıp 100e böler şu haliyle. Mahalle aralarındaki yayılıp yatan Araplardan zerre farkı yok, vurdumduymaz umursamaz ve IQ düşüklüğü var. Tabi sosyal medyada “seni savunacazzz yeaaa senciyizzzz” diyen ergenlerin de payı var.
 
Onu savunanlar Terimsevenler aynı kişiler, bu adamı iki kere satma imkanina sahip olduk ikisinede Terim taş koydu, geçen sene şampiyonluğun baş mimarı Feghouli'ye de açık mobing uyguluyor.

Sahada Selçuk-Belhanda ve Feghouli var hangisi daha kötü oynuyor diye taraftara sorsalar.

1. Belhanda
2. Selçuk
3. Feghouli

Diye sıralanır ama paşamız bize inat Feghouli'yi oyundan alıyor.

Üstelik maçı izleyenler bilir Feghouli sakatlık pozisyonunda Yener Ince yedek kulübesine "Herşey iyi" işareti yaptı. Bu sakatlık olayı kurmaca yalan.

Senin olduğun yerde adalet yoktur.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Üst