Zach Auguste

Zamanında Webster için methiyeler düzüldü gelsin bize isabet transfer olur diye, sonra istenmeyen adam oldu. Ben Moore diye bi adam alındı, adam bi hafta kral diğer hafta çöp ilan ediliyor. Auguste için o kadar şey yazıldı ki her hafta farklı bi yorum, yarın o da kral ilan edilir..
 
Kimin ne yazdığını bilmiyorum da düne kadar Moore yeriliyordu baya bi, Fener maçı sonrasında adama CSKA’dan Madrid’den kontratlar verildi burada. Her hafta merakla okuyorum artık yorumları😄
 
Auguste hakkında aslında değişen bir şey yok. Yapabilecekleri ve yapamayacakları belli, aynı Erceg gibi bir oyuncu. Her maç süper istatistik de yapsa maçı izlediysen problemi görebiliyorsun. Şahsen ön alan savunmasını yapıyor olsam arkamda olmasını kesinlikle istemeyeceğim bir uzun. Bu sezon en iyi ihtimalle Moore yerine yedek uzun olması gerekirdi ama yine onunla yola çıktık. İşler kızıştığında, play-off süreci başladığında ne Auguste ne de Webster güvenilecek isimler değiller.
 
Bizim bu forumda Gömdugumuz her adam EL 'in ciddi takimlarina gitti.

Biraz biz kendimizi bence eleştirelim derim.

Yolu acik olsun...Zaman zaman beni cildirtsada ,sezonun genelinde oynadi savasti.
 
Her geçen gün daha fazla arıyoruz Zach Auguste'ı . Pana'dan aldığı teklifle bizim çıkmamız imkansızdı ama keşke yerini kendi klasında biri gelseydi. Johnathan Williams , G-League oyuncusundan başka bir şey değil.
 

Üst