• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Zeynepgül Ene

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Burada ders alması gereken aslında Bikem hanım olmalı
 
Bu işin sonu Kayseri ya da Adana takımları gibi Şubat sonu kümede kalmayı garantileyip takımı dağıtıp kalan maçlara formaliteden çıkmaya doğru gidiyor.
 
Burak Elmas artık bu işe el atmalı.
 
Hiç bir iş yapmadan aldığın o uçuk para haram olsun.
 
Hanımefendi boş yere doldurduğunuz şerefli koltuğu bırakıp alın Efe coach'unuzu da çekip gidiniz.. Galatasaray'a ne hizmetiniz oldu merak ediyorum gururlu olunuz yapamadım deyip ceketinizi alıp çekip gidiniz...
 
Bunlar bizi gerçekten aptal yerine koyuyor.
 
Sezon başından beri yapılanların özetini geçiyorum.

1-
 
Keşke yaptıkları bir pozitif icraatlarını soyleseymis bu lise arkadaşları
 
Takım kazanınca hemen maç sonu mikrofonun önünde bitiverdi, şanssızlıktan falan bahsetti. Bir de “gerçek Galatasaraylılar” vs. diyerek aklınca bir yerlere laf sokmaya çalıştı. Kimlere kaldık..
 
Körler , sağırlar birbirini ağırlar.
TBF de batırdığı kadın Basketbolunu şimdi kulübümüzde yapacak!

“Galatasaray Camiasının yakından tanıdığı “ derken? Kendi Liseli arkadaşlarından bahsediyorlar herhalde? Kim tanıyor Ya bunları? Seçimden 6-7 ay önceden itibaren başlanmış çalışmaya! Ha birde! O da olmasa ne olacaktı?

Zeynepgül Hanım tamamen bir “Liseli Balonu”Efsane Kaptanlık durumuda yok! Belki 1-2 sene yaptı ama onla efsane olunmuyor. Bu kadında ki Işıl Alben kompkeksini görmemek elde değil! Pelin i kendi sosyal medyasından paylaşıp o havalara sokmak istemişti. A Milli Takım Menajerliğini beceremeyip altyapıya gönderildiği darbe Işıl ile olan kavgasından sonra olmuş deniyordu!

Arka Planda çalışan basketbol Komitesi kim? Mesela takımın uzun bir aradan sonra tekrar şahlanmasının mimarlarından ve ilk Avrupa Kupasını getiren “ Mihriban Oğuz “ var mı? Yoksa “ Liseli olsun bizim olsun” kafası mı? Senelerdir bekledik , milletin kuyusunu kazdık, işte şimdi yönetimdeyiz ego suyla ömrünüz çok kısa! Biraz iş bilseydiniz “ Müge Erdem” i alt yapıya göndermezdiniz. İşte şimdi böyle kafası kesik tavuk gibi dolaşırsınız!

Şu röportaj kendileri tarafından yazılıp “böyle yazılacak harfi harfine” denmediyse ben bir şey bilmiyorum. Pes!
 
Maçlara neden taraftar gelmiyor artık? Yediğin boku anlat da herkes bilsin Zeynepgül Ene!
 
İnsanların aklıyla alay etmeyin Zeynepgül hanım. Twitterdaki 3-5 ergeni belki kandırabilirsiniz ama burası Galatasaray bir anda neye uğradığını şaşırırsınız.
 
Hoca youtube de katıldığı bir yayında Zeynep Gül hanımdan memnun olmadığı belliydi zaten Müge Erdem'in oyuncularla ilişkisinin daha iyi olduğunu söylemişti.
 
Son düzenleme:
Hoca youtube de katıldığı bir yayında Zeynep Gül hanımdan memnun olmadığı belliydi zaten Müge Erden'in oyuncularla ilişkisinin daha iyi olduğunu söylemişti.
Hocayı bilmiyorum ama şubede kimse kendisinden memnun değil ve sevmiyor.

Saygılar.
 
Burak Elmasla beraber geldiği gibi de gider bu cici hanımefendi.
 
Küme düşen Elazığın süre alamayan bir oyuncusunu almak istemenizdeki amaç nedir Zeynepgül hanım?
 
Geri
Üst