Zeynepgül Ene

Körler , sağırlar birbirini ağırlar.
TBF de batırdığı kadın Basketbolunu şimdi kulübümüzde yapacak!

“Galatasaray Camiasının yakından tanıdığı “ derken? Kendi Liseli arkadaşlarından bahsediyorlar herhalde? Kim tanıyor Ya bunları? Seçimden 6-7 ay önceden itibaren başlanmış çalışmaya! Ha birde! O da olmasa ne olacaktı?

Zeynepgül Hanım tamamen bir “Liseli Balonu”Efsane Kaptanlık durumuda yok! Belki 1-2 sene yaptı ama onla efsane olunmuyor. Bu kadında ki Işıl Alben kompkeksini görmemek elde değil! Pelin i kendi sosyal medyasından paylaşıp o havalara sokmak istemişti. A Milli Takım Menajerliğini beceremeyip altyapıya gönderildiği darbe Işıl ile olan kavgasından sonra olmuş deniyordu!

Arka Planda çalışan basketbol Komitesi kim? Mesela takımın uzun bir aradan sonra tekrar şahlanmasının mimarlarından ve ilk Avrupa Kupasını getiren “ Mihriban Oğuz “ var mı? Yoksa “ Liseli olsun bizim olsun” kafası mı? Senelerdir bekledik , milletin kuyusunu kazdık, işte şimdi yönetimdeyiz ego suyla ömrünüz çok kısa! Biraz iş bilseydiniz “ Müge Erdem” i alt yapıya göndermezdiniz. İşte şimdi böyle kafası kesik tavuk gibi dolaşırsınız!

Şu röportaj kendileri tarafından yazılıp “böyle yazılacak harfi harfine” denmediyse ben bir şey bilmiyorum. Pes!
 
Küme düşen Elazığın süre alamayan bir oyuncusunu almak istemenizdeki amaç nedir Zeynepgül hanım?
 

Üst