Zeynepgül Ene

Zeynepgül Ene'nin fazla kalacağını sanıyorum. Müge Erdem'i tehdit görüp kapalı kapılar arkasında göndermesi büyük hataydı.
 
Mesele Hartley değil de Galatasarayın oraya yabancı oyuncu alma planı var mı yok mu o önemli.

Daha önce de yazmıştım yöneticilerin vs hoşgeldin demesi bu işin baya baya tanıdık getirelim gayesiyle yapılmış bir şey olduğunu gösteriyordu. Seçim öncesi liyakat aşağı liyakat yukarı konuşanların, bu hareketleri de ayrıca manidar
 
Son düzenleme:
Hartley'e teklifimizin Galatasaray'dan çok daha iyi olduğunu herkes biliyor. Amerikalıların anladığı tek dil paradır. Fener aşkıyla yanıp tutuşuyorum diyen Angel'ın Galatasaray'a gitmesi buna en güzel örnek. Zeynepgül hanım belli ki hatasını belli etmemek için kendince önceden önlem almış ama daha kötü duruma düştü şu anda.
 
Zeynepgül hanımın yaptığı açıklama onun ve galatasaray için utanç verici bir durumdur. En kısa sure zarfında istifa etmesi gerekir. Bir galatasaray yöneticisinin açık net bir şekilde yalan söylemesi kadar kötü bir durum olamaz. Çıkarsın bütçemiz yetmedi veya bu sözden taraftar tepkisinden çekiniyorsan oyuncunun son günlerdeki duruşu, davranışı külümüzün ilkelerine uygun olmadığı için faz geçtik dersin, ama sen ne yapıyorsun yalan söyluyorsun üstelik bu 1 saat olmadan ortaya çıkıyor. Yazık yazık.
 
Bir kere neden kendi hesabından yapıyorsun o açıklamayı? Resmi hesaplardan neden yapmıyorsun? Çünkü yaptığın hatanın farkındasın ve kendini kurtarmaya çalışıyorsun!

Ayrıca daha iyi teklif verdiğimiz herkesin de bildiği üzere kesinlikle yalan. Söz gelimi yine de en iyi teklifi biz vermiş olsak bile hala oraya tercih etmesi başka bir skandal değil mi? Acizliğini kabul etmiş oluyorsun her şekilde. Bu kadın nereye geldiğinin farkında değil!
 
Merak edip soruyordunuz neler oluyor diye. Benim söylememe gerek olmadan sağolsun kendini gösteriyor Zeynepgül Ene. Attığı mesajlardan ne kadar basit düşünceli, vizyonsuz ve kendisine güveni olmadığını görüyorsunuz. En son attığı twit ile diğer oyunculara karşı yaptığı ayıba hiç değinmiyorum bile. Ömrünün çok fazla olmamasını diliyorum.

Saygılar.
 
Açıklama baştan aşağı dengesizliklerle dolu. İnanmak güç. Önümüzdeki günlerde göreceğiz bakalım.
Fazla beklemek gerekmedi. Bria'nın karşı tarafa imza attığını öğrendiğinde böyle bir açıklama yapıp kendini garantiye almak istediği artık apaçık ortada. Demek ki hata kendisinde. Baştan sona büyük amatörlük. Özellikle kendini kurtarmak çabası altında yalan konuşması hiç hoş değil. Bizi salak yerine koymaya çalıştı. Daha yolun çok başındayız ve buraları kaldıramayacağı net belli oldu.
 
Son düzenleme:
Mesele Hartley değil de Galatasarayın oraya yabancı oyuncu alma planı var mı yok mu o önemli.

Daha önce de yazmıştım yöneticilerin vs hoşgeldin demesi bu işin baya baya tanıdık getirelim gayesiyle yapılmış bir şey olduğunu gösteriyordu. Seçim öncesi liyakat aşağı liyakat yukarı konuşanların, bu hareketleri de ayrıca manidar
Söylemlerle eylemler tutmayınca doğal olarak eleştiriliyorlar, olması gereken bu ama canım başkanım canım hocam tayfaya bu pek anlatılamıyor. Şube yöneticisinin açıklaması ise tam manasıyla komedi kendini küçük duruma düşürmüş. Rakibimiz kaptı değil biz almadık minvalinde bir şeyler söylemiş
 
Şikeciler safiport diye bir yerle isim sponsorluğu anlaşması yapmış. Yalan konuşmaktan arta kalan zamanınızda umarım siz de bir isim sponsoru arıyorsunuzdur Zeynepgül hanım!
 
Fenerbahçe maçında salondaydım ve rakip arayı açarken kendisi gülerek başkana bir şeyler anlatmaya çalışıyordu. Başkan ne diyor bu diye bir bakış attı sanki ve zoraki gülümsedi. Oldukça garipsedim.
 

Üst