Zeynepgül Ene

Nisa Yalçın, Sehernaz Çidal? Hanfendinin vizyonu bu kadar! ZATEN SENEYE YOKSUN SAKIN BÖYLE SAÇMA SAPAN TRANSFERLER YAPMAYA ÇALIŞMA!
 
Bir Galatasaray çalışanı için kullandığımız kelimelere dikkat edelim lütfen. Bunun işini iyi yada kötü yapmasıyla ilgisi yok.
 
Sadece bu hareket bile şubenin bütün sene nasıl yönetildiğini gösteriyor. Efe Güven ile yolların ayrılması konusunda hiçbir problem yok ama zaten kontratı bitecek adamı gönderdiğini açıklamak bile bu adamın bütün sene nasıl sabote edildiğini gösteriyor. Burak başkanım uçuracak, kaçıracak diyenler için zaten Eylül-Ekim ayında biz olacakları yazmıştık. Dönem arkadaşını şubeye yöneticileri yaptıkları gün hala bu yönetimi destekleyenler vardı.
 
Orhun Ene,Zeynepgul Ene'nin klupten ve milli takimlardan uzak tutulmasi sart. 12 dev adami yerlerde surunduren Orhun Ene, bizdeki Zeynepgul....Yazik....
 
Yemeye doymadı! Orhun Ene ve çevresinde ne kadar Galatasaraylı üye tanıdığı varsa kalabilmek için torpil yaptırmaya çalışıyormuş. Galatasaray'ın kasasından aldığın o litrelerce benzinler sana zehir zıkkım olsun. İstifa etmen gerekirken utanmadan torpil ile hala kalmaya çalışıyorsun!
 
Yaptigi ise odaklanalim bence. Benzin vb benefitler bu seviyelerde cok normal.
Takimi bilmeyip burayi okuyan biri olsa sanki cebinden aylik 700 lira benzin koysa hersey harika olacak sanacak.
 

Üst