gelen ağabeylerim ve kardeşlerime teşekkürler güzel vakit geçirdik : ) az kişiydik ama inanıyorum ki bir dahaki imza törenine daha kalabalık oluruz
ONUR ABİ (YAVUZ) burada geldim demişsin abi senin üyeliğine başka biri giriyor olmasın abi??Onur Yavuz' Alıntı:Ben de oradaydım ama kimse forumdan mısın filan demedi. Ben de kendimi tanıtmaya utandım. Neyse gidenlerin ayağına sağlık.
Bu arada forumdan kimseyle tanışamasam da Almanya´dan gelen kuzenim yalnız bırakmadı beni arkadaşıyla. Ben store´un içinde biraz gezeyim derken onları yalnız bıraktım biraz. Onlar da taraftar ilgisini görünce şans eseri Kewel geldi sanmışlar. Sonrasında kafeye geçip sohbet ederken kuzenim bahsetti olaydan. Soruyu soran da kuzenimin arkadaşıymış. Bizden biri olsa Zizic´in kariyerinden bahsedip renktaşlarını bilgilendirir diye düşünmüştüm.
Hoşgeldin Andrija ?i?i?.
Okan imkanı olup da rahatına düşkün olan üyelerde "Ankara´dan bile gelen var, benim de gitmem gerek" düşüncesi oluşsun diye yazdım o iletiyi.Okan BAKIR' Alıntı:ONUR ABİ (YAVUZ) burada geldim demişsin abi senin üyeliğine başka biri giriyor olmasın abi??
Okan imkanı olup da rahatına düşkün olan üyelerde "Ankara´dan bile gelen var, benim de gitmem gerek" düşüncesi oluşsun diye yazdım o iletiyi.[/quote:vqdxj1m7]Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Okan BAKIR":vqdxj1m7] ONUR ABİ (YAVUZ) burada geldim demişsin abi senin üyeliğine başka biri giriyor olmasın abi??
strickland geliyo yaaEser Atalay' Alıntı:gelicem dedim gelemedim herkesden özür diliyorum artık sf ye gelmeye çelışacağım yanlız şunu anladım şubenin eyüp abiye en azından sezon sonları bi teşekkür etmesi lazım onun kadar şubeyle ilgilenen 3 adam yoktur
neyse zizic yetmez bu taraftara devammmmmmmmm!!
:ehue :ehueGökce Başaran' Alıntı:Kaslı olan Zizic, göbekli olan Eyüp Yıldız :muhaha
Berkay Bindal' Alıntı:Eyüp Abi bişey sorucam. Sen Asvel maçında B.köy'den kalkan otobüse binmiş miydin ?
"En büyük ..... Eyüp Biçici" sana mı ithaf edilmişti abi ? :muhaha
Hakan Can' Alıntı:[quote="Berkay Bindal":2593kgai]Eyüp Abi bişey sorucam. Sen Asvel maçında B.köy'den kalkan otobüse binmiş miydin ?
"En büyük ..... Eyüp Biçici" sana mı ithaf edilmişti abi ? :muhaha
Eser güzel sözlerin için teşekkür ederim.Eser Atalay' Alıntı:gelicem dedim gelemedim herkesden özür diliyorum artık sf ye gelmeye çelışacağım yanlız şunu anladım şubenin eyüp abiye en azından sezon sonları bi teşekkür etmesi lazım onun kadar şubeyle ilgilenen 3 adam yoktur
neyse zizic yetmez bu taraftara devammmmmmmmm!!
Çok medyatiktik çünküSerdar Aslan' Alıntı:Eyüp abi hakikaten sende tam forvet size var seni alıp kaynağı 2 numaraya aktarabiliriz
Çok keyifliydi ya bence de kalabalık olmak lazım basının ilgisinden ilk günden sıkıldım biri gidiyor biri geliyor hadi bir tezahürat alalım bune yaa...
Bir daha ki törenede inşallah..!