Zorunuza Gitmiyor mu?

O gün çok şey olmalı, olacak da..

Geri vites yapan mümkünse maça gelmesin, kimse Olin maçlarında sakin kalmasın..

Erkek takımı bölümünde Olin Edirne ile ilgili yeterince başlık olması nedeniyle iki başlığı birleştirdim...

Süper miş ya "iyi Galatasaray" lı olmasa taşlayacaklar otobüsü falan eksik olmasınlar digitürk galatasaraylıları sizi! herkes semtinin takımını tutsa Galatasaray çiçek pasajındaki garsonlarla İngiliz konsolosluğundaki polislere kalır ne güzel iş vallahı Galatasaray şehrine gelecek başka takımı tutacaksın komik!!!!:=)
Dedigim gibi degisik bir sahiplenme soz konusu.
Tek ornek Galatasaray degil bu konuda. Fenerbahce macinda Fenerliler,olinli olup serefsiz fener diye bagirdi.
Digiturk galatasaylilari lafi banaysa, 200 kisiyi dizmezdim o salona.
2 Mac daha var Edirne de, gelmeyenleride bekleriz.

Arif,

Ben İzmirliyim, hayatımda bir kere İzmir takımlarını Galatasaray'a karşı tutmadım.

Galatasaray'lıyım deyip de rakibini tutan adamın da Galatasaraylı olduğuna beni kimse inandıramaz. Eğer bugünkü maçta böyle bir şey yaptıysan sen de değilsin.

İki kere iki dört...

Maçı izlemedim ama şu okuduklarımdan sonra şehir girişinden şehir çıkışına kadar Olin kafilesini çok güzel bir şekilde ağırlayasım var!

Bende Gaziantepliyim bende Can gibi bugüne kadar Galatasaray'a karşı bir saniye olsun ne Antep'e ne başka bir takıma sempati duymadım. Beni tanıyanlar memleketimdeki statumüde bilirler ancak zaman zaman tepkide alsam ailemden GALATASARAY'dan başka bir aşk olmadı olmaz bende.

Kimsenin taraftarlık anlayışı beni ilgilendirmediği gibi Olin maçında olduğu gibi sergilenen tavırların sahibi benim gözümde değil GS'ı bırakın şu dakikadan sonra Olin'li olmayı fb'liden farkı yoktur.Dansölerin tribünde işleri yoktur kanatimce.

Neyse sonuç olarak İSTANBUL'da , İpekçi'nin parkesine adım attıkları saniyeden itibaren görüşürüz.Bakalım hakemler orada dayılık yapıp ,alıyorlar mı maçı!

Burasi ne antep ne izmir onu oncelikle belirteyim. O salonda 2000 kisi varsa 1500 u her gun gorusen adam. Cok ufak bir sehir burasi. Bugun mesela 8 Tane musterim Olin i degilde Galatasaray i destekledigim icin artik alisveris yapmayacaklarini soylediler marketime gelerek.
Galatasaray in oldugu biyerde tabiki baska takimi tutmam soz konusu olmadigi gibi 200 kisiyi orgutleyende bendim.
Burda kimin galatasaray li olup olmadigini tartiscak degilim diger takim taraftarlarini da ornek gostererek degisik bi sahiplenme soz konusu oldugunu soyluyorum Edirne de.

Şehrin ne Antep ne Edirne olmadığı zaten biliniyorda,
Taraftarın ne İzmir ne Antep'teki ile kıyaslanamayacağını görmüş olduk mevzu bu.Sözümüz meclisten dışarı tabi.laflarımızın sahipleri belli neticede asıl onları bekleriz buraya ...

Yatak döşek hasta olduğum için Edirne'ye aslanlarımıza destek olmaya gidemedim. Maçı baştan sona izledim, artık hakemlerden midem bulanıyor. Bu kadarı olmaz olamaz artık. Bu camiaya gareziniz nedir sizin?
Size tek söyleyeceğim ne yaparsanız yapın Galatasaray'ın önünde duramayacaksınız. Kimse Galatasaray'dan büyük olamaz, eğer halaa bunu öğrenemeyenler varsa en yakın zamanda gereken dersler verilecektir. Başımızda başkanımız olmadığı için böyle rahat davranmayın, bu takımın arkasında aslanlar gibi taraftarı vardır...
Ayrıca arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla Olin taraftarı da bayağı haddini aşmış. Herkes haddini bilecek o kadar... Olin serisini iple çekiyorum.

ben bu şirketleri arkasına alan şehir takımlarını her zaman itici bulmuşumdur..olin edirne olsun,banvit olsun..hele biraz palazlandılar mı..
bayılırlar bokunu çıkarmaya..
edirnede maç olur..zannedersin ki edirneliler,edirneyi sevenler gelecek..ama yanılırsın..içerisi fenerli,beşiktaşlı doludur..
bandırmada maç olur,zannedersinki bandırmalılar gelecek..ama yanılırsın..içerisi fenerli beşiktaşlı doludur..

Bu zavallılara zamanında öyle bir geçirmişiz ki..sanki finalde arsenali reali değil gidip feneri yenmişiz..basketbolda bile kümede kal Galatasaray..
zaten şu tezahürat çok açık söyleyeyim şimdiye kadar beni en yoldan çıkaran tezahürat..ne küfürler,ne aşağılık besteler duyduk onlarda bile bu kadar kendimden geçmedim..

ama bence yağcı olinden adamlık,hakemlerden adalet beklemeyin..ne zaman ki kulübünün menfaatlerini,kendi menfaatleri üstünde tutan bir Allah kulu bu kulübe başkan olur..o zaman bazı şeyler değişir..

Abdi İpekçi'de bu yapılanlar karşılığını bulacak, normal protesto filan geçelim bu heriflere her türlü küfrederim maç öncesi salon dışında rahatça gezmesine izin veremeyiz arkadaş bugünden sonra. Sanki fener deplasmanına gidiyoruz polis eskortlarıyla gittik kendimize ayrılan yere, bu herifler de polislerle girecek yok öyle ellerini kollarını sallayarak girmek, öyle gelirlerse de çok büyük olaylar çıkar orada bugünden sonra kinlenen o kadar çok kişi var ki! sanıyolar ki ilk senelerinde Galatasaray'ı eleyince çok büyük olacaklar, bu lig daha uzun süreler devam edecek kalıcı olan Galatasaray olacak kendilerinin geleceği belli değil, rakipleri dost edineceklerine böyle düşman kazanmaktan ne anlıyorlar acaba?

Bazıları demiş ki biz de o fenerlilerden rahatsızız temizlemek istiyoruz, o zaman oraya polisler geldiğinde şikayet edersiniz bu adamlar küfrediyor tahrik ediyor diye ve onlar da atılır salondan rahatça. 1'isi bile böyle yapmadı eminim, polisler yanlarına gitti çünkü ve uyardı bu herifleri, Olin taraftarı da şikayet etse atılırlardı net şekilde. Bu maçta yapılanlardan sonra bir basketbolsever olarak da üzülmemek elde değil, henüz 2.ligden yeni gelmiş o bütçeyle saygı duyulacak başarı elde etmiş bir takımın bu kadar çirkefleşmesi kazanmayı her türlü değerden üstün tutması, bugüne kadar ki başarılarını hiçe saymama sebep oldu bu maçtan sonra. Böyle düşünen çoğu Galatasaray'lı da bu maçtan sonra Olin'e saygı duymak yerine, onlara nefret duyacak.

Bazıları demiş ki biz de o fenerlilerden rahatsızız temizlemek istiyoruz, o zaman oraya polisler geldiğinde şikayet edersiniz bu adamlar küfrediyor tahrik ediyor diye .

polislerin verdiği bazı cevaplar;

- sen de tahrik olma o zaman.
- ne olmuş, ben de fenerbahçeliyim.

adam karşıda fener forması ile 6 işareti yapıyor, özel güvenlik geliyor, itiyor kakıyor, polisin gıkı çıkmıyor.. biz dün fotoğrafı çektik.. yaşarsak, neler olacağını göreceğiz..

ayrıca sadece burada değil diğer taraftar forumlarında da çok iyi organize olmalıyız, herkesi durumdan haberdar etmeliyiz.

Arif lafım sana değil tabiiki ; şehrine Galatasaray gelince dönen ama digitürk karşısında Galatasaray lı olan tatlı su Galatasaraylılarına ,Kimse kusura bakmasın böyle bir maçta adam Galatasarayı desteklemiyorsa Fenerbahçeye karşı hiç desteklemesin neyse play-offlarda dediğin gibi ordayız!

rezil ötesi, berbat oyuna ve hakem skandallarına rağmen, haftalardır bizi bekleyen bir takıma karşı 10 günde 2 derbi oynamış bir takım olarak 2 dakikada yettik...
sadece 2 dakika Galatasaray gibi oynadık 10 sayıdan gelip maçı kazandık ama sonrasında kendi saçmalamamız yüzünden geri verdik maçı...

bize denk olabilecek bir takım değillerki

2 İstanbul 1 Edirne yapacaktık şimdi bir kez fazladan Edirne'ye gidecez olan biten bu...

taraftar konusuna takıldık doğal olarak ona gerek cevabıda İstanbul'da sayıca üstün olduğumuz maçta değil gideceğimiz 2 Edirne deplasmanında veririz 300 olmadı 600 kişi gideriz polisede vurur omzu gireriz...

sahiplenme falan demiş arkadaş doğrudurda Türkiye'nin unutulan şehirlerinden bir tanesi profesyonel sporlarda hiç bir etkinliği her hangi bir sanatsal, sosyal faliyeti olmayan bir şehir tutunacak bir dal bulunca sıkı sarılmışlar ama bu kadar aidiyette iyi değil sonuçta şirket takımı Olin yarın bizim paramız yetmiyor artık takımı kapatıyoruz dese kimse sesini çıkaramaz...
terbiyesizliğin lüzmu yok yani şirket takımı için...
ne takımlar yok oldu gitti...
Eczacıbaşı, Tuborg, Tofaş, Ülker...
hatta Efes bile eşikte, gitti gider...

bu arada bize sözde gider yapan taraftarlardan bir tezahürat yazayım da görün seviyeyi..

bilmemne bilmemne, dalmışız hayallere.. seneye eurobasket liginde, k.yacağız real madrid'e..

eurobasket ligi ne , onu anlamadık zaten de real madrid'e nasıl k.yacaksınız, nerede bulacaksınız..

neyse, real madrid maçında da barcelona forması giyip 5 işareti yaparsınız. sizden ancak bu beklenir.

müessese takımlarının alayına nefret !!

Maçı izleyemedim tek bir şey merak ediyorum Erdal Bibo denen mahlukat ne yaptı yine?

Öncelikle söylemeliyim ki çok güzel bir cumartesi günü geçirdim.Gelen herkese teşekkür ediyorum.
Herkes belirtmiş zaten ben yine söyliyim.Uzunlarımız kasıtlı fauller ile resmen sindirildi.Çizgiye temas eden topu herkes gördü hakemler görmek istemedi.
Ermal tam önümdeydi.Ne dediğini duyamadım maç sırasında ama çokta iyi söylemiş.O kadar kendini kaybetti ki benchte bir parça kırdı.Centilmen ! Olin seyircisine birşey demek istemiyorum.Koçları amigodan farksız o yüzden bişey demeyeceğim.Zaten sorularımıza da hiçbir şekilde cevap veremediler.Neyse Play-off'da görüşmek üzere.