Zorunuza Gitmiyor mu?

Üstü kapalı küfür, hakaret içerikli iletileri temizledim. Lütfen bu konuda daha duyarlı olalım. Ayrıca rakiplerimizin adını da doğru yazmaya özen gösterelim.

Ne olursa olsun forum yönetimi olarak seviyemizden ödün vermeyiz.
 
hani başlıkta zorunuza gitmiyor mu yazıyor ya...
benim en çok zoruma giden Galatasaray'ın 2 eski kaptanı el ele vermiş Galatasaray'ı devirmenin hesaplarını yapıyorlar masa başından...

vay Galatasarayım vay
 
gs basketin böyle kılıçlarını rakip tribüne çekmesine açıkca şaşırdım.

arkadaşlar sapla samanı iyi ayıralım .evet doğrudur banvit 2 doğdu bu gerçek .
ama edirne maçına burdan gelen insanlara saldırmak hedef göstermek ne kadar doğru.

ama edirneden otobus kaldırsınlar deplasa yapan otobususlerini apdi ipekçinin otoparkına bile giremeyeceklerini kendileri düşünsünler.

inşallah play off ta bizimle eşleşmek istiyorlar edirneye kaç otobus kalkması gerekiyorsa kaldıracağız hep beraber .armanın olduğu heryerde aslanlarıda olacaktır .
 
Haklı olarak iyice ateş bastı bizleri ama takımımız umarım play-off'lardan önce son bir maçımız olduğunu unutmaz.Allah korusun o maçı kaybedersek Olin'i içine alacak olan hırs kasırgası bir anda ortadan kaybolacak.Aman dikkat.
 
Öncelikle tartışmayı Arif bey üzerinden yürütmeyelim.Kendisi maçta yanımızda olduğunu belirtmiş,Olin Edirne'yi destekleyen Edirneli -sözde- Galatasaraylıların ruh hallerinden bahsetmiş.
Benim bu kafa yapısını anlamam mümkün değil.Bu insanları Galatasaraylı olarak nitelemem de mümkün değil.Arif beyin anlattığı tarzda bir mahalle baskısı varsa pekala evlerinde oturabilirlerdi maç günü.Hadi dayanamadınız maça geldiniz diyelim.Salondaki Fenerbahçelilerin türlü tahriklerine nasıl göz yumdunuz,destek verdiniz?Karşı tribündeki Fenerbahçeli gruba devre arasında -zannedersem şut yarışmasına da katılan- bir Galatasaraylı tepki gösterdi.Bir süre arbede yaşandı orada.Olanlara bön bön bakana kadar o Galatasaraylıya destek veremez miydiniz?
Maç sonu yapılan şebekliklerden salonun büyük kısmının Fenerbahçeli olduğunu anladık.Derbi galibiyetlerini Ciguli ve Oğuz Yılmaz eşliğinde 50 bin kişi göbek atarak kutlayan güruhun Edirne versiyonuydu.Fenerbahçelilerde mantık aramayı çoktan bırakmış biriyim.Yalnız o Fenerbahçelilerle maç boyu omuza omuza olan sözde Galatasaraylılar canımı yaktı.Hepsi Edirnespor'u tutup ikinci takım olarak Fenerbahçe'yi desteklesin.Bu bukalemunlara Galatasaraylı diyorsak biz neyiz?
Saha avantajını kaybetmemize saha içinden çok tribün yönünden üzüldüm.Buraya kadınlı,çocuklu,yaşlılı kıyamayacağımız bir grup getirirler.Haliyle tertemiz maç olur.Edirne'de ise Cumartesi yapılanlar aynen devam eder.O yüzden Abdi İpekçi'deki maça dair şunu yapalım bunu yapalım yazmayacağım.Bu dakikadan sonra yapabileceğimiz şey Edirne'deki play-off maçlarına daha da kalabalık gitmek.
Türkiye'de yaşanabilecek yegane şehirlerden biri olduğunu düşündüğüm,son derece pozitif baktığım Edirne'de olanlar beni fazlasıyla üzdü.Olin Edirne bu ligde olmasa salonun yarısı boşluktan kafayı yer muhtemelen.Play-off'ta bizden darbe aldıktan sonra umarım önümüzdeki sezon düşerler.Bütün iyi niyetimizi,hoşgörümüzü yok ettiniz.Tebrikler...
 
Öncelikle tartışmayı Arif bey üzerinden yürütmeyelim.Kendisi maçta yanımızda olduğunu belirtmiş,Olin Edirne'yi destekleyen Edirneli -sözde- Galatasaraylıların ruh hallerinden bahsetmiş.
Benim bu kafa yapısını anlamam mümkün değil.Bu insanları Galatasaraylı olarak nitelemem de mümkün değil.Arif beyin anlattığı tarzda bir mahalle baskısı varsa pekala evlerinde oturabilirlerdi maç günü.Hadi dayanamadınız maça geldiniz diyelim.Salondaki Fenerbahçelilerin türlü tahriklerine nasıl göz yumdunuz,destek verdiniz?Karşı tribündeki Fenerbahçeli gruba devre arasında -zannedersem şut yarışmasına da katılan bir Galatasaraylı- tepki gösterdi.Bir süre arbede yaşandı orada.Olanlara bön bön bakana kadar o Galatasaraylıya destek veremez miydiniz?
Aslında soylediklerinin hepsinde haklisin.
Bundan 2-3 hafta once Fenerle maci vardi Olin'in, ordada benzer sahneler oldu, bize yapilan tahriklere ragmen kufur etmeden durabildik, Fenerliler ana avrat kufur ettiler Olin macinda.. Bize has birsey degil yani bu olaylar, tahrikler.

Birde soyle birsey var. Takim bolgesel ligdeyken, yukselme playofflarindayken Olin'i destekleyen tek taraftar grubuda bizdik yani Galatasaraylılar. Bir arkadasin dedigi gibi sirket takimlari elbet birgun cektiklerinde destegi bakalim ne yapacaklar o Galatasaraylılar.
Beko ya ciktiklari andan itibaren elimizi ayagimizi cektik biz grup olarak.
 
Bandırma Edirne'den daha küçük bir şehir.
Bandırma'da ben 1 gün kalmıştım hatta ama orada Galatasaraylılar(!) tarafından bu tarz birşeye maruz kalmamıştık.
Hatta orada konustugum arkadaşlar şirket takımı olması dolayısıyla halkın çok da destek verme taraftarı olmadığını söyledi. Edirne'deki tutum saçma gibi geldi bana. Olin ve Banvit'i karşılaştırdığımda Edirne için Olin mi daha önemli yoksa Bandırma için Banvit mi diye sordugumda kendime, bence banvit Bandırma için daha önemli. Yani her açıdan mantıksız, ama dediğimiz gibi burada gereken karşılık verilecektir.
 
kendi şehrin takımını tutmak nedir? galatasaraylı isen gerçekten her zaman galatasarayı tutarsın bu kadar net. eğer kendi şehir takımını tutarsan galatasaraya karşı o zaman galatasaraylılığını sorgulaman gerekmektedir.galatasaray sevgisi memleket üstü bir sevgidir benim gözümde.
 
Hıncal Uluç'un Yazısı;

Olin'in oyunu..

Yılların dostu, nur içinde yatsın, Çetin Esen Kaftan'ın oğlu Erce Kaftan Ajansspor.com'a bir yazı yazmıştı. İlginçti..
"Son haftaların en iyi takımı Olin, arka arkaya maçlar kaybedip, yedinciliğe düşmek istiyor. Çünkü ligi yedinci bitirirse, ikinci Galatasaray'la playoff oynayacak. Son hafta Galatasaray'ı yenerse, playoffa 1-0 önde girecek" diye.. Yazı sitede bir kaç saat kalmış.
Sonra sitenin sahibi Ahmet Dervişoğlu, sansürlemiş. Erce'ye de "Kusura bakma.. Turgay Demirel'den ve İddia'dan büyük baskı geldi" demiş.
Yazı yanımda.. Hafta sonu Olin, Galatasaray'la oynadı ve olaylı, hakem hatalı maçı kazandı.
Aynen Erce'nin dediği gibi playoff'ta Galatasaray'a karşı 1-0 önde girecek..
Şimdi bu ülkede, bu konuyu soruşturacak bir makam var mı?.
Bunca şey tesadüf mü sadece?.. Öyleyse, Ajansspor, olacakları önceden yazan bir yazıyı baş tacı edeceğine niye sansürledi?
 
Şimdi böyle bir yazı yazdı diye Hıncal Uluç'u şakşaklayacak değilim, sevmiyorum sevmeyeceğimde bu adamı ama bu ülkede inadına bunlar dile getirilecekse bunuda anca Hıncal Uluç yapardı basın içinden. İyikide dikkatini çekip dile getirmiş.
 
Hıncal Uluç, Ünal Özüak'ın kankası..
Ünal Özüak, Turgay Demirel'in baş düşmanı..

Hıncal bey, bu yazıyı Galatasarayı çok sevdiğinden yazmamıştır..
Turgay Demirel'e giydirme fırsatını kaçırmak istememiştir..

Gerçi bizimki de leylek muhabbeti.. Sen her yerde federasyondan, hakemlerden dert yan.. Seçim zamanı Galatasaray delegeleri koşa koşa gidip Turgay Bey'e oy versinler.. Ne güzel Istanbul.
 
Salsabasketteki Galatasaray yatar yatmaz sözü bile iğrençti sonradan hem anıl hemde çağlar içerigin farklı oldugunu soyleseler bile o baslık bile karalamak icin yeter.Ogleden beri twitterda buyuk galatasaray taraftarlarinin tepki mesajlarini okuyorum.
 
İçerik ne olursa olsun Galatasaray ismini "Yatar" kelimesi aynı cümle içinde kullanamaz, bu aşşağılık bir davranıştır kim yaparsa yapsın. Sonrada oradaki İroniyi anlayın dersen eğer iş çığrından çıkar. Ben senin İronini anlamak zorundamıyım kardeşim madem Türkiye Basketbolu diyerek tarafsız bir site kuruyosun bunun gereklerini yapacaksın. Salsabasketin rengini biz zaten biliyordukda böyle inceden inceden işlemek hiç olmadı.
 

Üst