Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Basketbol bir şut oyunudur. Kısa, orta ve uzak mesafe fark etmez. Kısa veya uzun oyuncu fark etmez. Ne kadar iyi şutunuz varsa o kadar iyi oyuncu olursunuz. Bunun yanına diğer yan etkileri koyarsanız mesela savunma, asist, ribaund gibi, o zaman yıldız bir oyuncu olmaya doğru gidersiniz. Uzun oyuncuların şut gelişimi yavaş olur fikrine katılmıyorum. Bence bu tamamen altyapı eğitiminden kaynaklanıyor. Alt yapı hocaları biraz gelişmiş bir çocuk gördüklerinde "şut atarsan elini kırarım" gibi bir yaklaşım içindeler. Yeni jenerasyon bunun göstergesi. Furkan şut atmayı NBA de öğrendi gerçi hala aklı gidiyor şut atmak zorunda kalacam diye. GS yakından takip ettiğinizden bilirisiniz mesela Sertaç çok iyi bir şutördür. ama asla attırmazlar. Ben şahsen Ergin Atamanın atma dediğini duydum. izmirdeki bir hazırlık maçında üst üste 3 tane üçlük soktu. Ataman mola aldı ve uyardı. Eski jenerasyondan bir Oğuz bunu kırmaya çalıştı ve bence buralara kadar hala oynamasının nedeni orta mesafe şutu. Yeni jenerasyonda o cesareti bir Emircan da görüyorum. Biraz da Ömer Faruk atmaya çalışıyor ama o da yetersiz. Umarım NCAA de geliştirir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.