Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Marijuana(esrar,ot) içtikten hemen sonra sahaya çıkıp başarılı olma şansı yok içenin. Sahaya etkisi mental veya fiziksel olmaz, içtikten 3-4 saat sonra etkisi kalmaz. Yani ben bunu içtim bana keyif verdi, bu keyifle ben işimi daha iyi yaparım böylece rakiplerime illegal şekilde üstünlük sağlarım diye bir durum yok.
.
Arkadaşın yaptığı yorumda herhangi bir uzmanlık alanı olmasına gerek yok basit bir araştırmayla gayet öğrenilebilir bir bilgi. Hatta esrar refleksler ve koordinasyonu bozduğu için kötü performansa bile sebeb olabilir benim bildiğim. Tabi bu Lasme'yi koruduğum anlamına gelmesin kalacaksa bununla iligi bir madde mutlaka olmalı kontratta eğer kabul etmez ise gidebilir bence.Bu kadar kendinizden emin bir dil kullandığınıza göre uzmanlık alanınız hangisi adli tıp,psikiyatri,farmakoloji vs ?
Bu kadar kendinizden emin bir dil kullandığınıza göre uzmanlık alanınız hangisi adli tıp,psikiyatri,farmakoloji vs ?
Arkadaşın yaptığı yorumda herhangi bir uzmanlık alanı olmasına gerek yok basit bir araştırmayla gayet öğrenilebilir bir bilgi. Hatta esrar refleksler ve koordinasyonu bozduğu için kötü performansa bile sebeb olabilir benim bildiğim. Tabi bu Lasme'yi koruduğum anlamına gelmesin kalacaksa bununla iligi bir madde mutlaka olmalı kontratta eğer kabul etmez ise gidebilir bence.
Herhangi bir konuda uzmanlığa sahip değilim. Söylediklerim herhangi bir bilimsel veri yada içeriğe dayanmıyor. Eğer yanlışsa uzman bir kişi düzeltirse sevinirim, ben de iletimi düzeltirim böylece.
Uyuşturucu ve uyarıcı maddeler - BATEM Bağımlılık Tanı ve Tedavi Merkezi Abi ben mesela bu siteyi google ile buldum refleksleri ve koordinasyonu bozduğunu bu sitede gördüm. Tabi uzman birisi yazar ise daha bilgilendirici olur lakin bu tarz şeyleride böyle bulmak kolay.Anladım anlaşılan bazıları hızlı öğreniyor ben öğrenemiyorum demek ki o kadar hızlı![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.