Re: Re:
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
[quote="Murat İnal":611b9]Eyüp bey..
Gsbasket tarafı bitmişmi.Arkadaşlarım gitmiş oradan istemiş ve orayı gsbasket aldı yok diyip vermemişler.
Murat Abi cuma günü aldım ben.Bizim T Blok'un büyük kısmı kırmızıya boyanmıştı.En ön sırada ise bizim siteden ilk alanların ismi yazıyordu,diğerlerinde isim yazmayınca kırmızılar bize ayrılan;ama satılmayan yerler sanıp oradan isteyecektim ki,oralarında satıldığını söyledi görevli arkadaş;ancak T Blok'tan aldım yine de.Yanlış görmediysem iki ya da üç koltuk çaprazımda Cem Güvener vardı.Belki direk Gsbasket'e ayrılmış kısım dolmuş olabilir;ancak T Blok'ta yer vardı.Oralardan alınabilir,son iki günde satılmadıysa.
Ayrıca görevliye ilk başta genele göre gsbasket'in adlığı bilet sayısını sorunca çok iyi dedi.Hatta pota arkasındaki yerleri de gösterdi laptopta.Oradan da site için koltuk alındığını söyledi,onu anlayamadım doğrusu.Pota arkasından yer ayırtılmadı diye biliyordum.
Arda Abi yazmıştı birkaç hafta önce aldığımız kombine sayısı şubeye ne kadar ciddiyetle baktığımızın göstergesi olacaktır şeklinde,biletlerin tükenmesi sitenin prestiji açısından çok iyi oldu.Ayrıca normal şartlarda oluşturmanın zor olduğu bir gsbasket tribünü de kendiliğinden oluşmuş olacak.[/quote:611b9]Murat selam.
T blok bitti gibi ama alisamiyen.net'ten arkadaşlarda oradan aldılar sanırım.
Pota arkasında bize ayrılmış yerler olduğu doğru çünkü bazı arkadaşlar özellikle öğrenci arkadaşlar oradan aldılar dahada alacaklar.
Ayrıca önder bey'de daha fazlası var bu bilgilerin
Bu takımın neyine kombine alalım diyen arkadaşlara ise sadece ARMA için alın diyorum!