Puan
36
Çözümler
0
- Katılım
- 15 May 2007
- Mesajlar
- 5,622
- Tepkime puanı
- 931
- Yaş
- 36
- Konum
- BURSA
- Web sitesi
- bayramkurtulmus.blogspot.com
İlk resmi maçında beklediğimden daha iyiydi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
son periyot üst üste hucüm ribauntu verince songaila da yorgunken andric-furkan beraber oynamalı dedim bu an ama hoca denemedi tabi bana da hocaya saygı duymak kaldıFurkan'ın daha fazla süre alması lazım,takımda ribaunt konusunda büyük zayıflık var,her maç enaz 20 dakika oyunda kalmalı Furkan.Gerekirse bazı anlarda Andric ile birlikte oynamalılar.
Bugun Ntv Sporda konuşurken dikkatimi çekti; eksi yönlerinin farkında olduğunu ve sürekli artı yönlerini takıma katkı sağlamak için kullanmak istediğini söyledi.
Bu yetenek bu fizikk bu sezgi aynı vücutta toplanmışken inşallah hücumu geri plana atmayı düşünmüyordur , inşallah ben yanlış anlamışımdır.
Gerçekten süper özellikle Furkan'a dikkat ederek izlerseniz videoyu gerçekten ne kadar yararlı olduğunu görebilirsiniz Furkan'ın .Rytas maçı 2.çeyreğin son 5 dk.sı 26-17 den,11-0 seriyle 26-28 öne geçiyoruz,başrolde Furkan Aldemir http://www.youtube.com/watch?v=HtoO_Q5Uqa4
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.