Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Gökce Başaran' Alıntı:Ahmet abi bu kadar yazdın bari bende sana bir soru sorayım.
Atkins'in 20 dakikalar alacağını düşünürsek kimin süreleri azalır?
Yada Zizic gider, yerine gelen oyuncu mu az oynar dersin?
bunu yazmıstım ve de sormustum sızecagdas' Alıntı:Daha öncede yazmıştım Murat hoca m.s sezon oncesi ligi tanıyo seneye turk olacak diye alacağına kalitesi m.s göre tartışılmıyacak "Aubrey Reese" alsaydı .Ama arkadaşlar itarez etmişti Aubrey Reese 33 yaşında diye şimdi ne oldu 33 yaşında atkins aldık.
Sorum sizce bedava bonservis parasının olmamısı bir yana
Aubrey Reese mi Rashid Atkins mi?
fatih solak +7 blokcagdas' Alıntı:bunu yazmıstım ve de sormustum sızecagdas' Alıntı:Daha öncede yazmıştım Murat hoca m.s sezon oncesi ligi tanıyo seneye turk olacak diye alacağına kalitesi m.s göre tartışılmıyacak "Aubrey Reese" alsaydı .Ama arkadaşlar itarez etmişti Aubrey Reese 33 yaşında diye şimdi ne oldu 33 yaşında atkins aldık.
Sorum sizce bedava bonservis parasının olmamısı bir yana
Aubrey Reese mi Rashid Atkins mi?
gecenlerde de yazmıstım aynen efes macından sonrada madem tanıdık oyuncu rıske gırmeye gerek yok dıyoruz demıstım fazlada uzaklara gıtmeye gerek yok demıstım.Aliağa telekomuda yendı macın yıldızlarından Aubrey Reese ve Fatih solak yine üzülsek mi ağlasak mı.
istatistikleri
Aubrey Reese 29 (6 ribaund, 5 asist)
Fatih Solak 12 (9 ribaund)
Üst düzey maclarda da cok ıyı oynuyolar
ewet ama olsun beko basketbol ligi ni bilen bi oyuncu hiç değilse stickland den daha iyi bi oyuncu olduğu kesinMirsad Altın' Alıntı:[quote="Timur Saglam":14qyz9kr]İyi adam hoş adam da 33 yasında ve bu kalitedeki bir adam için bonservis odedik ya bu biraz can sıkıcı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.