E
Emin Doğanca
daha bir şey belli deil eyup abi şaka yapıo , eğer sahiden doğruysa kaynağını sölesinEyüp YILDIZ' Alıntı:johnsen ile anlaşmışız büyük ölçüde akşam açıklanacakmış hayırlı olsun![]()
daha bir şey belli deil eyup abi şaka yapıo , eğer sahiden doğruysa kaynağını sölesinEyüp YILDIZ' Alıntı:johnsen ile anlaşmışız büyük ölçüde akşam açıklanacakmış hayırlı olsun![]()
daha bir şey belli deil eyup abi şaka yapıo , eğer sahiden doğruysa kaynağını sölesinEmin Doğanca' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":2gyeomua]johnsen ile anlaşmışız büyük ölçüde akşam açıklanacakmış hayırlı olsun![]()
daha bir şey belli deil eyup abi şaka yapıo , eğer sahiden doğruysa kaynağını sölesinEyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Emin Doğanca":9tfytreu][quote="Eyüp YILDIZ":9tfytreu]johnsen ile anlaşmışız büyük ölçüde akşam açıklanacakmış hayırlı olsun![]()
Emir Kalyoncu' Alıntı:[quote="Seckin Hasseli":31s43jml]hukic 2006 -2007 yili nbl allstar da 3 luk sampiyonu oldugunu hatirlatirim.... takimin hepsi usa olmuyor tutmuyor hukic ceza atisini yuksek yuzdeyle sokan biri bence hukic daha mantikli.
Seckin Hasseli' Alıntı:[quote="Emir Kalyoncu":1uvplglv][quote="Seckin Hasseli":1uvplglv]hukic 2006 -2007 yili nbl allstar da 3 luk sampiyonu oldugunu hatirlatirim.... takimin hepsi usa olmuyor tutmuyor hukic ceza atisini yuksek yuzdeyle sokan biri bence hukic daha mantikli.
Alasakalı Katil'i unutma!Emir Kalyoncu' Alıntı:Ooooo....Granger bu ulkeye gelmis gecmis en iyi 3 numara yabancidir bana gore..En iyi yabancilardan biri demiyorum,en iyisidir...Saglikli bir Granger'i GS'da gormek isterdim,yani zaten adamin gecmisi her seyi acikliyor.CSKA,Kinder(Virtus) yani Avrupanin en iyi 3-5 en iyi forvetinden biriydi..Ama saglikli,turp gibi oldugu zamanlarda!!
Alasakalı Katil'i unutma![/quote:12s2btuo]Ugur Ciftci' Alıntı:[quote="Emir Kalyoncu":12s2btuo]Ooooo....Granger bu ulkeye gelmis gecmis en iyi 3 numara yabancidir bana gore..En iyi yabancilardan biri demiyorum,en iyisidir...Saglikli bir Granger'i GS'da gormek isterdim,yani zaten adamin gecmisi her seyi acikliyor.CSKA,Kinder(Virtus) yani Avrupanin en iyi 3-5 en iyi forvetinden biriydi..Ama saglikli,turp gibi oldugu zamanlarda!!
Ugur Ciftci' Alıntı:Antonio Granger'in kolej kariyerine baktığımız zaman çok fazla tanınan bir oyuncu olmadığını görebiliyoruz.Boston koleji gibi vasat bir takımda ve vasat oyuncularla oynamıştır.Avrupa'ya açılmak zorunda kalmış burada biraz çıkış göstermiş o kadar abartılmaması gereken bir oyuncudur.Oysa Türkiye'ye Amerika'da çok tanınmış müthiş kolej kariyeri olan oyuncularda gelmiştir.Bu yüzden bu oyuncuyu abartmamak gerekir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.