Müjdat Gündoğdu
Kayıtlı Üye
timothy bowers bize göre değil mi şu anda da klübü yok galiba
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Müjdat Gündoğdu' Alıntı:timothy bowers bize göre değil mi şu anda da klübü yok galiba
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Burak sen her yazdığında hep tamam oldu transfer diyorum ama nafile.Bir uğursuzluk var.Burak Barut' Alıntı:Artık şu transferler belli olsunda başka birşey istemiyorum :?
Patlıcak az kaldı.Burak Barut' Alıntı:Gökçe benim en büyük hatam sana güvenmektir![]()
Sen olmasan herşey daha güzel olacak inanıyorum
![]()
Alston'a bende karşıyım diyecem Gökçe diyecek ki sen bana niye ters tavır takınıyorsun :?
Yaşlı değil kımıl kımıl oyunculara ihtiyac var kanımca
![]()
şu haliyle bile geçen seneden iyiyiz, ama rakiplerimizde geçen seneden iyiler, ülker hariçTimur Saglam' Alıntı:Umutla bakmak icin en kolay yol takımı gecen seneyle kıyaslamakgecen yıl pota altını 3 kisiyle gecirdik (holmanla gravesi yanyana oynatmadık sanırım) 4 numara gelmese bile bu noktayı simdiden gectik.
Dısta bir tek fitchin boslugu sozkonusu o da halledilir.
şu haliyle bile geçen seneden iyiyiz, ama rakiplerimizde geçen seneden iyiler, ülker hariçEyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Timur Saglam":bf11f]Umutla bakmak icin en kolay yol takımı gecen seneyle kıyaslamakgecen yıl pota altını 3 kisiyle gecirdik (holmanla gravesi yanyana oynatmadık sanırım) 4 numara gelmese bile bu noktayı simdiden gectik.
Dısta bir tek fitchin boslugu sozkonusu o da halledilir.
isim oda bilmiyor ama çok kaliteli olduğu söyleniyormuş 2 transferinde.Müjdat Gündoğdu' Alıntı:eyüp forumdan sana 4 numara ile anlaşıldı diyen arkadaş oyuncudan bahsetti mi yani kaliteli demi kariyerli mi falan filan biraz aydınlatsan