Gökçe kardeşim. Burası efes'i tartışma yeri değil ama Efes'i fazla küçümsemek gerektiğini düşünüyorum. Efes'in kadrosu açık ara (hem de bayağı açık bir ara her takımın ötesinde. Guard'ı geçen sene galiba uleb sayı kralıydı. 3 numara yedeği haricinde hemen her pozisyonda en az iki tane iyi adamı var. Ki o iyi adamlar nerdeyse her opzisyonda bizimkilerden iyiler. (dee'yi saymazsak) Serkan Nicholas kim kenarda oturacak bence çko dert etmemk lazım. Her takımın sorunu rotasyondur. onu da koç ayarlar. blatt da açık ara ligin önemli 5 atkımını çalıştıran koçlar arasında sanırsam en güvenilir olanıdır.
Efes yenilmez flan demiyorum ama ligi 2. ya da 3. bitiremezsek final yolunun çok engebeli oalcağını söylüyorum. ligi 3. bitirirsek finale kalmak için sadece tt-fb ya da bjk üçlüsünden sadece birisni elememiz bizi finale taşıyacak. 4 ya da 5. olursak ise yukarıdaki bu sefer efes'in de dahil olduğu yukarıdaki takımlardan iki tanesini elememiz geerkecek. Yol zor oalcak diyorum. sen de buna saçma diyorsun. bunun neresi saçma? saçma lafını çok sık kullanmamak gerekir...