Tuncay Genç
Kayıtlı Üye
bir ara çok tartışmıştık, şimdi nerede bilmiyorum ama 5 numara R.Varda olur mu acaba?
Arda Öztürk' Alıntı:http://www.nba.com/raptors/
sağ köşedeki ankete bakın![]()
Ömer Horzum' Alıntı:Ratko Varda geçen sezon Real'de başarılı bir sezon geçirmişti yanlış hatırlamıyorsam.
Anlaştığımız 3 oyuncu bekletiliyor.Nba kampından kesilen olmazsa anlaşılan biriyle imza atılacak.Emin Doğanca' Alıntı:arkadaslar asıst programında murat murathanoğlu alacağımız yabancı hakkında konustu . 6 tane yabancı ile temastaymısız . sadece 3 ü ile kesin olarak ilgileniomusuz . diğer 3 ü beklemede . bu 3 yabancıdan kesilen bi yabancı olursa o oyuncuyu alacakmısız (su an nba kamplarındalar). sizin söylediğiniz luke jackson bu tarife uyuyor . benim görüsüm büyük ihtimal luke jacksonu alacaz
o zaman her an oyuncu gelebilirGökce Başaran' Alıntı:Sabredelim beyler.29 Ekimde kadrolar veriliyor.Bir hafta kaldı.Oradan da 2-3 gün kaybetsek en kötü KSK maçında takımla olacaktır.Sabredelim az kaldı,uğraşılıyor...
Batuhan Varolsun' Alıntı:Yanılmıyorsam Burak Abi'nin doğumgününde transfer gerçekleştirmiştik.
Şimdi de benim doğumgünüme denk gelir.(29 Ekim)
Elbet olacaktır birşeyler..
Beklemedeyiz.
Gelecek oyuncu inşallah takıma çabuk uyum sağlar.Faydalı olması çok önemli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.