Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
[/quote:3h8wl6yt]Gazanfer Tosun' Alıntı:[quote="canberk işcan":3h8wl6yt]Gortat'tan yeşil ışık Tarih: 9 Haziran 2009 Salı
NBA'de Orlando Magic'in final oynamasında ciddi bir katkısı olan Polonyalı pivotun transfer olacağı iddia edildi.
Pota altına bir oyuncu almak isteyen New York Knicks'in Marcin Gortat ile ilgilenmesi üzerine Polonyalı pivot bu transfere yeşil ışık yaktı. New York'u çok sevdiğini söyleyen Gortat, "ABD'ye ilk geldiğimde New York'a ayak basmıştım ve çok sevmiştim. Tanıdığım bir coach D'Antoni de orada ve Avrupa'dan bildiğim Gallinari gibi bir oyuncu da New York'ta forma giyiyor. Ben de oraya gidebilirim" dedi. Gortat'ı Sacramento Kings ve Houston Rockets de istiyor.
Ben Gortat'nın senin düşündüğün gibi bir oyuncu olmadığını düşünüyorum...Okan DAMGACI' Alıntı:Gortat=kalas ciddi şekılde kalas bu adam Nbade ne ısı var mantığım almıyor
Levent ÖKTENER' Alıntı:3-1 olur net..
varmı iddaa ya giren :ehue
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.