Ş. Saadet Ünal
Kayıtlı Üye
Emre Evren İçöz' Alıntı:hosley 4 numarada ribaundları bırakmazda boyu kaç acaba?
Boyu 2.01 civarında galiba ama emin değilim. Bence Hosley bu takıma çok faydalı olur. Onu takımda görmeyi çok isterim
Emre Evren İçöz' Alıntı:hosley 4 numarada ribaundları bırakmazda boyu kaç acaba?
Saadet Unal' Alıntı:[quote="Emre Evren İçöz":1krvsza3]hosley 4 numarada ribaundları bırakmazda boyu kaç acaba?
Ilgın Karagoz' Alıntı:hosley-pops alınırsa iyi olur.atkinsin durumuda hiç iyi değil.ve olmazsa olmaz iyi türk oyuncular lazım
Türk oyuncu transfer dönemi bitti,daha doğrusu Türkiye'de oynayan kimseyi transfer edemeyiz an itibariyle.Ilgın Karagoz' Alıntı:hosley-pops alınırsa iyi olur.atkinsin durumuda hiç iyi değil.ve olmazsa olmaz iyi türk oyuncular lazım
Milojevic güldü,etti 4,Şamil Kılıç' Alıntı:bende zamanında groviçin gelmesine çok sevinenlerdendim ama artık galatasarayda yeri yok atkinsdede bir sorun var herhalde o da gönderilmeli etti iki zaten bir oyuncu arıyorduk etti 3 transfer olmalı yapılmalı zor işler ama transfer yoksa şampiyonlukta zor gerçi futbol takımının durumu sonrası tarnsferde zor yönetim tüm ilgisini futbol takımını toparlamaya verdigibi
Salih GOZMEN' Alıntı:3 transfer yapamayiz malesef. 2 oyuncu alabiliriz. Gurovic gonderilir ondan gelen sicak para ile yerine Quinton Hosley veya baska biris alinir. Kasada Huseyini dinlendirelecek bir oyuncu icin butce var. Pops olmalidir bu isim.
1 numara Atkins idare ediyor. O olmadigi zaman goruyorsunuz takimin halini. Seneye Atkinsin durumum degerlendirilr. Yonetim ve teknik heyet ondan memmun ise kalir. Memmun degil ise kalmaz.
Sanırım bizim önerimiz...Emre ELMALIDEREOĞLU' Alıntı:Hosley ile görüşülüyor mu; yoksa yine kendi kendimize mi gelin güvey oluyoruz? Pops ile de ? :roll:
Recep Sarımeşe' Alıntı:[quote="Salih GOZMEN":3l8vhfdt]3 transfer yapamayiz malesef. 2 oyuncu alabiliriz. Gurovic gonderilir ondan gelen sicak para ile yerine Quinton Hosley veya baska biris alinir. Kasada Huseyini dinlendirelecek bir oyuncu icin butce var. Pops olmalidir bu isim.
1 numara Atkins idare ediyor. O olmadigi zaman goruyorsunuz takimin halini. Seneye Atkinsin durumum degerlendirilr. Yonetim ve teknik heyet ondan memmun ise kalir. Memmun degil ise kalmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.