Emrah Bakın
Kayıtlı Üye
İkisi de gelsinEmre Evren İçöz' Alıntı:desemki evren bükermi hakan köseoğlumu cevabınız ne olur(ikiside sene başı bizi istiyomuş ya)
İkisi de gelsinEmre Evren İçöz' Alıntı:desemki evren bükermi hakan köseoğlumu cevabınız ne olur(ikiside sene başı bizi istiyomuş ya)
Ne sağduyusu?Alperen Kaplan' Alıntı:Atkins ortada geldi sayılmaz,ligin başında geldi diyebiliriz. Bizim sezon ortası ekstra transferimiz(saydığın takımlardaki gibi) Hosley oldu,seviye olarak onlardan aşağı kalmaz ama sonuç bu.
Lütfen biraz sağduyu kardeşim...
Can Abi Hosley gelince isler daha iyi olur diyorduk ama Hosley takımın kimyasını bozda gunumuz basketbolunda NBAde ve avrupanın onemli takımlarında bu kadar cok top kullanan bu kadar bireysel oynuyan oyuncuları almıyorlarCan Akan' Alıntı:Gurovici hep savundum görüyorum ki yine haklı çıkmışım bu takımın Gurovice her türlü ihtiyacı var.Bence Her haliyle Hosleyden daha faydalı oynuyor.Bu takım Gurovic varken her anlamda daha iyiydi.
Can Akan' Alıntı:Gurovici hep savundum görüyorum ki yine haklı çıkmışım bu takımın Gurovice her türlü ihtiyacı var.Bence Her haliyle Hosleyden daha faydalı oynuyor.Bu takım Gurovic varken her anlamda daha iyiydi.
Can birde işin garibi kendi yıldız oyuncusunu harcayan taraftar, rakipler yıldız aldı diye tir tir titriyor...Can Akan' Alıntı:Gurovici hep savundum görüyorum ki yine haklı çıkmışım bu takımın Gurovice her türlü ihtiyacı var.Bence Her haliyle Hosleyden daha faydalı oynuyor.Bu takım Gurovic varken her anlamda daha iyiydi.
Sorunu yine yanlış yerde arıyorsunuz, "Hosley'i" Hosley olarak kullanmazsan fayda göremezsin, tıpkı "Gurovic'i" Gurovic gibi kullanamadığın gibi...Okan DAMGACI' Alıntı:Can Abi Hosley gelince isler daha iyi olur diyorduk ama Hosley takımın kimyasını bozda gunumuz basketbolunda NBAde ve avrupanın onemli takımlarında bu kadar cok top kullanan bu kadar bireysel oynuyan oyuncuları almıyorlar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.